Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 482
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 400
Сиросче, със сигурност не си дропла! Откъде го измисли!? Аз съм виждала снимка на едни много поддържани крачета, които те опровергават! Heart Eyes
Аз напълних едни чушки с яйца и сирене, мама направи леща, че ми се ядеше нещо топло и подкислено с лимон, след малко ще пекне и пържолки на скарата, че Халапеньо не може без месо и номерът за днес е отбит.
Янче, благодаря!
Панди и аз искам еднорог Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 401
  • France
Пия някакъв чай против мигрена, но бошлав работа. Другото си е химията, но нали още кърмя...
Зад лявото око ме боли, скулата и по горния венец в ляво. Поне ММ каза, че ще се връща рано днес

# 2 402
Елиф, честит празник 🎉 Здраве и обич!

ПанТата ме усмихна отново. Ма много умно и будно дЯте 🤗
Карамелота, страхотна снимка!
Видях Славчо, докъдето, малък хулиганИн той 🤗
Аз включих климатика... студено в тез панелки. Що не пускат парното вече... не ги знам 👀
Поизчистих, наготвих си малко манЖа, че с тез сухотии ми писна. И тамън се настаних удоВно, както казваше килеша като малък, на диванчето и ми звънят от службата. Утре да съм дала смяна в друг филиал, че сгънали с хората нещо 🧐 А аз почивам днес и утре... много се ядосвам тъй, ама и не мога да откажа, като са на зор нещата.. И утре рано, рано, ще запрятам крачоли 🤕

# 2 403
Фил, съвсем ли нищо не си взела. Повечето лекарства са съвместими с кърменето.
Този сайт нали го знаеш, проверявай там по активна съставка, ибупрофен, парацетамол със сигурност можеш.
http://www.e-lactancia.org/

Иначе пробвай да разтриеш ето този мускул щом те боли там.
https://youtu.be/nNTtiLOqT8Q

Малката Пандичка ми е любимка и на мен Simple Smile

# 2 404
В критични случаи и Дексофен (дексметамизол) съм пила, когато е позволявало да правя по-голям интервал (4-5-6 часа).Че и в родилното подобни болкоуспокояващи дават.

# 2 405
  • София
За някакви снимки гледам, че пишете. Ми изпуснала съм. Или телефонът ми не ги показва. Нещо е много бавен напоследък и трудно зарежда изображения. Оплаквам се от това.

# 2 406
Амааа нали сме се разбрали снимките къмто 20 часО, сички да ги видим. 😁 И аз никой не видях.
Дойде ми и ме боли корема цял ден. Отделно ми е едно сдуханяшко, реве ми се... Четох една книга и ревах 10 пъти.
Ще правя пиле с ориз.
После ще ви нагледам пак.

# 2 407
Изпуснала съм ви?! Ма срамота...
Любимото ми НОИ ми праща либовно писъмце, че някъф човек няма актуална банкова сметка за някъф болничен. Хубу, ма той болничният от август... пратих нова, дано не чакат още три месеца...
Имам вечеря, имам салата... мързелувам сега и правя балончета с дъвка.

# 2 408
  • Пловдив
Аз пържа картофи и ще правим домашни дюнери. Мислих на танци да скокна, ма нещо нямам ищах Confused  Добре, че детето излезе, та да се разсее...
Така ми е схванато, скофтено...не съм се преоблякла още и ще ида за винО. Рекох.

Не видох Кармелота, а Фил що триеш кат то нищо не се вижда? Сал едни книжки на френски.
Пробвай да разтриваш с масло от мента.

# 2 409
Елиф, жива, здрава и щастлива бъди! Всяко зло да те забрави!
Уми, поливам ти изпита, нали знаеш полят изпит - взет изпит! Утре ще пием заедно! Стискам палците и на ръцете и на краката!
Аз пека хляб, забърках тесто за маслените бисквити с шоколад за поправителен, ако и сега не ги докарам повече няма да се мъча.
Никакви снимки не видях!

# 2 410
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък видях един гащатко, който си избира книжки. Simple Smile Simple Smile
Simple Smile все така ученолюбив да е. Simple Smile Simple Smile и ако му е по-лесно да си ги избира от пода, така да е. Simple Smile

# 2 411
Малката ПанТа е образ безподобен.
Да знаете, че след по-малко от седмица ДО знам всичко за поларизацията на диелектриците, за подкрепата за малките бизнеси, за големите корпорации и за линейните уравнения. Всички жители на квартала и на още 2-3 съседни квартала също се обогатиха с тези безценни познания. Грррррррррр!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2 412
  • France
Мъжо се върна и пое щафетата. Сега съм в леглото. Парацетамол пия, ама то вода. По принцип взимам едно zomigoro му е името. Силно стесняващо кръвоносните съдове е и не е за кърмене. Мен ме замайва. Не трябва да се шофира с него. Не остана. Кризите са ми по 2-3 дни, а това е втора вечер.

Трия, защото не знам кой е на балкона и как ще бъда цитирана в друга тема. Случвало се е. Аман от безделни кукувици.

Уиш, какви интересни неща знаеш, аз нищо такова не знам.

# 2 413
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
фил, имаш време да научиш. Wink
и за оловно-цинковите залежи в рило-родопския масив.
и за употребата на сложни съставни изречения, включващи обстоятелствено пояснение за място или време. а може и за двете. Wink

# 2 414
Фил, ето ти по активната му съставка на зомигоро-то, има алтернативи отдолу.
http://www.e-lactancia.org/breastfeeding/zolmitriptan/product/

Общи условия

Активация на акаунт