Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 382
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Карамелче, ще вземеш да ни заразиш с туй обедно дзън Smiley

Сиросче, ам ни така, ни онака, ама и не продават Head Band Ей туй си е чисто по български...а обикновено тия хорица са ни рода...

Отивам за следобедно...ммм... не питие, кафе Wink

# 436
Рода са, Мисте. Ни се водят, ни се карат. Особено за единия имот много ме е яд. Не знам какво ще правим, май първо адвокат ще трябва.
Ай и аз отивам за кафе.

# 437
Позачистих аз,сега мисля да се опъна малко.
И аз искам къща на село,но около нас,си е бало фара от цени.За родната ми къща,дума не ми се отваря,че ме засърбява дето не ме сърби и пощурявам.

Къде изчезна Ze-ze?

# 438
  • Пловдив
Коя беше Зе-зе...?
За роднинските неволи и на мен не ми се говори, макар да не са ми опрели до... Simple Smile

Ей го еликсира...следобедното го обичам баш такова Relaxed

п.п. не съм аз зад кадър Wink

# 439
Съни с цифрите.

# 440
  • Пловдив
аха...тя отдавна зачезна, но в някоя др.тема я бях засякла.

# 441
Момичета, отново благодаря за коментарите и подкрепата Heart
Тегава работа са имотните и съседските отношения с роднини Simple Smile

Направих си и аз следобедно кафе и засядам пак пред компютъра. Умувам отново каква да е вечерята, имам много яйца, може би нещо яйчено ще спретна набързо.

# 442
Изпих следобедното кафе, ищах за работа ми не доде. Ам' ша са мъча 😏

И Донсита липсва. Момък ли замесен има, що ли? 🙄

# 443
Изпих следобедното кафе, ищах за работа ми не доде. Ам' ша са мъча 😏

И Донсита липсва. Момък ли замесен има, що ли? 🙄
Тя стария нали го разкара, може някой нов да има.

# 444
Това мъжете са страшни клюкари!

# 445
Просто са по-директни 🙂

# 446
  • София
Докато стигна до форума, стана следобед. Здравейте!
Добре, после да разказваш за туй страшно явление дъжда. 😄
Снощи точно си бях легнала с книжката, детето заспало рано-рано и предвкусвах как и аз ще поспя повече, последва изненада, която ме остави будна до късно. Вкъщи замириса на дим. Излезнаха в коридора да видя какво става и ме блъснаха кълба от пушек, котката уплашена се щура. Оказа се, че димът идва от съседите. Подпалил се тостера. Само толкова каза комшията. Според мен и друго е пламнало покрай тостера, че много дим беше. Отваряхме прозорците на стълбището. Вкъщи отваряхме всички прозорци. И докато се разнесе дима , стана никое време. Дотам с моето спане. Все пак малък дявол беше. Радвам се, че се размина без пожарна.

# 447
  • Пловдив
Ули, и аз съм счетоводител, ако имаш питане, давай

# 448
Пъшшшшш... като само закусвала и необядвала, така плющя в момента хляб и пастет, че пушек се вдига...

За имащите общ имот с трети лица - възможна е делба по съдебен ред, ако имотът е неподелим. Консултирайте се с адвокат. Има вариант третите лица да се съгласят само от описанието на това, което би се случило, защото се отива на публична продан, а там обикновено се продава на доста по-ниска цена...

И може да се продаде половинка, продава се идеалната част, която е тяхна собственост и това е.

# 449
Това мъжете са страшни клюкари!
Ами тя, Донсита сама си написа, че го е разкарала. Това, че чета внимателно не ме прави клюкар.

Общи условия

Активация на акаунт