Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 537
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 570
Гутен ви облачен сабахлен, гугутки!
Ей и моя милост тук, вече съм айляк, целиии 5 дни отпуск отпусна началството! 😀Днес ша ми се отели вола, мм е рожденик,и трябва да покани целия град, ве! Понасвих му сармите, че не е за голямо гостЕ! И ма послуша! Довечера ша го награда с допълнително количество Кекс😀!
Да е лек и успешен денят ви, мацки! И са обличайте, дават го циклон, дъжд и хлад, а и ръцете ми потвърждават😀!

# 571
  • Пловдив
Весе, да е здрав ТУ! И все така да го слушкаш Wink

Начиииии отварям и пак манЖи...ама мола ви съ де...

Ха, добрутро!

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 09:04 от mystic woman

# 572
  • Оптимист по принуда
Ми добро да е!

Кривундел съм, мразя да ставам преди алармата Confused

Весе, да ти е жив и здрав!

Добри, много неначЕсан тоз робот бе Joy

Ся дробчета да купувам, ми добре Grinning

Тьорти, слънце, такъв талант си, браво! Браво! Heart

Ох, второ кафе ли да джуркам, какво да правя Head Band

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 23:09 от demmy.

# 573
Жив и здрав да е ТМ, Веси, много да те слуша Simple Smile

Значи да ви кажа, аз съм във възторг как никой не рече: ау, ама как ядете дробчета и воденички, и сърца Joy

# 574
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ми щото сме се събрали все от един дол дренки - всички жулим яко.

потника с цици май го видях, ама циците са били недорасли и не са ме впечатлили.
и годишнина прочетох че има. забравих каква, но На многая лета...

# 575
Веселинкова,здрав да е ТУ, по-често да си заслужава награди 😁!
От воденички и сърца,се потрисам толкова, колкото от свинска пържола.Една година на скъпия му се доял език.Вари го,бае му,и идва време да се обели.Смилих се над него,и реших да му помогна.Трябвало да ме снима и покаже на нашите,че иначе нямало да повярват,как аз,видната не месоядна,беля голям,хлъзгав,гнусен телешки език 😬

# 576
Весее,честит да ти е рожденика! Да те слуша и уважава,да те носи на ръце и да не те ядосва. 🤗❤
Синеочка кашля цяла нощ! 😓 Оставих я у дома. Ся има по някоя храчка,обаче е весела. Току що ми доставиха един плюшен Емечо от играта,та го гушка и разнася. 😅

# 577
... аз,видната не месоядна,беля голям,хлъзгав,гнусен телешки език 😬
Пепел ти на езика! Не на телешкия 🤣
Нито е гнусен, а колко е вкусееен ... само варен или след това минат в тигана с масълце и леко посолен с черен пипер, ливни в чашка винце и добра компания и друго не ти трябва.
Добро утро!
Весе, жив и здрав да ти е рожденика, все така да те слуша и да се обичате.

# 578
Нарязан на филийки,с масло,чесън и малко настърган кашкавал във фурната.Така го правя,консуматора си облизва пръстите после 😁.А виното чисто го пия,така де,без мезе 🤫

# 579
Добрый день, дорогие друзья! Я❤
Вижте Жаката къ се сгласи за русначетата😍🥰
С роклА:) Единствената, която и става и е зимна де, вече не носи роклички, жалко! А е толква сладка а тях! Мъкне с някви худита ли са кво са, кат за мен размер! И с дънки, пфффф.
Като беше мъничка как хубавко се носеше кат принцеса.
Сега расте кат гъба, тая рокличка за втори път слага и тва ще и е, омаля.

Сега- мисля да дам тон за праз! ИдеЙ давам също:
1. Праз със свинско по- шаренко (врат, гърди)
2. Праз с гъби, ориз и маслини. Много обичат у нас.
3. Праз с пилешки хапки, сметана и гъби.
4. Баница с праз и кайма и одрински кори.
Ето, има за секи вкус:)
А ще питам кво ще желаят и утре мисля. За днес имат манджа с воденички и ориз.
Жаки повече така одобри, яхнията снощи не че не яде, но не беше чак уау.
Имам късмет да имам дете всеядно.
За сметка на това кака и е ужасен каприз.
Но пък когато не и допада си готви, не ме занимава.
Мн гадно време бе? Пуснахме термопомпа на топло, началото на октомври?!  Миналата г по къси панталони, са шуби!

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 12:48 от JACKLIN*

# 580
Весе, да ти е жив и здрав рожденика, да те слуша много!
Жаки, чудна е малката Жаки. Те руски ли учат в училище, та ще разменят писъмца с русначета? Ужасна е таз мода с развлечените гигантски худита, брр.
Съни, много гадно това с пералнята, дано ТМ успее да я направи.
Не съм фен на воденички и сърца, мога да опитам, ама не са ми на сърце. Виж, праз обичам.
Много гадно вън, мрачно, унило. И студено. Моят климатик все пак проработи миналия ден. Бях вдигнала градусите до 30 с надеждата да заработи и го бях забравила включен. Като се върнах след около час и половина, в стаята беше сауна Joy Много рано се наложи тази година да включваме отопление, не ми харесва таз работа, ама кой ли ме пита.

# 581
  • Пловдив
А какво е худи по дяволите? Rolling Eyes

Сиросче?

# 582
Худи е суитшърт с качулка, най-общо.

# 583
  • Германия
А какво е худи по дяволите? Rolling Eyes

Сиросче?

Мистик, май сме изостанали с теб, наложи се да питъм чичко Гугъл, ми то си било суитчър.

Жаки, прелест е малката Жаки. Много и е хубаво с роклето

г-н Иванов, много да слуша г-жа Иванова, да не я ядосва и по-често да заслужава наградите и.

Аз май не съм казала добро утро днес, ама то какво му е доброто. Студено е, спи ми се, сега ще гаврътна още едно кафе, ама бронирано и дано да си отворя малко очите

# 584
  • София
. Не би следвало да наричаме себе си общество, а вещерско сборище.

Здравейте, вещички! Purple Heart Stuck Out Tongue

Весе, да ти е здрав мъжото! Много кекс ви пожелавам Stuck Out Tongue и на двамата покрай всички други хубавини, които ви орисвам да ви сполетят! Flowers Four Leaf Clover

Деми, аз пък искам да се науча когато се събудя преди алармата, да стана. Защото нямам тази воля и обикновено заспивам отново 20 минути преди заветната аларма. После събуждането е много по-гадно.

Жакито е истинска прелест! Heart Eyes
Уф, голямо Жаки, недей тъй ме плаши с тез худита. Моето Панде иска в събота да я водя да й купя худи. Досега се фръцкаше с роклички и туники, тесни дънки и т.н. мадамски одежди. Дано не се запали и тя по тази мода с широките дрехи! От 4-годишна започна да харесва рокли и бях много щастлива. Преди това залиташе по съвсем обикновени клинове и тениски, играеше с момчешки играчки. Заприлича на момиче на 4 г и сега на 8 г май пак завой ще прави. Сигурно на всеки 4 г получава някакви модни ъпдейти. Laughing

И мен ме подсетихте за дробчета. Скоро се бях присетила, но не съм споменавала пред баща ми, защото на него карантиите са му противопоказни здравословно, а ги обича горкия. Обаче май ще си купя едни дробчета, пък на него нещо друго по неговата диета ще спретна, което да му е любимо и ще сме наравно.

Съншайнче, дано успее да поправи пералнята ТМ!

Общи условия

Активация на акаунт