Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 452
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 915
Специално за Мистичето - аз в сушилня дрехи не пускам. Само чаршафи, хавлии, бельо, покривки ... Блузи и панталони - на сушилник сгъваем. Е те така не се мачкат...
Прибрахме се от село с автобус, щото не се намери кой да ни закара... лекинко съм ядосана, ма ше ми мине...

# 916
Фил, дай линк да я видим таз шпага 😂

И аз преди обличане гладя. Няма сила, която да ме върже в неделя на таквоз мъчение.

# 917
  • Пловдив
Аз го считам като част от ОИ Wink

Кло, да баш такава...страх ме е от как мин.зима се смали блузата от униформата на синко Rolling Eyes  ма само тя е фал Simple Smile Както и да е.

Мързелче, дано тая седм.веч си имаш колица, че е гадно.

# 918
Ей,ме.Клопнах  се дом.Убаво беше,ма малко.

# 919
Мисте, никакви униформи в сушилня, особено, ако са от магазина в Гранда. То си им пише изрично на етикетите, с думи. Една колежка не ме послуша и миналата година, посред зима купува нови ризи.

Малката ще бъде дистанционно, при голямата само първи курс за сега са присъствено. Пита преди, ама забравих да ти кажа.

# 920
Похвалих ли се,че детето е по- добре?! Следобеда пак взе да вдига ,че и да кашля.Хремата намаля и гърлобола изчезна,но тази кашлица и темп.ме подлъдяват.Утре не знам дали да я водя на лекар и дали аджеба ще я прегледат.Те нали всичко сега е Ковид и до там.
Много съм зле психически напоследък.И най - малкия препъни камък или болежка ме сриват.Два дни не съм на себе си.Не спя ,не ям...и само негативизми в главата ми.

# 921
  • София
Уми, ти и сама знаеш, а и на думи е по-лесно, но непременно трябва да опиташ да се успокоиш по някакъв начин, който на теб самата ти помага. Дълъг душ, медитация, конкретна музика или филм, разходка, нещо друго, което би те отпуснало. Ще потънеш, ако не се издърпаш още сега. Трудно е и изглежда невъзможно, но трябва да опиташ. Или просто споделяй тук ( или с някого в реала). Излей си всичките мисли, които те напрягат.

# 922
  • Пловдив
Кло, ам а де? Трябваше му за сл.ден и тъй...карай Wink

Уми, ай стегни се, де! Звънни утре на личния и виж кво ще каже. Сироп, АБ ако трябва и ще мине! Hug

Опрайх гривата аз и след малко тръгваме за РД.

# 923
Уми, ти и сама знаеш, а и на думи е по-лесно, но непременно трябва да опиташ да се успокоиш по някакъв начин, който на теб самата ти помага. Дълъг душ, медитация, конкретна музика или филм, разходка, нещо друго, което би те отпуснало. Ще потънеш, ако не се издърпаш още сега. Трудно е и изглежда невъзможно, но трябва да опиташ. Или просто споделяй тук ( или с някого в реала). Излей си всичките мисли, които те напрягат.
Панди е написала това, което го мисля от вчера. Исках да го напиша за всички млади мами, важно е, наистина.
Панди Hug

# 924
Уми, я се дръж де! Заведи го детето на доктор, за да ти е спокойно, не всичко е ковид, не са врътнали още толкова лекарите. Сега върлува по всички деца вирус, ден, два сополи и после кашлица, но в повечето случаи е от гърлото. На нас ни изписаха само изопринозин и сироп за кашлица, за седмица отшумя. Дръж се!
Мисте, ако ти е комбинирана сушилнята, можи и да мачка. Моята е отделна и мачка само, ако е препълнена, което не се случва, защото е до 8 кг и никога не се случва да са толкова много дрехите. Съвсем изгладени си излизат, още топли ги слагам по закачалки или сгъвам, ако позволява. От две години нямам ютия, остана в другия апартамент и не ми е и потрябвала. Тъкмо докато пиша свърши сушилнята. Ако това ти се струва за градене, значи са ти много високи кпитериите, по моите са си екстра Joy

# 925
Моята сушилня мачка, ако не извадя дрехите веднага. Престоят ли... отиде.
Уми, утре на лекар и така. Ще мине Hug Аз от един сопол се спичам.

# 926
  • sf
Забравих да си купя точно това, за което отидох до Джъмбо. 😆 Но си взех Лидълския "бейлис" и усилено смуча първата чаша. Вчера от Пепко си взех на око едно долнище на анцунг, седи ми като клин. 🤣 Правих кекс, стана сух и недостатъчно сладък, ама с мляко става. Гаджето ми липсва. И ми е студено. Мрън, мрън.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 19:10 от donsita

# 927
Ние се нагрухтяхме с пица. Толкова е студено в къщи, че тестото за втората тава изстина и загуби еластичност, докато правя първата. А го извадих топличко и втасало от хлебопекарната. Духалката не се усеща. Замислям се за климатик, заради времето преди да пуснат парното и след като го спрат. Може да са седмица, може да са две, ама що да се мъчим.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 19:37 от 💙 Clo 💙

# 928
  • София
Ох, как го чакам това парно и аз!

# 929
В другата оплакваческа четох, че някъде вече има из София. Лъки мисля, че се похвали.

Общи условия

Активация на акаунт