Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 557
  • 2 723
  •   2
Отговори
# 1 230
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Мокро, влажно и студено утро!
Детето се радва на дъжда, търчи с дъждобрана, и хич не му пука.
Имам задачи в края на деня, хич не обичам всичко да е на тъгъдък, но така се случва.
Да ви е хубав деня на всички.

# 1 231
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
отиваме в пустинята, а мойто ММ се е барнало с бял лен отгоре до долу.
мамка му, само една коркова каска му липсва за да заприлича на ингилизин, тръгнал да открива пирамидите.

побелял пупест ингилизин.

# 1 232
Ох бе,Добри JoyJoyJoy Като инглизин каза Joy
Стиснете ,моля ,по едни палчета,знаете защо Wink ,а който не знае да си трае :*

# 1 233
Добри, а ти подходяща шапка имаш ли да си подхождате Grinning

Сирос, надявам се, че задачите са свързани с работа, ще ги пребориш, ама ако има как не си го слагай много. Пък в крайна сметка има моменти, когато и зъбенето помага.

# 1 234
Добро утро!
Уми, имаш палчета.
Добри, представих си го твоя ингилизин като от филм за колониите Simple Smile
Петък е, достатъчен повод за една идея по-широка усмивка. Айде и още една причина - вкусната закуска

# 1 235
  • Пловдив
Добро утро в петък!
И аз искам да спре да вАли, ма чааак в неделя...

# 1 236
Добро утро!
Кло, баш в такваз чаша искам да си пия кафето. Ограничила съм ги до две кафета на ден, после чай. Любимите ми са зелен и мента, но принципно пия всякакви.
Мярнах Донси, на която вероятно ѝ искат лична карта ако си поръча питие, и Мързелчето, която се опитва да се прави на строга, ама тук няма кой да ѝ се върже Heart

Бури при нас няма, заобикалят ни, даже заведох децата на английски вчера вечерта. Днес пече слънчице, а те ще са на ДО. Но пък нищо, има много райони, които ги удари силно.
Сирос, гуш!
Кроте, де се затри?
Добри, много цветно описваш, като един Лорънс Арабски си го представих!

Оооо, да, петък! Имам съботно-неделни планове. Вярно, че повечето са свързани с учене, ама подробности някакви Grinning

# 1 237
Осъмнахме без топла вода. ММ реши, да ме събуди, за да ме пита как се включваше бойлера. После се оказа, че трябва да го закарам на работа, което означава да съм на ръба да стартирам ХО. И това при положение, че има къде да паркирам.

# 1 238
Добро утро! От дест минути не вали! Сега е момента да хвърля въдицата през терасата и да си уловя нещо за закуска.Но, докато напиша последното изречение заваля отново.
Сиросче, гушвам те с цялата сила на сто килограмовото си телО! Ако ти се говри, говори ни, ако не ти се, пак ни говори Kissing Heart
Лоли, твоето детенце е голям сладур, да го нагушкаш от мен! Успя да ме усмихне!
Добринче...Kissing Heart Joy ти си знаеш Heart Няма друга като теб! Обожавам да те чета! Иначе и аз като ТУ обожавам бялото, дори посред зима. Ще ходя на фризьор днес и съм си приготвила чисто бял тоалет. Ще движа с таксита и гарантирано ще се прибера като окаляно прасе, но не ми дреме!
Уми, стискам!
Мами не спира да се цупондри и да прави фасони! Има право! Та аз съм егати изрода, който си бърше ръцете с НЕПРАВИЛНАТАКЪРПА, БЕ!!! Заслужавам да ме линчуват! Недовършений ми звъни от южната ни съседка и се държи сякаш сме влюбени на меден месец, ма той е в един, а аз в друг месец...
Питам се на космически брутализъм как да се отвръща?
С подходяща бруталност  ?
C източно, философско лицемерие?
Или да хванеш словесната бухалка и да удряш с кеф пръстите, които ти бъркат в очите?

# 1 239
... Недовършений ми звъни от южната ни съседка и се държи сякаш сме влюбени на меден месец, ма той е в един, а аз в друг месец...
Joy Joy Joy
Прощавай, Карамелчик, на теб не ти е смешно, обаче аз цвиля. Онзи горе ти е дал дар слово за трима Hug

Забравих да отбележа малкия Лоли с безупречната детска логика. Да ви е жив и здрав!

# 1 240
  • софия
Добро утро, момичета! Вън не спира да вали, хич не ме очарова това време.
Добри, много ме развесели описанието ти Grinning

# 1 241
  • София
Колата ми не запали. По моя вина е де. От месеци караме само на МН колата и е паднала батерията. Добре че беше съседа да ми даде ток.

# 1 242
Добри, представих си го твоя облечен в бяло ингилизин, на експедиция до пирамидите Simple Smile
Карамелчик, посмях се и с твоите неволи, макар и на теб да не ти е никак смешно.
Снощи малчото на Съншайн ме усмихна с неговите чудовища Simple Smile

Ох, писна ми от този дъжд. Много ми писна. Меркурии, дъждове, бури - да се махат вече. Прогнозата за другата седмица е много хубава, само да добутаме до там.

# 1 243
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Хубав петък! Въпреки дъжда. Simple Smile

# 1 244
  • Mediterraneo
Смърцафъцано ми е. Тази нощ сънувах някакви глупости, на два пъти ММ ме буди, че съм ревяла с глас и сълзи. Сигурно затова ми е кофти, ама не се сещам какво съм сънувала.
Много тежък откъм финанси месец. Дърпам, меря, претеглям, не излизат сметките. Като се струпа всичко заедно, ми иде да си тегля въжето. После си викам, майната му, бе, това са шибани пари само!

Общи условия

Активация на акаунт