Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 524
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 290
Тук поспря, засега.
Снощи съм заспала рано, по едно време се събудих от много силен дъжд. Почетох из форума и пак съм заспала, няма да ви казвам кога се събух сутринта, че чак ме е срам.
Чака ме работа, аз се мотая като муха без глава, пипна нещо тук и там, чудя се откъде и какво да подхвана. Трябваше да се възползвам от сухия период и да изляза малко да глътна въздух.

# 1 291
  • Пловдив
Ооо, хич и не помислим да излизам аз.

# 1 292
Добро утро!
Едва ви настигнах! Много неща ми се струпаха вчера и ви изпуснах края.
Ули, моята Беболина е на 20 месеца и ако я сложа сега в чувал,ще го изхвърли през прозореца 😂, въпреки че като по-мъничка точно с чувалче спеше само,но ти си познаваш детето ,де!
Ре,за неутрализиране на червеното обикновено се използва пепелен оттенък,с който ако прекалиш се получава точно зелено. Хубавото е ,че се отмива сравнително бързо. Можеш да направиш маслена маска за по-бързо отмиване,но ще бутне и от цвета. Ако си светло руса давай смело!
Ето нещо интересно за есенния гардероб
https://pin.it/4VJ420A

# 1 293
  • софия
Ооо, хич и не помислим да излизам аз.
Не бъркаш,Мистик. Аз излязох и се намръзнах. Сега съм се паркирала с книжка и чайче до парното да се постопля.

# 1 294
  • София
Здравейте!
Не знам какво толкова върших цяла сутрин, че чак сега сядам. Ходих до куриерите, после пазарувах, готвих, обядвахме, мих съдовете, теглих си душ и то стана следобед. Литна времето.

Сис, много хитро това с пуловера, ама не е приложимо за всяка фигура за жалост

За чувалче акъл бе мога да дам, защото Малката Пандичка не позволяваше да я напъхам вътре. Започваше да размахва всички крайници още щом усети какво кроя. Имах усещането, че допълнителен чифт крайници й пониква в тези моменти. И разбира се цялата процедура беше съпроводена с подобаващо озвучаване. От съвсем малко бебе до по-голямо такова съм опитвала периодично и все не ставаше. Само в едно лятно чувалче кротуваше, но то беше огромен размер като за 3-4-годишно, а тя беше на около 1 г.

На куч да му минава бързо дрисъка. Сварвате ли да стигнете навън с тази екстра, или се изпуска?

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 15:30 от Pandachina

# 1 295
Панде, мина вече. Изходи се нормално одеве. Устиска момчето. Искаше да излиза на терасата, после се завря в банята (докато загрея, все пак в 4 сутрин не съм особено адекватна), но нищо никъде не свърши. То и навън на поляната отказа, теглеше към храстите, да не цапа любимото място за игра. Чистичък ми е той. От 4-месечен нищо не е вършил вкъщи.

# 1 296
  • Германия
Защо ми избяга темата, гледам няма нови отговори, а последно четох сутринта. Викам си, що не пишат тия мацки, а то вие си пишете ама няма известия.

Дописвам се, че последното мнение е мое.
Ама вие наистина спряхте да пишете, къде избягахте всички. Нали вали дъжд при вас, що не си стоите на компютрите и телефоните. Аз с кого да си говоря сега. Ще ходя да се вихря в други теми.

Оплаквам се от вас и искам подкрепа пак от вас Grinning

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 18:28 от Баба Яка

# 1 297

Без майтап 😀😀😀

# 1 298
  • Пловдив
Що в неделя бе, Весе? Simple Smile

# 1 299
Щото по закона за всеобщата гадост, ша са събудя в толкова 😀, а днес се успах.....отидох в 8,10😀😀

# 1 300
Тук сме Simple Smile
МУ следобед ме натовари в колата да ме води на разходка. Крайна цел - любимо място над града, да погледаме разноцветна планина. Направих кафе за мен и горещ шоколад за него, и тръгнахме. Малко преди мястото падна мъгла. Качихме се горе и заварихме тази гледка:
Скрит текст:
Но пътя нагоре и обратно се насладихме на красоти.
Скрит текст:

Беше хладно и мокро, но пък ми подейства освежаващо. Напазарувахме набързо, след малко ще правя салата и сядаме на масата.
Общо взето, почти никакви не ги свърших днес, но и утре е ден.
Ааа, Весе, не лошото Simple Smile

# 1 301
Их, бе Комшу, що тъй. Аз пак се повредих и ставам сутрин рано. Дето съм чак от 8:30, през седмицата не можеш ме накара да спя след 6. Виж, днес си поспах до 8. Сушилнята пак ми намачка чаршафите и до преди малко съм въртяла ютия.

Бърди, поне сте се разходили. Но мъглата е ужасна.

# 1 302
  • Пловдив
Кло? Ютия и чаршафи? Simple Smile
Ти си по-луда и от мен Grinning  М не...такова аз не гладя. Това измачкано не ме плаши. И моята мачка.

# 1 303
  • Германия
г-жо Иванова, моля без заплахи. Ама хубаво, че предупреди да си сложа тапите Grinning
Изкарах някаква настинка ли, вирус ли за 4-5 дни, сега съм ок, ама имам страшна мускулна слабост. Днес простирам на нисък, хоризонтален сушилник и на всяка втора дреха почивах, че ми умаляват ръцете.
Ще си ги подпирам на бюрото и ще се вихря във форума, няма да правя нищо повече днес и утре.

# 1 304
Комшууу, какво е това - ютия? 😀😀😀
Че аз не гладя въобще, 1 година в обществена пералня, само като видя ютия и ме втрисааа😀😀😀
Бабче, споко, теб няма... нал си ми прЕятелка!! 😀
И ся да видя кои са ми другите прЕятелки😀, мога да съм много гадна! 😀
О, рахаля ме поправя на гладна😀 и е истина! 😀

Общи условия

Активация на акаунт