Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 511
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Германия
Ули, няма такова нещо - всички тука сме висшисти и ще се справим. Предлагам на Добри (само за нея се сещам в темата да плете) да ви направим един онлайн курс и на пролет всички ще сте майсторици на плетките. Аз на една кука мога, но не обичам да плета.
Гладна съм, отивам да видя в хладилника какво ще ми прогови, че ми се яде.

# 1 516
Оф,беее....Кви са тия мерки?!?!Ще ни побъркат.

# 1 517
  • Пловдив
Ааа още няма да почвам да плета яз Grinning  Ако ни затворят у дома, тогаз.

# 1 518
Нервичките ми не издържат повече! Сипах си,ще си направя и плодов кейк и ще си свиркам. Беболина става по-своенравна дори от баща си и прави каквото си е наумила,а аз мъча една задача от вчера и каквото и да я правя, както и да я въртя,все не ми излиза!
Скрит текст:
Я ме светнете как се използват това

И това

Преди крема,след крема, сутрин,вечер?!

# 1 519
  • sf
Наспорт! Смуча бяло вино и ям лютеница с боб 🤣🤣🤣
Видях младежа днес, държа се студено , аз също, после поревах. 😆

# 1 520
  • Германия
Оф,беее....Кви са тия мерки?!?!Ще ни побъркат.
Може ли кратко резюме на мерките, или линк къде да прочета. Бг новини не гледам и нищо не знам.
Ени, Сиси, на мен ми се струва, че са си нормални децата. Но явно на нас възрастнити ни идват много нервите и после ни се струва, че децата са палави, своенравни или лоши.
Ени и какво толкова, мен цяло училище ме разнасяше, моят син като се беше похвалил, че мама вади пистолет като я ядосат. Не съм го вадила, но го беше видял в колата. Знаеш ли какъв респект всявах и учителите му как ме уважаваха докато учи там, като мина на самостоятелна форма искаха само с баща му да контактуват Joy

# 1 521
Молове,заведения,кина и прочее закрити пространства , освен банки,аптеки и хр.магазини- само със зелен сертификат.
Работя в среда,където има постоянно сополиви и кашлящи.Как аджеба да ида да се ваксинирам,дори да искам?!В нито един момент не съм сигурна,дали не съм с нещо заразена.Говоря за банални вируси,защото те не са спрели да съществуват,след като се появи Ковид!
И всичко ми идва,като извиване на ръцете!

# 1 522
😀Якче, добре ти се е получило. Аз не казвам лошо за моето Синеоче, яд ме е на мен, че си изпуснах нервите. 😣🥺 До ся се гушкахме, ама... Рядко ми се случва да изпуша така.
Тия мерки.. Не ми се коментира даже. 🤐

# 1 523
  • Пловдив
Ами, че извиване си е...
Да не видят нещо от Европа. Има много хора против и е жалко заради работа/пари да те притискат за такова решение Expressionless

Донси, ай стига де...тва онзи дето отиде на море и 3 дни ни вест, ни кост?

# 1 524
  • Германия
Благодаря umi zoomi,
Мистик няма да поемам дискусия за мерките, че ще ни заметат, но имам много да кажа.
Ени, разбирам те, но не се упреквай прекалено, на всички ни се е случвало да си изпуснем по един или друг начин нервите спрямо децата.

# 1 525
  • sf
Същия, ама само си удължи морето с три дни, не  беше без вест и кост. 😆

# 1 526
  • Пловдив
Е, все тая...без теб е бил и т.н. Не страдай!

# 1 527
  • Mediterraneo
Как аджеба да ида да се ваксинирам,дори да искам?!В нито един момент не съм сигурна,дали не съм с нещо заразена.

Дъщеря ми се ваксинира хремава, на 16 е. Останалото е извинения. Не е лично към, теб, да не се засегнеш сега. Просто ми е адски тъжно от това, което се случива в Бг.

# 1 528
  • sf
След като и ваксинираните могат да са заразоносители, какъв е смисъла на ваксините?

# 1 529
За новите мерки или добро или нищо. И тук настава дълбока тишина...

Не пия, ама ми се псува! А и да псувам не умея....
Наздраве, па ще видим!

Общи условия

Активация на акаунт