Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 502
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Sofia
13, здрав и по-разумен да е младежа, по-малко нерви и дертове да създава!
Орта на турски е средно/среда,но ударението е на О-то.А израза орта будала знам че се използва в смисъл,че е средна работа нещото си.
Т.е будала, ама има още на къде да се развива Grinning Благодаря, Ренко!

# 1 726
  • Пловдив
Айде,ДО в Пловдив на ротационен принцип от 1 до 12клас.То от вчера се говори,но вече има официална заповед и нали сте ми дружки ,да ви светна и вас Wink
нищо няма още в Школо...явно умуват графика Simple Smile Но се учудвам за началните красове...преди не ги закачаха, май само за кратко по Коледа или бъркам?

Сиско...де си?

# 1 727
Хаха,Елиф,направо са ме подменили.Laughing
Ени,сега е момента да викнеш момата за трампа,хем ще ни донесе олио,хем ще ти отключи.
Нищо не ми е вкусно на мен със зехтин.То и олиото не е това,което трябва да е,но...

Тринки,жив и здрав да е Магарешника! Другото ще го подреди по негов си начин!

Добро утро!

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 12:33 от Кротал

# 1 728
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кротик, и очилИ требе да си купиш слънце мое.

честито на кИлеша, честито и на неговата мамКа. Simple Smile

за синеочка и ени само хубави неща да чувам. а какво по-хубаво от това да си си вкъщи Simple Smile Simple SmileSimple Smile
комшията да вземе да хвърли цигари, кафе, рЪнЪ некаква, ключа да си го държи там Simple Smile

# 1 729
Мисте, да, умуват графика. Писа ми сутринта моята дружка, на съвет са да решат кои класове остават присъствено.

С орта будала са ми отговаряли на въпрос "Как си?", разбирам го като горе-долу. Интерпретацията на Джун много ми допадна Simple Smile

# 1 730
Айде,ДО в Пловдив на ротационен принцип от 1 до 12клас.То от вчера се говори,но вече има официална заповед и нали сте ми дружки ,да ви светна и вас Wink
нищо няма още в Школо...явно умуват графика Simple Smile Но се учудвам за началните красове...преди не ги закачаха, май само за кратко по Коледа или бъркам?

Да,в школо няма още график за детето.
Аз вече имам график.
Миналата година малките бяха само 10 дни преди Коледа.И аз не очаквах да ни затворят,но за сега е от 29.10 до 04.11, за по една седмица.

# 1 731
Бърд,ако твоята дружка преподава в училището на запада,свирни като те информира 😁.
Ми то горе-долу си е баш средата 😂.Един познат на този въпрос отговаряше-като асансьор 🤣.Демек, същото като предходните изброени 😁

# 1 732
Добри,що дразниш сега така с това приятно за кафепиене местенце?!

Чакайте сега,че ме мъчи един въпрос,в Кауфланд само със сертификат ли ще пускат?

# 1 733
Ренко, не, в едно от основните. В онова на запада нямам топла връзка Simple Smile
Кро, не Simple Smile Вчера в групата на града един младеж беше публикувал оферта - предлага пазаруване от Кауфланд срещу 20 лв. Ето готов бизнес Simple Smile

# 1 734
Сакън! Само у Кауфланя пазаря.
Кафе имам, ядене също, само цигарките намаляват...
Обадих се за помощ от приятел. Чакам го да видим кви ще ги надробим. 😁 Ще ви държа в течение.
Яд ме е, че и на двора не можем да излезем, цветя имам да садя. Пералня пуснах, навън ще изсъхне бързо прането.
За будала, то е ясно, че съм. Ама като не го ползвам това, за ко да го подмятам с месеци. Е ще се наложи де.

# 1 735
Кро, отивай да мяташ крачоли.. у Кафланда не ги щат тез неща.

Мист, ама какво наказание, какви пет л зехтин 😆😘 Той две глави над мен. СпортиСтин. Не, че не мога... не е там задачата. Предупреден е. Рязко слагам край на всичко аз. Търпя много, но съм рязка като зелен сертификат на Кацаров- от днес за вчера.
Ай, че път ме чака..
На вас хубав ден, Ени, за теб кратка каторга 🤗
Сиросче и другите болни- днес да сте оздравели.
Сиси, не чета. Вчера ли кога беше, гледах пак земетръси там.. Дано всичко е наред.

# 1 736
Кро, не Simple Smile Вчера в групата на града един младеж беше публикувал оферта - предлага пазаруване от Кауфланд срещу 20 лв. Ето готов бизнес Simple Smile
И аз го четох, много се смях 🤣
Класната ни прати заповедта.Сега умуват как и кво.От 22.10 до 04 декември.

# 1 737
Забравих и аз да напиша, че и килеша у Загорето са ДО от днес. Той е стар кадър тамЕ, де 😂 но за инфо. Няма ротация.

# 1 738
И аз го четох, много се смях 🤣
Класната ни прати заповедта.Сега умуват как и кво.От 22.10 до 04 декември.
Не е ли до 4 ноември?
Тъкмо вчера една дружка ми каза, че ще ме води с нея да й пазарувам, кафе щяла да ме черпи. Добре, че прочетох обявата, да не се мина само с по едно кафе за пазар Simple Smile

# 1 739
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Не мога да ви насмогна с четенето, голямо писане сте направили. Надявам се да няма болни и да се оплаквате от не толкова важни неща.
Честити да са празнуващите и празнувалите!
Сега ми е време за кафето, докато детето спи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт