Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 125 017
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 855
Аз вече си пожелах бархет, той също е за здраве 😃 , пожелавам си и да няма изкушения, че да пренасоча парите към други удоволствия. 🤪

# 856
Баща ми иска уред за варене (стерилизиране) на буркани. Онзи ден ми каза, че го видял в скорошна брошура на хипермаркет, обаче не помни на кой, а аз така и не успях да го намеря. Дано поне Лидл да пуснат.

# 857
Да...и аз го видях, дали беше в К или Ф. 🤔

# 858
Баща ми иска уред за варене (стерилизиране) на буркани. Онзи ден ми каза, че го видял в скорошна брошура на хипермаркет, обаче не помни на кой, а аз така и не успях да го намеря. Дано поне Лидл да пуснат.
Миналата седмица е пускан този уред в Лидл- в понеделник имаше 2-3 бройки поне останали в Младост 2 ...със сигурност го има и някъде другаде ( Ринг Мол, Младост 3 )
Ето го линка към брошурата -25стр.
https://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b … 0%be%d0%ba%d1%82/

# 859
Да, в Лидъл беше уредът за стерилизиране. Отдавна го заглеждам и аз. Пускат в Лидъл и в Кауфланд около юни-юли също. Засега още се оплаквам, като че ли лятото повече неща има за стерилизиране...
Соул, и аз искам да няма много изкушения, че да не харча пари (освен за хранителни). 🙂

# 860
Някой опита ли лимитките на Шогетен? В нашия Лидл ги нямаше, уж на касата ги сложили. Обиколих касите, ама шоколади нямаше, нито етикети. Прати ме за зелен хайвер една служителка.

# 861
Леле, и този шоколад ли опраскаха така скорострелно. 😵 Беше яко захар, само го погледнах и го оставих. Народът няма никакви филтри какво яде, дано да може да си плати и цената, а тя не е левчето за шоколада.

# 862
А кои са имитациите на Линт?

# 863
Не разбрах коя е имитацията на Линд? Не съм фен на последните, де.
Карамеловите го взех. Не харесвам оригиналът тофифи, ужасни са ми, та тези са ми по-поносими. Състав ...тъп.
Доволно награбих бурата, пица, гайди....

# 864
Най-добре вече да се спре с тези бонбони. Ако някой не ги е забелязал досега, значи не му трябват. 😃 В Лидл има 10-тина вида кутии с бонбони, не е океан от избор. Това ли ще ги продава сега, че са "Линд". Ми не са. 😁 Идват празници, подарете си нещо истинско, заслужавате. От Дядо Мраз.🎅

# 865
Искам да знам, сподели моля! Аз сладко не обичам, не ми дреме, но дребсовете умират да черпят с такива неща. Нито знам на Линд, нито лидълския асортимент.
Какви празници, бре?? Още винцето не е станало

# 866
От Димитровден до края на годината са все празници. 😁 Ей сега след половин час ще видиш как ще те подсетят и с новата брошура.

# 867
  • София
Някой опита ли лимитките на Шогетен? В нашия Лидл ги нямаше, уж на касата ги сложили. Обиколих касите, ама шоколади нямаше, нито етикети. Прати ме за зелен хайвер една служителка.
Бяха ги пуснали предишната седмица и наистина бяха до касите. Още тогава имаше празни места на стелажа. Видях, че имаше някакви с канела, с нуга и с бадеми, но нямах време да ги огледам добре, защото дойде реда ни на касата. И аз бях запомнила, че са в новата брошура и много се учудих, че вече ги продават.

# 868
От Димитровден до края на годината са все празници. 😁 Ей сега след половин час ще видиш как ще те подсетят и с новата брошура.

Ние даже по-скоро почваме, та до края на ... януари.
И все пак, кои са бонбоните? Вече е чисто любопитство.

# 869
  • Стара Загора
Новата брошура

Лимитираните шоколади на Schogetten при нас бяха преди касите, имаше доста бройки в понеделник вечерта. Взех си It`s Gingerbread Time и it`s Alomond Crunch Time, но все още не съм ги опитала.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 00:13 от ❇Sisi_91❇

Общи условия

Активация на акаунт