Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 411
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 90
Глей к'во правят хората... И не само от този сайт получих подобен имейл, а те ще ми намаляват срокове... Чакайте да ви пазарува някой от нехранителните стоки при тези условия. Само вие сте търговци тук...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 09:08 от Анонимен

# 91
Абаут ю им стана голяма конкуренция на Обувки, и там е 100 дена връщането, безплатна доставка, безплатно връщане.... Не ще го увеличават срока, ами .... ако искат да са конкурентни 😸

# 92
  • София
Вчера не работеше системата за карти и съответно нищо не отчете намарено с картата.
Виждал ли някой от ликьора Амарето,че трябва едно тирамису да сглобя.

# 93
Обувки и АбаутЮ също ли искат с етикет да им се връща? Редица обувки в Лидл са така овързани със свински опашки, че дори и вкъщи не можеш да направиш 10 стъпки с тях, за да прецениш дали са ти удобни. Ами да си ги носят те. Или ще останат за клиентите от типа "купих го да го разгледам, ама не ми хареса и го засилих в коша"... Или "прибрах го в килера". Аз съм от пресметливите/стиснатите и такива сделки не ми изнасят.

# 94
Леми, хубава брадва сме купували от големите вериги. Но баухаус ли беше, практикер ли...
Вчера обичайно. Скаморца взех. Паламуд нямаше.

# 95
Обувки и АбаутЮ също ли искат с етикет да им се връща? Редица обувки в Лидл са така овързани със свински опашки, че дори и вкъщи не можеш да направиш 10 стъпки с тях, за да прецениш дали са ти удобни.
Те си идват в кутия и отделно в кашон, и не са овързани една за друга. Честно казано, не си спомням дали някои са ми идвали без етикет, че доста поръчвах, но и аз не съм връщала, след като съм го откъснала, ако е имало. Ако му се чудя, оставям го да постои така, за да си помисля, без да махам нищо от обувката/дрехата.
Но така съм и с лидълските дрехи.
Жената, един познат търси паламуд още от сряда, и няма.

# 96
Леми, брадва не видях. Може и да е имало, ама не съм обърнала внимание и май няма, щях да се зачудя, може и да съм подминала.
Локумките на Родна стряха в прозрачната кутия с пудрата захар са страхотни, препоръчвам.

# 97
  • Sofia
Обувки ... също ли искат с етикет да им се връща? Редица обувки в Лидл са така овързани със свински опашки, че дори и вкъщи не можеш да направиш 10 стъпки с тях, за да прецениш дали са ти удобни.
Те си идват в кутия и отделно в кашон, и не са овързани една за друга..
Точно така.

# 98
Преди няколко години купих от Практикер много хубава словенска брадва за цепене на дърва. Формата е много различна от масовката - по-дебела и с форма на клин.

# 99
  • София
Обувки ... също ли искат с етикет да им се връща? Редица обувки в Лидл са така овързани със свински опашки, че дори и вкъщи не можеш да направиш 10 стъпки с тях, за да прецениш дали са ти удобни.
Те си идват в кутия и отделно в кашон, и не са овързани една за друга..
Точно така.
Логично. Няма как да се объркат чифтовете. В Лидл, както и във всеки друг супермаркет, ако не са вързани една с друга, никога няма да се съберат правилните две. Wink И не става с обикновени връзки, защото клиентите ги развързват.

# 100
Не е точно така. От Лидл имам 2 чифта разкошни мокасини, бяха в кутии. Също и балеринки, завързани с ластици и можех да ги пробвам, без да свалям ластика. То човек като слага правила, трябва и някаква мисъл да му тече в главата, не става да се сложи свинска опашка и на нея етикета. Но клиенти всякакви, за някои било нормално да си купят сутиен без проба, да не им стане и да не го връщат, така било прилично. 😬

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 16:17 от soul81

# 101
И аз съм взимала маратонки от Лидл и си бяха в кутия, тази година взех едни на Каппа от К. и ми беше кофти, че всички бяха нахвърляни в кошница.
Скрит текст:
Голямо ровичкане падна, докато си намеря номера и бяха развързани, та намерих първо едната, после другата. Впрочем, имам малка разлика - ако бях поискала, можеше да си избера различни номера и никой нямаше да обърне внимание.

# 102
Нормално е да не приемат обратно бельо, но следва да намалят бройките и съответно цената на една опаковка. Ще прежалиш един чифт бикини, но 5 бройки са си доста за да заминат в боклука.
Но и нас клиентите си ни бива. Днес търсих за моя близка от безшевните бикини, водят ги като оформящо бельо, но са идеални за страдащи от дископатии / по високи са на кръстта и се носят вместо колан/, но не намерих нито една здрава кутия.
Всичко беше извадено и пръснато. Грозна работа, никакъв търговски вид.
Наложи се да звъня да я питам да купя ли в разкъсани опаковки, че даже и без такава.
Ако ще е така от сега нататък, то да ти се отще.
Но как да даде 30 лв човек без да види какво купува?

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 15:27 от Tony Maria 22

# 103
Не, не е нормално да се купуват неща, които после се изхвърлят с лека ръка и се купуват други. Защото това не са просто вашите 5, 10 или 30 лева. Това е свръхпотребление, което влачи планетата към екологична катастрофа, а друга нямаме.

# 104
  • Буркина Фасо
Глей к'во правят хората... И не само от този сайт получих подобен имейл, а те ще ми намаляват срокове... Чакайте да ви пазарува някой от нехранителните стоки при тези условия. Само вие сте търговци тук...
Скрит текст:
100 дни ме устройват Smiley
нося ги цяла зима  и накрая ги връщам.
ами пропускат пустите му обувки. за какво са ми ?

Общи условия

Активация на акаунт