Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой метод е по-добър за отстраняване на бенки - чрез стандартна хирургия или с лазер?
Възможно ли е да се направи хистология по време на лазерна операция?
При лазерна операция може ли да се премахне и в дълбочина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой метод е по-добър за отстраняване на бенки - чрез стандартна хирургия или с лазер?
Изборът на метод за отстраняване на бенка зависи от нейния тип, размер и местоположение. Обикновено големите, повдигнати бенки се премахват чрез хирургично изрязване, особено ако са в постоянно триене или дразнене. Лазерът е по-подходящ за малки бенки и петна, но не и за големи надкожни бенки. Препоръчително е да се консултирате с лекар, който ще препоръча най-подходящия метод за вашия случай.
-
Възможно ли е да се направи хистология по време на лазерна операция?
-
При лазерна операция може ли да се премахне и в дълбочина?
-
Как да намеря добър лекар за премахване на бенки?
-
Какви са рисковете, свързани с премахването на бенки?
Ле-ле, момичета, вие съвсем ще ме откажете да си премахвам бенки с изцяло естетическа цел. Какви "малки" белези по 2 санта? 
Всъщност, макар да съм леко разочарована, че при някои от вас са останали видими белези, същевременно много се радвам, че споделяте тази информация с тези, които все още не сме си правили въпросната процедура. Така всеки, който желае да премахне свои бенки по чисто козметични подбуди, трябва много внимателно да прецени дали го устройва да има евентуален белег на мястото на премахнатата бенка. Или да търси по-прецизен специалист, който може поне до някаква степен да гарантира, че няма да останат дълготрайни белези.
) и после и коричката пада, известно време новата кожа розовее и след време раната изчезва напълно и не се вижда. За мен това е отговор на въпроса как е по-добре. Аз бих го направила отново по този начин, ако реша да махна друга бенка.