Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 303
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 105
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес моето момче отива на двудневно зелено училище.
Дано всичко е безпроблемно.
В едно хотел че в гората, имат и стопанство собствениците - коне, крави, овце...
Възстановили са и старо училище от 1918 г., вътре има стари уреди на труда, стари чинове, подредена класна стая....
Вчера събирах багажа.
Мисля довечера да излезна с приятелки.
Хубав ден!
Спорна седмица!

# 106
  • На брега на реката
Добро утро!

Али, страхотен е гнома. Дано се оправи и да нямате повече такива случки!

Фонсче, много добре изглежда  това. Май, никога не съм хапвала такова нещо!

Гушкайте си дечицата, докато са до вас, че времето лети и идва момент, в който отлитат от гнезденцето! След време идват внуците, но не е като да са до теб ежедневно!

Хубава да ни е, новата седмица!

# 107
Добро утро.
Фонсе, Лино, трогнахте ме.
Успешна седмица.

# 108
  • гр.София
Добро утро ☕
Изчетох ви!
Цвети, радвам се да те видя 🤗
Фонсе, не съм ви забравила, обаче време за снимки нямаше, и два дена не стигат за нищо, една баклава не съм снимала в тая лудница, много народ, много нещо!
Напазарувахме доволно, мъжете се умориха и като заседнаха в едно заведение, ние с моята приятелка на спокойствие си пазарувахме 😊
Ядохме дроб/тава джигер/ кюфтета, пиде, риби и калмари, салата с мнооого лук 😁 баклава, еклери, нещо като чурос, халва със сирене, Абе добре похапнахме и походихме, хотела ни беше баш до центъра! Пазара едвам събрахме в комбито! На отиване ни изнервиха на границата, ужасно бавно ставаше, две каки се обучаваха и не говорят английски, багаж- проблем, само това повтаряха, а то багаж нямаме, само две раници с бельо! Предполагаме, че е заради колата която е лизингова, пратиха ни на друго гише за печат и ни пуснаха!
Още имам да пиша ама по късно!
Хубав ден момичета 🤗

# 109
  • на Мелмак
Добро утро!

Фонси, какво е това? Яла съм кюнефе в Турция, не ми прилича на него Simple Smile

Боби, весело да му е на детето!

Моят малкия, като стана първи клас, изведнъж спря да дава да го гушкам. ММ ми се смя тогава - голямо мъжле вече бил. Е, минА му. Сега е шести клас и задължително се гушкаме по 100 пъти на ден Simple Smile с кака му също. Ще ходя после да му взема бележка от ЛЛ, че много кашля и хрема се появи, въпреки инхалациите и лекарствата. Радвам се, че вече ходи нормално и не е като упоен. Ларингита е бонус, но ще го преборим.
Силно се надявам после да поспя, защото тази нощ отново будувах. Но имам ангажименти след малко, не мога да остана на топло.
Деси, важното е, че добре сте си напазарили, терапевтично е, нали? Simple Smile
Хубав ден и седмица ви желая!

# 110
Добро утро!

Първа смяна съм, чакам си децата. Не станах трудно тази сутрин, което е добре. Grinning

Благодаря за посрещането, момичета! Страхотни сте! А гномчето е като плюшена играчка.

Успешна седмица на всички!

# 111
  • Бургас
Добро утро!

Али, имаш жесток цвят на косата. Много искам нещо такова, но не ми стиска, а и в домашни условия е рисковано да го постигна.

Апетитни чинии и кутии видях, а след на Деси разказа съвсем ми стърже коремът.

Весело зелено училище на Митето! Да се забавлява много!

Моите и двамата засега са гушливи и се възползвам редовно.

Слънчева и усмихната седмица, момичета! Ще вдигам ученика, че няма търпение за градината. Два дни само пита отвориха ли я, кога ще отворят, понеделник сутрин ли е вече.

# 112
  • Germany
Добро утро!
Едвам станахме... Смятам, че е крайно време да се направи 4 дневна работна седмица и да почиваме по 3 дни! Simple Smile Вали навън и така ще е целият ден. Големият днес има 1вото си класно за тази година - по спорт Simple Smile Но си е сериозно, де. Доста теория им бяха дали, а за него е важно да се справи, че не е от най спортните и това ще му дигне евентулано оценката. Да му стиснете палци, моля.
Ети, да се оправя бързо малкият!
Боби, да се забавлява Митето на зеленото училище!
Хубава и спокойна седмица!

# 113
  • София
Добро утро и успешна нова седмица!
Аз съм без глас и с хрема, но мисля, че се подобрява.
Не видях Али.
Моя внук, двегодишен, е изключително гушклив! През 5 минути идва при мен и се гушка! Тича, играе, и пак идва!

# 114
Привет! Вкъщи съм си и пия кафе. Разходих Арчи, пуснах пералня и сега релаксирам. Нещо ме боли глава, но няма да лягам. Видях Али в другата тема. Страхотен цвят!

# 115
  • На брега на реката
Добро утро!

Нищо за казване нямам, но да се отчета, че съм станала!

Деска, много вкусно звучи, всичко което сте апнали!

Хубав ден, момичета!

# 116
Добро утро!

Днес Лио има рожден ден 😁 Довечера ще се черпим 😆 Вчера си купих обувки и кутията е подарък за него 😆

И аз нямам нищо интересно за казване,  така че ви пожелавам хубав ден!

# 117
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз съм станала, наспана.
Вчера децата са се забавлява ли на зеленото училище, правили са тиквеник, фенери от тиква...
Сривът на ФБ ни лиши от снимковия материал, имаме само от началото...
Днес се прибира момчето.
Хубав ден!

# 118
  • гр.София
Добро утро ☕
Така е Буб 😁 затова вчера на водичка!
Обмисляме другият път само по женски да ходим 🤭
Снощи отново домашни до 10ч за гръцки богове, просто отвратително!
Всички болни да оздравяват, и моя син нещо подсмърча! Имам тестове под ръка, май ще отнесе един 🙄
Але, честит да ти е Лио 😺 страхотен подарък 😘
Хубав ден момичета 🤗

# 119
Добро утро. Спала съм повече от 8 часа. Това си е рекорд за мен.
Боби, радвам се, че не е имало проблеми с Митето и всички са се забавлявали.
Али, скицо, искаш да минеш метър с тоз податък. Да ти е жив и здрав Лио.

Общи условия

Активация на акаунт