Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 325
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 050
Деси, и аз съм така от почти седмица. Сама не мога да се търпя.

Ети, с кифленските джанти съм, засега всичко е точно.

Бъни, дъщеря ми имаше забележка, че е била без домашно. Просто забравила, че има такова.

Лили, Бургас не ти е далеч. Винаги можеш да отидеш.

# 1 051
  • Бургас
Лилс, пали колата и в Бургас! Няма какво да му мислиш!

Ние с големият снощи, нищехме химията! Нищо не помня. Добре, че има учебници и  чичко гугъл 😜😁

# 1 052
Али, да се закрепи дядо ти. Честит празник и на мъжа на Мони и щерката на Айяла. Стискам палци за всички, които имат писмени изпитвания. ЕлиТ, честит празник и на вас. Рей, да мине леко.

# 1 053
  • Canada
Честит празник на всички празнуващи днес!

Казвала съм и друг път - Митето е изключително слънчево дете!

# 1 054
  • Germany
Благодаря за пожеланията за мъжа ми! Селесте, за сега се отлага операцията. Вчера беше в болницата и хирурга там е казал, че е много малка хернията и за момента не препоръчва операция. Поотдъхнахме си, честно казано. Малкият се прибра доволен от класното - всичко написал, 15мин по рано свършил, та по 2пъти решил задачите, добро чувство имал Simple Smile Сега учи за утрешното класно по латински. При големият също е минало добре, но е бил на косъм с времето. Благодря ви за стиснатите палци!

# 1 055
  • Бургас
Мони, страхотна новина, какъв по-хубав подарък за днешния празник!
Този латински по какъв повод го учат, някаква специална паралелка ли е?

Лили, като не искат колегите, вземай мъжа и палете към Бургас. Сигурна съм, че и на двамата ще ви дойде добре една разходка из Морската.

Айяла, здрава и щастлива да е и твоята щерка!

Испанците как ме ядосаха следобедно. Два контейнера стока имам готова и в следващите 10 дни просто няма камион, който да я извози до пристанище. Иначе всяка седмица вдигат по нещичко по транспорта, а услугата зазлява.

# 1 056
  • На брега на реката
Честити да са, всички именици! Здрави, щастливи и с успехи!

Само Митето видях, страхотен сладур.  
Прибрах се аз, но сърцето ми е в София. Прекрасния ми принц е с Т! Били са му Морбили в сряда, а му никнат и зъбки, та не знаем от какво е?! Стопи ми се душата като го гледах!

Карз, Бош не са лоши, но май повечето модели въртят само в едната посока, което не ги прави лоши, но са по-усукани дрехите.

# 1 057
  • Germany

Този латински по какъв повод го учат, някаква специална паралелка ли е?

Тук много си го тачат и го учат усилено, защото "помага за немската граматика и е основа на романските езици". В повечето училища има опция да се избере френски, вместо латински, но в нашето училище е задължителен от 5ти клас, като 2ри чужд. Учат го много сериозно и според мен излишно задълбават и повечето деца го мразят и го махат след 10ти клас. На малкият за сега много му върви, може би защото е математик, а казват, че латински е много логичен език, но и той от сега казва, че ще го махне при 1ва възможност.

# 1 058
Честит празник!
Целувки за Митето и наздраве за мъжа на Мони!
Оцелях хора, много тегав ден, името не мога да си кажа;)
Монката я тествахме, отрицателна е, дано мине и замине настинката.
Друго нямам, здрави сме, няма по-важно.

# 1 059
  • Euskal Herria
Здрави да са имениците! Честити да се всички, които днес празнуват!

# 1 060
  • при моите деца .....
Благодаря за поздравите!
Късно влизам, но
buni, късно видях, но следващия път изпращай да помагам.
Карз, и с химията съм насреща. Само да не е инжинерна химия, ще я оправим Simple Smile
Moni, жив и здрав да е ТМ.
Айяла, жива и здрава, успешна и щастлива да е именичката!
ММ в неделя гледа мач с приятел, който в понеделник ходи на тест, положителен е....
Ето го моя малък именик

Наздраве!
За негово здраве!

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 22:02 от * Боби *

# 1 061
  • София
Именника е страхотен и в тон с есента!
Дано ТМ се размине с короната, много случаи навсякъде, аман!

# 1 062
Добро утро!

Много сладко Мите 🥰 Дано мъжът ти не е прихванал, Боби!

Бубе,  дано принцът бързо да се даврандисва!

Моята сага с хладилника продължава.  Вчера все още нямаше отговор защо не ми го изпращат. Отказах го. После го поръчах пак с 15% отстъпка, даже получих смс, че ще дойде в петък 😆 Та сега ще видим.

Руми, как сте?

Спорен ден, банда!

# 1 063
  • на Мелмак
Добро утро!

Али, на далавера си, даже и на Коледа да дойде.

Днес ще ходим до Пловдив, най-накрая ми дойде музата да оправя партиди по апартамента там. Навсякъде говорят за вдигане на цените в строителството, погледнах в Пловдив има цени от 500 до 1300 Евро за кв м. В София под 1000 Евро няма. Ако примерно е на обезщетение, материалите са еднакви, от къде е тази разлика? Мисля си така, с кафето. Направих си половината упражнения, да сваля кученка, душ и да тръгваме Grinning Чудя се как да се облека за там, тениска с яке? Wink

# 1 064
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес моето момче става на 6.
Да е здрав и винаги усмихнат!

Общи условия

Активация на акаунт