Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 316
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 125
Прераждането с грозде и аз си го причиних в събота, много е гадно. Така се издух, че чак лошо ми стана. По-добре препиване с грозде...

# 1 126
Добро утро!

Рано се изстрелях от вкъщи за първа смяна. Колежката не се чувства добре, тресе я.. дано не е това, което мисля... Ще чакаме резултата от теста. Писна ми с тоя Ковид! Няма да приключи скоро тая простотия...

Али, дано е просто настинка и да мине бързо!

Направих си кафе и чакам децата.

Хубав да е денят ви!

# 1 127
Добро утро Simple Smile
Бел, прекрасен подарък. Дано вече се случва все по-често и без повод.

# 1 128
Добро утро.
При нас е почивен ден за учениците и все още е тихо у дома. Идеалното време да си изпия кафето на спокойствие. Днес трябва да сме при ортодонта, за да се поправят щетите след махането на мъдреците на щерката. Вчера дойде и топматрака ѝ(то си е матрак, но е позициониран за топ) за домашното обучение.
Лино, нямам търпение да зарадваш и наградиш каката.
Али, дано теста е отрицателен.
Сладкарница Неделя я бойкотирам. Гроздето също. Тиквата я ям по режим и там вече се олабвам.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 07:43 от mariat

# 1 129
Добро утро!
Али, стискам палци, тестът да е отрицателен.
Вчера съм пропуснала да честитя на Бел и Митето. Живи и здрави да са!
Мари, не разбрах връзката между топ матрака и домашното обучение.
Неделя и аз я бойкотирам. Като се замисля, последните две години торти по никакъв повод не сме купували, правя домашни.
Нямах реакция от ваксината, добре съм, пазя се сега. Сутрин и вечер за да избегна ползването на автобус ходя пеша. Времето го позволява и е даже приятно.
Хубав ден!

# 1 130
  • Germany
Добро утро!
Днес уж щях да спя до късно и пак кукнах в 6,00. Децата са от вчера с 2ра доза на ковид ваксината и днес, а може би и утре ще си стоят вкъщи. Снощи нямаха Т, дано и днес да не дигат! Другата седмица са ваканция, та ще поотдъхнем от това непрекъснато бързане.

# 1 131
Мари, не разбрах връзката между топ матрака и домашното обучение.
Преди време Руми каза, че е направила профилактика на лаптопите на щерките, за да са готови за домашното обучение, а аз споделих, че ще търся топ матрак за същото ДО. Едни деца си седят пред компютрите и учат, а нашата щерка изкарва учебния ден в леглото с телефона. Лаптопа е включен единствено за да си зарежда телефона. С една дума- мързел.

# 1 132
Отрицателен ми е тестът. Ама  така намръзнах докато чаках, че... си е брало лайката.

# 1 133
  • гр.София
Браво, Але!
Аз, имам в къщи тестове за Ковид и при нужда правя Grin ако не дай си боже позитивира, чак тогава ще се търчи по лаборатории!
Забъркай си моята смес която давах преди няколко дни, много помага за имунитета Simple Smile признавам, че е малко гадничка, ама действа!

# 1 134
Деси, я дай пак тази смес, че ми писна вече

# 1 135
  • гр.София
Деси, я дай пак тази смес, че ми писна вече
Заповядай Simple Smile
За имунитет:
Джинджифил-колкото палец, 1 лимон с кората, пчелен прашец 1-2 ч.л., куркума, мед,  пасирам всичко, сипвам в буркан и допълвам с мед, разбърквам хубаво и съхранявам в хладилника. Давам по една лъжица сутрин, обед и вечер.

# 1 136
Ни мога да пия гани работи аз... Хапчета колкото юмрук големи мога да гълтам, обаче гадни неща...
А туй кисело - люто нящо на Деси абсурд да го притикам Grinning

# 1 137
Направи си тогава фреш от цитруси,но да преобладава лимона.Капни и двайсетина капки клеева тинктура.Няма да я усетиш,гарантирам.

# 1 138
  • Canada
Але, къде прави теста и срещу каква сума? Да си сверя часовника и да знам къде да пратя девойката като му дойде времето.

Син йод поръчах за имунната система и не само. Похвалиха ми го, пък да видим.

Пристигнаха всички коледни подаръци, алкохолно-шоколадовите бутилки са мн симпатични.

# 1 139
  • Germany
Али, пробвай, ако искаш това - https://apteka.framar.bg/07000076/%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D1%88%D0%B … 5-%D1%84%D0%BB-10. Мъжа ми преди години имаше някакви бактерии в гърлото и след 2-3 антибиотика, УНГ лекарката му каза, че трябва да си дигне малко имунитета. Направи мисля 2 курса с тези ампулки и се оправи. Не съм сигурна, че е от тях, но ако искаш пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт