Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 317
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 110

Изметох листата на двора 😎
Може пък и да пооправя къщата 😂
Изчакай малко... ако не са пуснали тока, ще се случи всеки момент Simple Smile

# 1 111
Пуснаха го Лин 😂
Две перални и една пайжина отметната. Стига ми толкоз Whistling

Какво ще правите на Нова година?
Искаме с едни приятели да идем някъде - да има басейнче, спа и ако може да не е на цена, все едно ще купувам хотела. Дали е възможно 🙄

# 1 112
Руми,очаквам скоро да врътнеш и един крем карамел 😁.Но ти,не да прехвърляш топката на свеки 😎.Идеи за книги и рецепти искаш ли 😂

# 1 113
Няма да се разберем така. Едвам си влезнах в гащите след предното стоене вкъщи 😆
Само чай и препечени филийки.
Две торти седят от на милото рд. В неделя беше и хич не можахме да го отпразнуваме.

# 1 114
  • на Мелмак
Аааа, торти вече не ме блазнят, всъщност много рядко Grinning

Бел, честито, много успехи, щастие и любов! Flowers Bouquet

Али, съжалявам 🙏

Може и да отслабна, може и да не Wink

# 1 115
  • Euskal Herria
Честити да са днешните рожденици!
И болните бързо да се възстановяват!

# 1 116
  • София
Митето и Бел, бъдете здрави, щастливи и много усмихнати!

# 1 117
И аз в редицата на болните, но не от К.
Писна ми, началото на септември така, сега пак.
Отивам на лекар, изписват ми капки за нос, и без да имам хрема става о, майко. Днес на ренген и тест, и двете отрицателни
Вече започнах да подозирам въздуха, само докато си покажа носа навън и...не мога да си взема въздух. Очаквахме, че ще е така, но това просто ме изумява. В къщи сме със специални прахоуловители, в колите също.
Днес гледам през прозореца, ами то ясно се вижда до къде е смог-а. Със скафандар ли да ходя, се чудя?

# 1 118
Тит, след еднодневен престой в столицата лицето ми понякога се изприщва от мръсния въздух. Не смея да помисля какво се диша там.
Прахоуловителите вършат ли работа? Нощем чува ли се шум, ако работят? Искам да сведа бърсането на прах до минимум, а прах в колата как мразя.

Руми, ако не действа, спирай филийките Simple Smile

Моето момче си получи подаръка. Пристигна през деня, кака му снима клипче и ми го изпрати веднага... беше много изненадан и щастлив Heart  Сега е неин ред и то, когато най-малко го очаква.

# 1 119
Добро утро.

И аз ще ида  на тест днес. От понеделник съм дразнене в гърлото и лека хрема, снощи имах малко Т. Вероятно е поредната настинка, но да съм спокойна за околните. 

Спорен ден, банда!

# 1 120
  • На брега на реката
Добро утро!

Руми, дано няма вече никави симптоми и накрая на карантината, ще сложите табела "Образцов дом"! Grinning

Али, дано не е другото!

В нашия град са позиционирали едно фургонче на сладкарници "Неделя".  Ей, голяма опашка вчера, ще кажеш, че не сме виждали торти! Joy
Записала съм си канго за днес, но май ще пропусна, защото се скача навън и си става доста студено.  Нещо не им се иска в зала, че трябват сертификати, а не всички имат, та ще видим!

Хубав ден, момичета!

# 1 121
Добро утро.
Бел, зло да те забрави. Бъди здрава, обичана и щастлива.
Болните да оздравяват.
Уж последен ден преди отпуска, само да не ми излезе през носа.
Хубав и успешен ден.

# 1 122
Благодаря на всички за хубавите пожелания, да ви се връщат двойно 😘!

Пия кафе и отивам да будя Бухтичка да я водим на консултация. Реши да е добро дете и да ми подари спокойна нощ 😃.

Успешен ден!

# 1 123
  • Бургас
Добро утро!
Алечко, дано е само настинка!
Съни, аз имам още два дена, преди отпуската. Днес ще ми е много натоварено. Нямам търпение да стане събота следобяд!
Хубав, топъл и слънчев ден ви желая, момичета!

# 1 124
  • гр.София
Добро утро ☕
Бел, браво на Бухтичка 😊
Аз, нещо не можах да спя, снощи прекалих с гроздето и печената тиква 😁ММ, купил страхотно грозде без семки, сладко и хрупкаво, е няма спирка, а тиквата с мед и орехи, майкооо 😂
Днес съм на вода!
Пак ще ходим на къщата утре, като гледам как често ходим и вече впечатление не ни прави, добре, че е близо, ще се ориентираме към селския живот все по редовно, радвам се, че преди това ММ не обичаше, а без мъж на къща не си е работа 😁
Надявам се болните да са все по добре 🤗
Отпускарите да си починат добре!
Хубав ден от мен 😊

Общи условия

Активация на акаунт