Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 319
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Бургас
Руми, бързо и леко да го изкарате!

# 1 096
  • На брега на реката
Али, мир на душата му!

Бел, да си много здрава, обичана ценена и глезена!

Руми, сигурно е гадно, но е важно, че сте добре!

# 1 097
  • Бургас
Али, съжалявам за дядо ти! Съболезнования!
Честито на Бел- да е много здрава и щастлива! И Митето да носи само радост и щестици!
Ние сме си във въртележката- от сутринта малкия е крив, този зъб няма пробиване!
Правих по тъмно Хома тест, чакам резултата, ще вися и пред кабинета на ендокриноложката да мислим схемата за спиране на Глюкофажа. Поне се надявам да е така.

# 1 098
Бел, какъв е този тест.

И понеже едно зло никога не идва само - профилактика на тока. До 15 ч няма да има ток, съответно и парното спря 😆
Лошото е, че не ми се и спи. Отивам да търся някоя книга.

# 1 099
Благодаря ви мили мои 🤗 Живот.

Мери, поръчала съм светло син. Има и бордо и ако ми го пратят него ще съм много приятно изненадана, защото хем ще ми ходи, хем има значителна разлика в цената май само заради цвета 😅

# 1 100
Съболезнования, Али. Светъл му път.

# 1 101
  • гр.София
Бел, жива, здрава и много щастлива да си с прекрасното ти семейство Birthday

Але, съжалявам!

# 1 102
  • Бургас
Але, светъл да е пътят му!

Честит рожден ден на усмихнат Мите! Да расте здраво, щастливо и все така слънчево дете! Жълтото яке толкова много му подхожда на усмивката.

Бел, честита да си и ти! Здрава, щастлива и обичана бъди!

В хотела въобще не е ставало въпрос за сертификати, но вчера обядвахме навън и ни питаха дали имаме. Ако нямаме, сядаме на наша отговорност при евентуална проверка.

Руми, от енергото мислят за сплотяване на семейството Joy Мушкайте се трите под юргана на сладка приказка. Току виж от дума на дума са си признали за още някоя ненаписана забележка в училище.

Цяла нощ ставах да завивам Марто и сега ме стяга главата. Записах си час за масаж, дано ме отпусне дотогава, че ще е един релакс, мани.

# 1 103
Честит да е Митето. Много здрав и щастлив, а детството му да е изпълнено с игри и забавления.

Бел, със здраве, щастие и любов да е пълен животът ти.

Але, съжалявам за загубата ти Sad. Дано дядо ти е намерил спокойствие на по-хубаво място.

Руми, леко да го изкарате и да няма никакви последствия Hug

Много болни, много нещо. Този вирус направо ни разказва играта. И между мои близки има доста позитивни. Правихме си тестове за всеки случай, но слава богу са отрицателни. Ние сме ваксинирани, но заради дечицата искахме да сме сигурни. Все пак живеем заедно и не ми се иска да рискуваме.

Лек, слънчев и по-спокоен ден ви желая.

# 1 104
  • Germany
Съболезнования, Али!

# 1 105
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит рожден ден на слънчевия Мите, да е здрав, щастлив и винаги усмихнат Birthday
Белче, честита да си и ти Flowers Four Leaf Clover
Але, съболезнования!

# 1 106
Али, съболезнования... Лека му пръст!

Аз съм на работа още. Нали сме в намален състав и съм до 16.00 часа. И сега пия кафе, затоплила съм се и ми иде да си легна.

# 1 107
  • Canada
Честити да са Митето и Бел! Здрави, усмихнати, щастливи!

Але, съболезнования, покой на душата му!

Бясна съм, живеем в театър на абсурда. Здравото ми и право дете трябва да си плаща за да докаже, че не е болно, а ваксинирани, които са заразо - носители/разпространители, не. Иначе се прибират едни пари на поразия от еврогейския съюз, безплатни тестове ще има, но друг път. Както и грижа за здравето на хората.

# 1 108
Бел, честита да си!

Руми, и това ще мине. Погледни откъм добрата страна, тричките сте си заедно. Heart

Али, съболезнования.

Фонс, нашите управници открито си казват, че предприемат агресивни мерки. За съжаление, това е малка част от театъра на абсурда в държавата ни. Сегашното правителство е временно и му остава още малко време. Не ми се мисли марионетките от следващото, което ще е редовно и действащо за по-дълъг период, какви ще ги сътворят и, разбира се, ще се направи нужното всичко да бъде законово издържано.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 21:07 от Linofrina

# 1 109
Изметох листата на двора 😎
Може пък и да пооправя къщата 😂

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 04:31 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт