Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 321
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 210
Струва ми се, че ще сме в отбора на Шугър и Ренко с моето шило, но ще опитам 😃.

Ренко, дано няма причина и да минава 🤗.

# 211
Ся...няма какво да се лъжем, от тази тема тръгна кампанията за Джони. Да, някои от момичетата вече не пишат тук, но бяха (и са!), когато Джонито се нуждаеше от тях, а това е, което има значение. Та нямам право да се разсейвам, толкоз. И обичайното - да не дава Бог да ви връщам, нека съм ви длъжна.

# 212
  • На брега на реката
Шугърче, прекрасен е Джонката. Нека все хубави новини да чувате!

Ренко, фалшиво да е!

# 213
  • Canada
Шугъре, мн пораснало момчето 🥰 И е брюнет вече 🙂

Але, мир на душата му!

Нито ДО, нито м-найста вълна, нито поредния измислен локдаун ме изненадват, сценарият отдавна е ясен. Виж, като видях днес фючърсите на тока за ноември / декември ми се доповръща. Зимата ще е тежка.

# 214
Много сладък Джони! Само хубави неща да му се случват занапред!

# 215
Ренко, купи/хапни си нещо, дано разсееш лошите мисли от главата.

# 216
Ренко, купи/хапни си нещо, дано разсееш лошите мисли от главата.

Може и да послушаш Марето, а може и просто да изпиеш нещо. На няколко пъти. Гле'Й да не е вода, ръждясва се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 217
  • София
шугърче, душицата ми стопли, да знаеш Heart

# 218
Пия бе,Шугър,ма пусто и това не помага.Водата я ползвам главно къпане/миене,рядко я вкарвам в организма си в естествения ѝ вид 🤪
Благодаря ви,за съжаление повод имам,но си има и един постоянен балкон тук,та не ми се навлиза в подробности.Само имах(м) нужда да изохкам

# 219
Много променен Джони,голямо момче е вече! ❤🥰

Але,съболезнования. 🥺

Фонсче,тъкмо се чудех тези дни за тока ни. Предната сметка беше 92 лв. Лято,нищо не е пускано освен обичайната консумация. Следващия месец обаче климатика работеше всяка нощ на топло,че и Синеочка спи отвита,а майка й е зиморничава. Сметката пак 92 лв. За мен си праскат сметките както им е кеф,а не на реално изразходената енергия,но е трудно за доказване. Една позната сподели същото за водата. Всеки ден поливане-12 кубика. Без поливане пак 12 кубика. Абе.... не ми се пише даже!

# 220
Ренко, няма да е все така, и това ще мине.
Шугърче, много хубаво ни посети, скоро пак да се отчетеш с добри новини и снимки!
Токът ми минава през сметката и не съм забелязала как е напоследък, но за бизнеса е поскъпнал драстично, което ще доведе до вдигане на цените на всичко, уви.

# 221
Бел, дъщеря ми понасяше чувал, докато не се научи да се изправя. Брат й така и не успях да го излъжа, протестираше от самото начало. И двамата дълги години спяха отвити.

Фонс, това гледах днес и се ядосвах. Все ми е тая за локдауните, но да стоим на тъмно, студено и без гориво за личните мпс..време е да се събудим.

Ренко, дано е напразно. Утре ще е по-добре, след тегавите моменти идват и хубави.  Това ти го казва човек, който само се притеснява и мисли, понякога излишно.

Ени, разписвай се по-често Simple Smile

# 222
Ренко, изохкай си тук да ти поолекне малко, пък дано проблемът се разреши по най-добрия за теб начин.

Бел, пробвай, пък току-виж Мишето те изненадало. На нашия бандит не му пречи да си се върти из леглото барабар с чувалчето.

Ток, вода, газ... всичко върви нагоре, а от там и останалите стоки. Вече спрях да гледам цените по магазините, че то на елементарните ежедневни неща цените се променят постоянно. За съжаление нищо не можем да направим, освен да се надяваме да изкарваме достатъчно, че да си покриваме нуждите за що-годе нормален живот. ММ вече се замисля да купи генератор за в къщи, че поне да не стоим на студено и тъмно, ако ни спретнат някой режим на тока.

# 223
  • някъде ... тук ...
Да изохкам и аз Sad
Не ми се пише...
Макар диагнозата да е ясна още от онзи ден като писах.

Шугърче, много е пораснал Джони! Благодаря, че писа и го показа!

# 224
Ох, ЕлиТ, дръж се.

Общи условия

Активация на акаунт