Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 318
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 195
Съболезнования, Али. Да почива в мир дядо ти.

Бел, слагай я в чувалче, за да не я мислиш цяла нощ и да ставаш да я проверяваш отвита ли е или не. И Бръмбарчето спи с такова.

Парното го пуснахме още в неделя. Настроено е автоматично и си се включва и изключва само. ММ само зарежда пелетите. Друго си е да станеш сутрин и да ти е топличко. Буболечето си слага вечер дрехите за градина на радиатора, че да били топли като ги облича сутрин Simple Smile.

Прясно зеле със свинско на фурна е менюто за днес. Буболечето ще е на рибена супа, а Бръмбарчето ще е или на тиква, или на ябълка. Вчера беше на броколи, батат и морков. Хареса му. И той ще е фен на броколите като кака си. Дано само се научи да яде повече неща от нея, че тя още кара само на супи.

Лек, спокоен и успешен ден да имате.

# 196
Добро утро!
Али, гуш🤗. Да му е светло там горе.

Руми, блазе ти. От малка заспивам трудно, поради тази причина и ставам трудно сутрин.

Деси, така са младежите, радвам се че му е минало бързо. Ама много голи ходят.

Мери, оздравявай!

# 197
  • дядовата ръкавичка
Съжалявам, Али Hug. Светъл да е пътят му!

Какви са новините? Пак ще ни затягат ли?

Сладур е Лио!

Ох, как ми се прияде свинско със зеле, ама като само аз ям месо вкъщи, не ми се занимава да готвя за себе си.

# 198
Бъни, не съм баш Шугър-светкавицата, но на теб/вас, никога няма да мога да откажа.

Има някои проблеми детето ни, още не съм готова да говоря за това, но! Миналата седмица беше контролния ямр и неврохирурга каза 'ако няма главоболие или нещо, чисто физическо, което те притеснява, бъди сигурна че тумор няма, поне за пет години, после пак ще проверяваме'. Тъй...знаете си, много ви здраве Heart

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 11:03 от sugarfree

# 199
Еха Heart EyesHeart

Браво, браво на детето!

# 200
  • Бургас
Шугър, зарадва ме със снимката на тази хубост малка, но още повече с думите на доктора. Здрави да сте цялото семейство! Малката Шугър кой знае и тя колко е пораснала.

Бел, освен стандартните чувалчета, има и такива с крачета, които би трябвало да са още по-удобни.

# 201
  • дядовата ръкавичка
Оо, Шугърче, страхотни новини!!! Blue Heart

# 202
  • на Мелмак
Ох, бе Шугър, така се зарадвах Heart Hug

# 203
Шугъре, да го намачкаш хубаво от лелите орисници. Радвам се, че хванах снимката, радвам се и за хубавите новини.
Мери, оправяй се.

# 204
Лелееее, този сладък Джони-Бонбони е само за гушкане и игри Heart Eyes. Да сте преборили главното Шугърче, пък другото лека-полека ще се нарежда в движение.

# 205
Много е сладък, Шугър, радвам се, че има добри новини 🥰

Мери, бързо оздравяване!

Забравих да честитя на Бубето за бъдещето бебе 😘.

Ще пробвам аз чувалче, но имам големи съмнения, че няма да се одобри. Тя обикаля цялата кошара, докато заспи и си мисля, че ще я дразни, като не е спала така досега.

# 206
.........
.............

Ще пробвам аз чувалче, но имам големи съмнения, че няма да се одобри. Тя обикаля цялата кошара, докато заспи и си мисля, че ще я дразни, като не е спала така досега.

Бел, аз имам колекция деца, всеизвестен факт Grinning уви, не случих и на една бройка да седи в чувалче...освен да ти пожелая на теб да ти излезе късмета от първи път Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 207
Шугър, благодаря, че сподели добрите новини. Джони е прекрасен!

Али, съболезнования.

# 208
Шугърита,чудесни новини 😍🤗!Герой и голям боец е нашият Джони 🥰
Шефа спи отвит,с чувал дори не съм се мъчила. Поддържам 24° в спалнята,само по ромпър е.Ако му облека още нещо,или го гушна и завия, започва да се поти и става още по-нервен.
Нещо ми е свито и притеснено.

# 209
  • гр.София
Шугър, благодаря, че ни показа порасналия сладур Heart Eyes
Ренко, защо така?  Дано да е напразно притеснението Hug

Общи условия

Активация на акаунт