Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 289
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Олеее, като гледам Шефчето с таз лопата, яко се е изморил 😍щом и той е спал 7 часа 😜
Алечко, дано отмине таз злоба на Гномчето!
Цвети и ти ли се загуби, кат мен 🤔😉
Друго си е сутрин, човек като пие едно силно, горчиво и горещо кафе 🍵! Веднага си правя още едно!

# 76
Карзче, губим се, но се завръщаме.Smile Нещо ни тегли към темичката. Може би защото атмосферата е много приятна, няма скандали и заяждане.

Али, дано няма повече такива изпълнения от страна на Лио. Помня го какъв е красавец.

Този сладур с лопатата и мацата е уникален! Simple Smile

# 77
Шефът рано-рано се отдал на работа. Браво! Довечера повечко - 8 часа.
Малко,по-малко, за да не предозираш съня Joy

Ето, Али, аз казвах ли ти, че на теб се е метнал малкия Wink

Малката е кукнала рано-рано и излезе, щели да гледат мач.
На всичкото отгоре си облече чисто новото, зимно яке, което вчера пристигна.
Да я питаш 'кат завеят фАртуните кво ша носи. Ама, нА, гъзария Joy

# 78
  • Germany
Днес явно е било ден за отспиване Simple Smile До 9,00 спах, с пауза между 1 и 2. Вчера си направихме много дълга разходка с едни приятели и сега ме понаболяват краката, но съм горда, че вървя все повече. Днес ще сме си вкъщи, защото навън е мрачно и според мен скоро ще завали.
Хубава неделя!

# 79
Али, сестра ми беше в подобна ситуация преди време. Тогавашният им котарак беше агресивен и към тях, и към околните. Нахапа и надра, когото можа. Към дъщеря ми, тогава на 2 г., не проявяваше нито ревност, нито интерес. Един ден сестра ми и приятелят й ходиха в спешното за инжекции и АБ, понеже долното котенце ги нападна през нощта. 2 дни по-късно го кастрираха, за съжаление не е имало кой знае какъв ефект. Края на историята няма да го пиша, няма да ти хареса, но да се чувстваш под обсада в собствения си дом също не е живот.
Гадинката е жива и здрава, сега ...да не си помислите нещо Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 15:42 от Linofrina

# 80
Али, много неприятна ситуация, дано все пак помогне кастрацията. И братовчедка ми си имат един зъл сиамец. Одъртя и още е проклет. Така беше захапал брат ми като по-малък, че после 2 години изпитваше ужас и като отидем не слизаше от колата, ако не е затворен в някоя стая.

Шефа, все по-поспалив да става 🥰.

Бухтичка пак реши да се цепи от колектива на спящите и да не спи особено. Тази вечер ще започваме опити за самостоятелно заспиване и от сега ми е притеснено. За сметка на това поне ми одобри пюрето със заешко, може да е мръвкарка 😃. Качи се и на първата си люлка и остана доволна.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 16:22 от Belle_

# 81
Моят котан проявява агресия ако някой го вдигне, явно не обича да го носят. Малките деца също не ги харесва хич, много са му шумни и го плашат, съответно им се ежи. Драскаше и скачаше на Мони като по-малък, дебнеше я направо, но мъжът ми го дресира;) и се научи да не я закача. Аз съм най-толерантна към него и много го разбирам, знам кога е уплашен, кога не иска да го закачат и си живеем в мир. Съответно мен ме обича най-много. Като ме погледне с тия очи, като ми заговори и се разбираме чудесно;)
Вече се гали и в Монката, но много рядко в мъжа ми;)
С характер са си и животинките, особено тези глезените, дето не им се налага да си търсят прехраната.
Много хубав Шеф и Бухтичка, иде ми да ги нагушкам през екрана.
Прибрахме се от балкана, сега пера, девойката учи. После съм на фризьор и ако се движим по план с домашните;), ще излезем на кафенце.

# 82
Бел,и Шефа е мръвкар 😂. То луканки,наденици,чибабчета,кифтета...че и пържола скоро опита.Ся направи страшна комбинация-рано обядва,че е скаран по принцип със закуската.И после си замези,първо с диня,после ми подпука таратора 😂.Имай търпение,догодина и тя ще си хапва по повече и от почти всичко.А това със самостоятелното заспиване не искам и да си помислям да го пробвам 😬
Сиамките са си долни животинки 😈.Имахме дълги години такава,но имаше и друга жилка в нея,та не беше баш злоба.Бяхме си взаимно любимци 🥰

# 83
Много пораснали Шеф и Буфта!

# 84
Не съм ви чела (не и редовно), но минавам да ви пожелая златна есен! Обичам го тоя сезон...тиквите му, чаят му, дъждът и модата, която включва и хора над дваесе кила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
  • Бургас
Идвам от плажа аз Simple Smile Моя милост надигаше халбата с бира, но имаше и смелчаци във водата. Така хубаво се разходихме, краката ми туптят чак. Викчето не пожела да дойде и от скука чела, рисувала и избърсала праха тук там Joy На тръгване скрих таблета и измъкнах кабела на ТВ Stuck Out Tongue Winking Eye На това хубаво време тя ми се завряла вкъщи
Скрит текст:
Бухтичка я изпуснах, но си я знам каква разкошотия е.

Сладко работливо шефче обаче видях. Heart

Але, дано се успокои гномчето. Толкова пък да е сладък иначе.

# 86
Чистих, готвих, лежах и какво ли не... Сега съм с маска на лицето и оправяне за утре🙂

# 87
  • на Мелмак
Сутринта направих едни палачинки набързо, хапнах две, отдавна не бях яла, може би 4-5 години.
Наработих се, имам руладини, дрехи трябва да изгладя на учениците, но една биричка си сипах, после ютията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Ние направихме страхотен ден в балкана. Беше топло,  поляната огромна. Изпразнувахме рождения ден, децата се наиграха доволно.

Аз сега позачистих леко и ще опвам кълки. Снощи сготвих мусака по поръчка на чавето и сега ще я ям поне до сряда.  Не съобразих, че о двамата ядем като миши 😆 Същата беше и историята с мекиций на закуска- той една, аз 2. Но тях ги взех и заминаха в калабалъка...

Гномът по принцип не е агресивен, това е странното... Даже за толкова млада котка е много спокоен. Би баба си, но мислехме,  че първо от смяната на обстановката, а после просто защото е свикнал аз да давам лекарството.  Ама това снощи и тая сутрин не беше моята котка... Абсолютно подивял, без някой да го е закачал изобщо.  Единствено, че детето беше тук, ама котката си се кашира в къщата си и до там. Сега -ни лук ял, ни лук мирисал. Не можах днес да говоря с ветовете, че те са до рано, а ние окъсняхме. При Шошо, който пък нападаше абсолютно без причина, имаше ефект. Аз така или иначе ще го кастрирам де, стига епилепсията да не е проблем... И ще видим.

# 89
  • София
шугърче, как представи есента...почти да я харесам Blush
Дъщеря ми до вчера буквално беше залепена за мен и все ме "дебнеше" да ме гушне, чаааак се е налагало да й правя забележка, че готвя, че съм с мръсни ръце и т.н. Днес като я прегърнах се дръпна от мен, защото вече била голяма Stuck Out Tongue Winking Eye. Мечтаех си за този ден, а сега ми стана тъжно, човек трябва да внимава какво си пожелава. Със сина ми отдръпването някак по-плавно се получи, пак беше около 11 годишен.

Общи условия

Активация на акаунт