Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 283
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Ети, умирам за кафе 🍵, но ще пия на работа. Ще устискам още един час 😔

# 61
Добро утро.
Кафе и аз искам, но като се разбудят другите.
Хубава неделя.

# 62
  • на Мелмак
Направо ви мятам по едно, да не чакате Wink Само казвате-мляко, захар Grinning

# 63
Добро утро Simple Smile
Карц, Ети, вече ви правя компания с кафето и след малко тръгвам за работа. Там ще пия още Grinning

# 64
  • при моите деца .....
Добро утро!
Неделя, за мен почивен ден, а се събудих преди 6...
Вече закусвам и пия кафе.
Спорна и доходна работа.
Приятна неделя!

# 65
Добро утро!

И аз с кафето 😆 Чакам чавето да се наспи и ще правим мекиций за закуска. На обяд сме на РД  на моя дружка на пикник 🤩

Пак имам проблем с Лиои вече не знам какво да правя, ще звъня на ветераните.  Снощи агресира зверски и към мен, без никаква причина. Едвам му дадох лекарството,  издра  ме... Вероятно е заради детето, ама той не е припарвал до него. Знае, че е особен и се съобразява.  Не знам след малко как ще дам лекарство пак.

# 66
  • На брега на реката
Добро утро!

Не мога да повярвам, че спах до сега, а заспах снощи пред телевизора и то още като започна Фермата!!! Имах огромна нужда и ми се получи добре!
Плана за деня е Канго, Фитбол и домакинските задължения, от които няма измъкване!

Али, какво му става на тоз красавец? Да не би да ревнува от чавето?

Ети, дано е по-хубав от вчерашния!

Лин, Карзче, лека работа!

# 67
Добро утро. Али, тоя кот ще излезе голям злобил, ако проявава ревност от детето.
Хубав ден от мен.

# 68
Към детето е, да, ама не мисля,  че е ревност... Не знам, малкият наистина не е припарвал до него, защото и тяхната котка е зла и той от рано знае, че има котки, които не обичат да ги пипат и закачат. По-скоро тоя гном долен изобщо вече не понася други хора... Ама към мен така да агресира не се е случвало. Сутрешното хапче пак беше придружено с писъци и кръв... Ще се съветвам с ветеринарите,  и без това му е време за кастрация, барем се кротне.

# 69
  • Ямбол
Добро утро!

Поспах и аз добре до късно. У нас след малко почвам пържени филиЙ по желание на старшия. Но първо ще си привърша кафето да се разсъня и тогава. И без това всички спят още.
После имам още 4 класа входни да проверявам, минала съм само 3 от 7. До утре трябва да успея, че все ме питат кой колко има.

Слънчева неделя!

# 70
Добро утро! Полежах си днес, добре ми дойде. Сега пия кафе. Днес май се очертава хубаво време, дано.
Хубава неделя!

# 71
  • Бургас
Добро утро!

Поспах и аз до 8, сега гофрети, а между тях горният ред кухненски шкафове.

Кафемашината е на ремонт, а кафето, което ползваме, не става хубаво с кубинската кафеварка. Зор ще е, но поне имаме вариант, че без кафе не виреем.

Цвети, добре завърнала се!

Слънчево е и тук, ще направя една дълга разходка с децата по някое време.

Слънчев и спокоен да е денят ви! Лека работа на Карз и Лин!

# 72
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Първото кафе и пържени филийки отметнати Simple Smile
Толкова много домакински задачи съм запланувала за днес, че се чудя откъде да започна.

# 73
Що така,тоя гном 🤨.Май е малък още за кастрация 🤔
Ние всеки ден ходим при котките на роднини.Голяма радост,те към нас,че ги храня подобаващо 😂.Ма то,Шефа като не иска да си изяжда буламачите,и те намазват.Постоянно се въртят около нас,два мъжкаря и една женска.Само дамата я е страх и не дава да припарим до нея,но котьовците са друга бира 😎.Единия се лепва за мен,другия за малкия 😂
Тоз хубостник ми отпусна 7!!! часа сън без да ме събуди 🤩

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 13:07 от Ренко

# 74
Еее, добър Шеф, ще стане човек от него 😍

Моя Алечко същия като мене- спи като пор, не ще да става веднага и не иска да закусва като си отвори очото, чак сега сколасахме 😆 Голям сме тандем. Ще пием кафе вън в градината, да помачка глезеното коте и запрашваме към балкана.

Общи условия

Активация на акаунт