Покрив със сирене тип Крема

  • 113 916
  • 423
  •   1
Отговори
# 270
  • Plovdiv
  • Мнения: 303
Леле момичета. златни сте че сте извадили темата от праха. Една колежка ми беше разправяла за този сладкиш и че е взела рецептата от тук. Търсих го как ли не, но определено не бих се сетила, че може да е "покрив"  ooooh!
Сега обаче ще си копна рецептата и непременно ще го направя, колкото и мъжа ми да ми разправя, че не яде сладкиши с крема сирене (той и с кисело мляко не ядеше  Twisted Evil ). Много ме изкушава карамелената заливка и май с нея ще се пробвам. Когато е готов, непременно ще споделя резултата   bouquet

# 271
  • Мнения: 12
Може и да се повтарям,но вместо крема- сирене може ли да се добави заквасена сметана?

# 272
  • Мнения: 6 521
Аз импровизирах, имах само 1 пакет "Крема" и сложих заквасена сметана и стана много добре.

# 273
  • Щастлива мама на 3 слънца
  • Мнения: 2 179
ЗДравейте момичета
покрива е страйотен наборам сега сила и къраж да я направя
само не разбрах като се направи покрива колко време стой в хладилника преди да се украси и увива ли се покрива във фолио или се прави и се слага направо с хладилника да стегне мерси много Simple Smile

# 274
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 802
ЗДравейте момичета
покрива е страйотен наборам сега сила и къраж да я направя
само не разбрах като се направи покрива колко време стой в хладилника преди да се украси и увива ли се покрива във фолио или се прави и се слага направо с хладилника да стегне мерси много Simple Smile


Здравей *АДРЕНАЛИНКА*!

Радвам се, че си харесала тази рецепта!
Не е въобще труден покрива, така че дори няма нужда от кураж Mr. Green
Да оформя се заедно с фолиото (прибавих го в текста сега, защото си мислех, че се подразбира) и завито (ненамазано) се оставя поне 3-4 часа, най-добре една нощ да се стегне. После се маже с още крем или течен шоколад (гледай да не е от хладилник или ако ти е гъст сложи бурканчето или кофичката в топла вода за да се отпусне).

Успех и ще се радвам да видя резултата!  bouquet

# 275
  • Щастлива мама на 3 слънца
  • Мнения: 2 179
ЗДравейте момичета
покрива е страйотен наборам сега сила и къраж да я направя
само не разбрах като се направи покрива колко време стой в хладилника преди да се украси и увива ли се покрива във фолио или се прави и се слага направо с хладилника да стегне мерси много Simple Smile


Здравей *АДРЕНАЛИНКА*!

Радвам се, че си харесала тази рецепта!
Не е въобще труден покрива, така че дори няма нужда от кураж Mr. Green
Да оформя се заедно с фолиото (прибавих го в текста сега, защото си мислех, че се подразбира) и завито (ненамазано) се оставя поне 3-4 часа, най-добре една нощ да се стегне. После се маже с още крем или течен шоколад (гледай да не е от хладилник или ако ти е гъст сложи бурканчето или кофичката в топла вода за да се отпусне).

Успех и ще се радвам да видя резултата!  bouquet
мерси за вниманието аз изчетох цялата тема на 1 дъх и се питах това фолио увива ли се или не ,значи съм била на прав път
Предполагам мами с толкова голям опит се смеят на такива елементарни въпрсоси като моя Simple Smile))
желания голямо имам и никакъв опит
исках и да питам как се прави тая глазура като ешко бешко ,н.п с течен шоколад мажа ама с какво да я направя такава бодлива
Simple Smile
мерси отново за вниманието има ли някъде другаде твой публикации толкова подробни и интересни
ако не ми е описано стъпка по стъпка немога Simple Smile)
поздрави !!!! Hug

# 276
  • Мнения: 2 749
*АДРЕНАЛИНКА* ,не съм много сигурна,ама мисля че глазурата се получава така с помоща на вилица  Peace
Наталинка най-добре ще каже  Simple Smile

# 277
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 802
*АДРЕНАЛИНКА*, ако питаш за моята снимка аз съм го мазала с нож, но как да кажа - небрежно - по-скоро мацане насам-натам и така се получават тези "бодлички". Тя консистенцията на шоколада е такава, като по-гъст крем.
polin4eto обаче е права с вилица дори ще е по-ефектно! Hug

Иначе мои рецепти може да намериш тук, доста от тях са обяснени много подробно - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.0.html

ПС. все не ми достига времето да ги прехвърля и тук... Embarassed

# 278
  • Щастлива мама на 3 слънца
  • Мнения: 2 179
Благодаря ви момичета мн сте мили навлизам в света на сладкарството, мъжът ми обича всичко да хапва така че се надявам да науча повечко и аз .
МНого е трудно на хора като мен да се ориентират,но мисля че е важно желланието. Сестра ми сега ще ми изпрати комплекта на
 Betty Crocker 100 Piece Cake Decorating Kit, Instruction and Decorating Idea Book. видях го някъде по напред и мн ми хареса.Има ли го някой Simple Smile.Надявам се 4е той ще ми помгне повече.


Ефекта с вилица никога не бих се сетила  newsm78
Лека вечер и когато събера смелост ще снимам и обещавам снимка ,ще го направя с шоко флазура ,по ми се нрави .Благодря на авторката   bouquet

# 279
  • Мнения: 1 269
Добре, че ме подсетихте за този любим сладкиш! Днес го направих, защото утре вечер ще имаме гости и се надявам да стане супер. Този път сложих вмсто бисквити "Закуска"-Петит Д... не помня точно как се казваха. Те са по тънки и с по-различна есенция. По средата освен банан настъргах и една обелена ябълка. Отгоре намазах с остатъка от крема, но по традиция посипах обилно с кокосови стърготини. Така този сладкиш вкъщи вече се казва "Снежният покрив на Нат" и го правя вече 3-та  зима. Днес е  по изключение в този топъл есенен ден . Утре ако успея ще сложа и снимки.
 Hug

# 280
  • Sofia
  • Мнения: 5 113
чудесна рецепта

# 281
  • Мнения: 262
момичета а банана не почернява ли след като престой няколко часа  Rolling Eyes

# 282
  • Мнения: 616
Не непочернява .
У нас вече е почетен гост този покрив аз го правих и с сладко по средата вместо със банан пак си е много вкусно .

# 283
  • Мнения: 262
правя го
мисля да го сложа в фризера за по бързо стягане  Embarassed, че изобщо не ми се чака 1-2 часа  Crazy

# 284
  • София
  • Мнения: 2 649
момичета а банана не почернява ли след като престой няколко часа  Rolling Eyes
ами той нали е покрит с крем? Като намажеш втория ред и сложиш банана, прегънеш, той отвсякъде се е покрил с крем.

Общи условия

Активация на акаунт