Звездни компромати - Октомври'21

• 274 210
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
Доколкото ми е известно той има 2 деца. Радвам се за него. Точно когато почина жена му той започна да води онова предаване за двойки и ми беше мъчно за него.

# 2 431
  • Пловдив
Къщата на Рачков...
Скрит текст:

Джулия Робъртс без грим...в карантина след пристигане в Австралия за снимки на нов филм.
Скрит текст:
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10130297/Julia-Rob … y-quarantine.html

# 2 432
Малкото момиченце и предполагам от неговата страна тийнката са неговите, а другото момиче е на новата му жена
Трите шаферки негови дъщери ли са?

# 2 433
  • Rock & Roll feeling ...
Има информация, че преди снимиките на фаталната сцена, Болдуин и много хора от екипа са стреляли с бойни оръжия за развлечение. Има вероятност и да е станало някакво объркване, въпреки че човекът, който отговаря за оръжията има сходно провинение ( с подадено грешно оръжие ) от преди няколко години ...

# 2 434
Зейнеб вече е в Бтв :

# 2 435
Helen Mirren за списание Platinum, декември 2021
Скрит текст:

# 2 436
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Разбрахте ли, че Доналд Тръмп Джуниър продавал тениски с надпис "Оръжията не убиват хора, Алек Болдуин убива хора"
 “Guns don’t kill people. Alec Baldwin kills people.”

Докато тече разследването, а Болдуин е съсипан от мъка

# 2 437
Зейбен каква рубрика води?

Тя, за разлика от Малкоданска и Никол е само с едно дете, нали?

# 2 438
Оф, явно парите на богатия ѝ мъж бутат тази неграмотница Зейнеб в ефир все. Щяла да има рубрика за светски новини и да интервюира личности... Тя открай време има болна амбиция да има собствено предаване, каквато е мечтата на всяка кифла всъщност.

# 2 439
Един от най-прекрасните рекламни клипове на вчерашният рожденик.Клипът е стар,но страхотен!С Барбара Палвин,много си отиват.
Скрит текст:

И днес има рожден ден една от най-прекрасните актриси.Джулия става на 54 години.
Скрит текст:
, ,

# 2 440
  • Glasgow
Днес Хоакин Финикс е рожденик Heart Любим скорпион.

# 2 441
Зейбен каква рубрика води?

Тя, за разлика от Малкоданска и Никол е само с едно дете, нали?

Едно има … но таман ще поработи малко и ще дойде време за второто.
Лично аз не смятам да си губя времето да й гледам рубриката … като цяло тези от сутрешния блок на бТВ-то не ми харесват, много са пренавити … хеле дамата.

# 2 442
Разбрахте ли, че Доналд Тръмп Джуниър продавал тениски с надпис "Оръжията не убиват хора, Алек Болдуин убива хора"
 “Guns don’t kill people. Alec Baldwin kills people.”

Докато тече разследването, а Болдуин е съсипан от мъка

Eee, стига вече!! Това е ужасно. Със сигурност на Алек не му е лесно и цял живот ще живее с тази вина и случка. Ще го изяжда отвътре с години. За мен вината не е негова и със сигурност не е било умишлено. Други са виновни. Бащата на Халин също е казал, че не държи Алек за виновен, а някой друг от екипа.

# 2 443
Публикувани са документи на сайта на съда, според които Амбър Хърд е представила снимки на уж наранявания, които са с редактирани мета данни. Криминалисти са установили, че снимките са фалшифицирани защото са направени през 2018г, а тя ги е представила като снимки от 2015. Устройството пък от което са извлечени е Ipod pro 10, който излиза на пазара в средата на 2017. Ако сте забравили датите, бракът й с Джони приключи през  пролетта на 2016.Недоумявам колко тъпа трябва да е, за да си мисли че в днешно време това няма да се разбере.

# 2 444
ееее, това е много, много грозно /фланелките/.

Общи условия

Активация на акаунт