Звездни компромати - Октомври'21

• 274 157
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 595
Повечето коментари, които чета в интернет, са в полза на Зейн. Не мисля, че хората ще го намразят и то точно заради Йоланда, която никак не е харесвана.
Някои от изцепките й:
Скрит текст:

Когато дъщеря ти е гладна и й даваш само едно бадемче, за да случайно не надебелее. Close

# 2 596
Sarah Jessica Parker на снимки
Скрит текст:

# 2 597
  • Пловдив
Тези от ПП все нещо не са разбрали, то почтеност, то скромност. Има слух, че Петков е би.

Хаха...като не можаха да му намерят друг кусур и айде, той е би. Чудя се само кой ще се върже 😁.

# 2 598
Melanie Griffith
Скрит текст:

# 2 599
"Не вярвам на никого, който е мил с мен, но се държи грубо със сервитьор, защото те биха се отнасяли към мен по същия начин, ако бях на тази позиция" - Мохамед Али

# 2 600
Sarah Jessica Parker на снимки
Скрит текст:

Ако може някой да каже как дупето й седи така ?
На нейната възраст, де Simple Smile

# 2 601
На Сара винаги съм ѝ харесвала само д-то и косата, друго нищо. Много беше сладко в сериала като се разкарваше по белите мъжки слипове. Simple Smile Та явно си има стегнато д  жената(нека и тя има нещо хубаво Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 2 602
  • Rock & Roll feeling ...
Бил Гейтс празнува рождения си ден с Джеф Безос на 107-метровата яхта "Лана" край турски курорт.
Скрит текст:

# 2 603
  • До морето
Хмммм. От цял свят, Бил Гейтс баш тука наблизо решил да празнува. Слочаенос?!?!? Дошъл е да види що така отказваме да ни чипира.

# 2 604
  • Варна
Джен е добре на снимките, но според мен Лиса Кудрой остарява най-добре от всичките  Приятели.

В действителност не знам, но конкретно на тази снимка всичките изглеждат доста добре за близо 60 годишни. Анистън само е в началото на 50-те.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 17:15 от Vassilea

# 2 605
Какъв мюсюлманин е Зейн? Не беше ли казал преди години, че не се смята вече за мюсюлманин? - https://www.thenews.com.pk/latest/392880-zayn-malik-reveals-he-i … or-pakistani-fans

Не съм експерт по религиозните въпроси, но имам наблюдения, че мюсюлманите се отнасят изключително сериозно по този въпрос. Даже в Пакистан, от където е бащата на Зейн, наказанието за атеизъм и религиозен скептицизъм е екзекуция.
Чувала съм преди из форума, че връзката на Зейн и Джиджи е дирижирана, за да бъдат двамата идоли на мюсюлманските младежи. Не ми е ясно как това ще стане това, при всичките му изцепки, свързани с алкохол, наркотици, изказванията за религия..
Нищо чудно, че не го тачат много мюсюлманите, та той потъпква всичките им правила.

Поли Генова роди ли?

# 2 606
Гледах Диана Любенова - изглежда страхотно в лицето, а фигурата й е доста наедряла. Дали е бременна?
Диана роди след инвитро, а вече гони 50г, та едва ли е бременна.

Хмммм. От цял свят, Бил Гейтс баш тука наблизо решил да празнува. Слочаенос?!?!? Дошъл е да види що така отказваме да ни чипира.
Майтапиш се, нали не го мислиш?

# 2 607
Какъв мюсюлманин е Зейн? Не беше ли казал преди години, че не се смята вече за мюсюлманин? - https://www.thenews.com.pk/latest/392880-zayn-malik-reveals-he-i … or-pakistani-fans

Не съм експерт по религиозните въпроси, но имам наблюдения, че мюсюлманите се отнасят изключително сериозно по този въпрос. Даже в Пакистан, от където е бащата на Зейн, наказанието за атеизъм и религиозен скептицизъм е екзекуция.
Чувала съм преди из форума, че връзката на Зейн и Джиджи е дирижирана, за да бъдат двамата идоли на мюсюлманските младежи. Не ми е ясно как това ще стане това, при всичките му изцепки, свързани с алкохол, наркотици, изказванията за религия..
Нищо чудно, че не го тачат много мюсюлманите, та той потъпква всичките им правила.
Може би не им е дирижирана връзката.
Ислямът, християнството и юдеизмът са религии на Книгата и имат общ корен. И в трите религии е грешно да си атеист или езичник.
Но понеже много се говори за пакистанци (ясно, заради Зейн) и после за влиянието на религията - мисля, че трябва да се прави разлика между религия и култура - например има разлика между араби, индонезийци, пакистанци, турци, азербейджани, американци. Както има разлика между италиянци, мексиканци, французи, немци, българи, гърци и руснаци.
Но предочитам да не коментирам тема като религия.
Затова се фокусирах върху общочовешкия характер и битовизма в скандала между Йоланда и Зейн. А и не харесвам Йоланда. За зет й нямам особени впечатления.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 17:26 от Linda*kiss

# 2 608
"Не вярвам на никого, който е мил с мен, но се държи грубо със сервитьор, защото те биха се отнасяли към мен по същия начин, ако бях на тази позиция" - Мохамед Али

Ами така е, селото не може да излезе от човека, пък дори и в Холивуд вече да живее.

# 2 609
Бил Гейтс празнува рождения си ден с Джеф Безос на 107-метровата яхта "Лана" край турски курорт.
Скрит текст:

То отдалече не е интересно. Двамата прясно разведени празнуващи, които олекнаха с милиони след разводите си, с какъв ли разгул се утешават на тоя рожден ден, не ми се мисли хич.

Общи условия

Активация на акаунт