пак за Светлана отББ3

• 26 258
  • 665
  •   1
Отговори
# 180
Дона, явно не съм разбрала, мислех, че говориш сериозно за комплекси. Peace
И понеже май ти каза първа ( извинявам се ако не си била ти) помислих, че знаеш нещо
повече за комплексите на не-кърмещите.
Аз го казах, но няма как да знам, защото съм от кърмещите Wink
Темата наистина отдавна вече не е за Светлана. Моите уважения към не-кърмещите и евентуалното им чувство за вина, но не смятам, че тук е мястото да се вихри спор "За или Против кърменето". Има си съответни подфоруми. Не видях в тази тема някой да обвинява не-кърмещите за това, че не са кърмили, но за сметка на това се начетох на глупости от рода на това, че кърмата не била полезна и кърменето било извращение... ooooh!

# 181

а аз хора с проблеми ( комплекси) от кърмеща, и некърмеща страна не видях тук.
това и исках да се уточни. наистина ли не-кърмещи жени развиват комплекси ( някакви) , или просто употребяваме думата, за да се почуства другата страна зле.

ами питай Донето  Wink
а, тя отговорила  Simple Smile

# 182
Никой не ми рекна къде аджеба Светлето е срещнала лИбовника в нета. щото интернет все пак не е кръстовище да "срещаш" ей така някой си.....  newsm78

# 183

а аз хора с проблеми ( комплекси) от кърмеща, и некърмеща страна не видях тук.
това и исках да се уточни. наистина ли не-кърмещи жени развиват комплекси ( някакви) , или просто употребяваме думата, за да се почуства другата страна зле.

ами питай Донето  Wink
Употребявам думата "комплекс" заради това "Гузен негонен бяга", което направиха не-кърмещите на последните няколко страници. Момичета, никой не ви замеря с развалени домати за това, че не сте кърмили, няма нужда да скачате толкова Peace

# 184
Апропо, темата е за Светлана........
Отдавна вече не е Simple Smile Темата е за "Кой го тресе комплекс, че не е кърмил" Simple Smile

Именно! Достойни за съжаление и тресящи се от комплекси...  baby_neutral baby_neutral  Laughing

Ами, ако човек вземе за "чиста монета" всичко, което се пише в подфорума Кърмене, наистина може да развие комплекс на тази тема. Там нещата са доста преекспонирани.
Аз съм ЗА правото на всяка майка да избира дали да кърми детето си или не. Аз лично имах желание, но успях да кърмя детето си само 3 месеца. Продължих с АМ и това въобще не ме комплексира.
Светлана не мога да я коментирам, защото не съм от феновете на ББ.
Воден дух, изказаното от теб мнение, че некърмените деца изостават в развитието си, боледуват по-често и имат алергии, от какво е породено? Откъде имаш тази информация? Някаква статистика ? smile3527

# 185
Буба , в някой чат го е срещнала...забавлявала се е жената , все пак като е женена , какво от това , и семейните се нуждаят от забавления ...

Тая що народ е опаткала и що народ ще опатка още.....

# 186
Пак полудяхте  ooooh! Crazy

# 187
Буба , в някой чат го е срещнала...забавлявала се е жената , все пак като е женена , какво от това , и семейните се нуждаят от забавления ...

Тая що народ е опаткала и що народ ще опатка още.....

Мислиш, че се е праскала и преди ли? Че не е случайна била връзката и?  Thinking

# 188
А не мислите ли че е възможно Светлана и мъжа и да са спретнали това театърче?
Както Елена и Миро успяха да ни излъжат, та така и тези двамата?
Чисто хипотетично. И колкото повече гледам, все повече започвам да си мисля че това е просто една игра. Било то да станеш известен, или да избягаш от скуката, или дори да се пробваш да спечелиш.

# 189
А не мислите ли че е възможно Светлана и мъжа и да са спретнали това театърче?

Възможно е. Също толкова, колкото е възможно историята и да е истинска  Wink

# 190
На мен ми се струва ,че като я е зарязал таткото на  бебето тя се е опитала да се върне при  мъжа си .Дали щеше пак да казва ,че обича съпруга си ако другия не я беше изоставил .
Мен лично това че не кърми детето си не ме впечатлява толкова колкото това ,че го размята нагоре надолу сред хората . ConfusedМай не е измислица .Поне така твърдят хората от квартала . Crazy

# 191
  • Пловдив
От него Simple Smile

# 192
абсолютно ,
тя каза , че й е бил втория , ама какво да каже жената ( то половината жени така казват - ''ти си ми втория'' ) ,
тази е бръмчалка отвсякъде , отдвана бръмчи из чатовете  и е грешка на мъжът й  , че си е затварял очите , защото съм убедена , че му е било ясно ..
както се вика - който не се е хванал с чат , той не се е прое..л ...

но е много глупава ли , наивна ли да кажа :

отначало си е мислила , че любовника й ще я вземе с бебето , като се е разсъхнала тази илюзия , е решила да пробута версията , че детето е на мъжът й ,
а после е решила да изтъргува все пак историята

# 193
  • UK/София
. Моите уважения към не-кърмещите и евентуалното им чувство за вина, но не смятам, че тук е мястото да се вихри спор "За или Против кърменето". Има си съответни подфоруми. Не видях в тази тема някой да обвинява не-кърмещите за това, че не са кърмили, но за сметка на това се начетох на глупости от рода на това, че кърмата не била полезна и кърменето било извращение... ooooh!
Определението ти за комплекс е голяма глупост, но няма значение, всеки да го тълкува както иска.В двата подфорума за захранване е имало подобни теми и са били заключвани по споменатата от теб причина.И за това Клюкарника е най-точното място за коментар и обсъждане.Въпрос на елементарно възпитание е да не се пишат обиди, но ............ Но въпреки това темата си е много хубава и има да се пише по нея още.

# 194
. Моите уважения към не-кърмещите и евентуалното им чувство за вина, но не смятам, че тук е мястото да се вихри спор "За или Против кърменето". Има си съответни подфоруми. Не видях в тази тема някой да обвинява не-кърмещите за това, че не са кърмили, но за сметка на това се начетох на глупости от рода на това, че кърмата не била полезна и кърменето било извращение... ooooh!
Определението ти за комплекс е голяма глупост, но няма значение, всеки да го тълкува както иска.В двата подфорума за захранване е имало подобни теми и са били заключвани по споменатата от теб причина.И за това Клюкарника е най-точното място за коментар и обсъждане.Въпрос на елементарно възпитание е да не се пишат обиди, но ............ Но въпреки това темата си е много хубава и има да се пише по нея още.
А къде по-точно съм писала обиди, че не разбрах? Разбирам, че си била много травмирана от неспособността си да кърмиш и съжалявам за това, но вината не е моя.

Общи условия

Активация на акаунт