Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 26 952
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 165
...
Остават ми няколко дни до пмс. Тръпки ме побиват, като се сетя.
Мисля да започна да чета някакви ужаси, за да се разсея. Joy  Изпитвам нездраво любопитство към "Паяжина" на Джон Уиндъм. Чудя се дали да не я зачета, но знам, че няма да успея да спра навреме. Joy
Зи, аз съм раздразнителна, всичко ми се вижда в черни окраски, гладна и недобре спяща. Може и нещо да ме заболи. Ми, гадно е. Но не е винаги така, т.е. някой път е половин ден и докато се усетя и ... да. Та ти пожелавам да ти се съкрати тоз период или да липсва от време на време. Аз все си мисла, че се случва, когато немам какво друго да мисля много-много, но ни знам точно дали съм права. Както и да е, яд ме е на себе си в тези периоди. Joy

# 166
На към 40 май, може и да няма , не знам.

Агенте, дърво е, гледах снимки и ревюта на камерата, защото си е евтинийка, но не ме кефи. Ама и аз все със sony-та съм била, а те на камери са добри. Сега на xiaomi-то още му свиквам, хубави снимки стават, ама са ми леко захаросани, както айфонските камери захаросват цветовете. Как да е, за всеки има по нещо на пазара, в това съм убедена. Аз исках Google pixel, ама няма пари Sad

# 167
  • Далече, далече
Зи, аз съм раздразнителна, всичко ми се вижда в черни окраски, гладна и недобре спяща. Може и нещо да ме заболи. Ми, гадно е.

На мен в тези моменти ми се струва, че светът свършва. Само шопингът помага донякъде, поне да не усмъртя тези, които ме дразнят. Joy

Някои мъже също го имат, но не знаят. Joy

# 168
Аз съм чупила Google, ама не го знам какъв точно беше, братовчедът айти ми го беше подарил, като си взе нов - е, сблъсъкът с плочките на пода на бензиностанция OMV не му повлия добре. Не е як значи. 🙄

# 169
  • Далече, далече
Моят цифров апарат държи рекорд по брой падания. Даже котакът го бута няколко пъти от секцията и нищо му нямаше. На майка ми приятелка е имала същия, изпуснала го на плочките и това му е бил краят. Може би моят е късметлия.

# 170
  • Агент под прикритие
Агенте, дърво е, гледах снимки и ревюта на камерата, защото си е евтинийка, но не ме кефи. Ама и аз все със sony-та съм била, а те на камери са добри. Сега на xiaomi-то още му свиквам, хубави снимки стават, ама са ми леко захаросани, както айфонските камери захаросват цветовете. Как да е, за всеки има по нещо на пазара, в това съм убедена. Аз исках Google pixel, ама няма пари Sad
Сега, има една мъничка подробност: има портове на камера приложението, което идва с Google Pixel, модифицирани да работят на Poco. Това приложение изстисква камерата на Poco много по-добре от стоковото.
Портовете са само за Poco и не стават на други марки/модели, защото приложението си търси модела камера. Simple Smile
Камерите на Poco могат значително повече, но не и с това приложение, което са им сложили.

ПП: принципно се подхилвам, когато някой ми сложи в едно изречение "телефон" и "хубави снимки", затова обичам да казвам, че снимките от телефон са ok като за снимки от такъв. Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 14:00 от Хитър Потър

# 171
Скрит текст:
И аз познавам човек, който не ползва телефон. Работи много отговорна работа, образован, квалифициран, умен, разбран, но телефон не ще и не ползва. Има такъв за зор заман, но го държи.. у дома си. Joy И го включва в някакви много редки случаи. Sunglasses
Когато разбрах, че точно той не ползва телефон, много се изненадах, но явно си е някаква негова прищявка/странност. Той си знае. Щом се оправя без тел, значи не му трябва.
Grinning
Пп Аз пък съм зависима от моя. Много. Просто е продължение на ръката ми. Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе.. всеки с неговите си щуротии. Joy
Абе, като тоалетната хартия. Без нея не можИ. Grin

# 172
  • София
Мен понякога ми минават мисли да хвърля телефона от четвъртия етаж точно заради "консултациите"... Grinning

Що не стана гинеколог Grinning ?

Китайските извращения не мога да ги коментирам културно.
Имала съм. Около мен други имат. Много доволни уж, ама тва не им работи..онова се срива.
Ай, мерси! По-добре 300 лв повече и 2 години да ми е мирна главата.

# 173
Слизах на нашия плаж Кабакум да си проветря мозъка, че ебаси ретро Меркурия е при мен! 😂
Споделям с вас.
Скрит текст:

# 174
Искам и аз така да уча Sad
Вместо това готвя, а даже не съм и гладна, но утре на обяд ще пукна от глад и мисля за бъдещето.

# 175
Рео, върза ли ми здраво пешкира, да не го отвее ветъра?
Ветровеееее...гонят ме по....
Забрайх я нататък Joy

# 176
  • На Марс
Иса е футболна лисиса Simple Smile

# 177
Аз как се наказах, ребра, пюре, печена царевица... нимоадишам!!!!!

# 178
Аз се наградих. И грух, грух.

# 179
  • София
Норо, храни котките и пристигай, идин жин седи сам-самотен.
Не треа се натресквам, ма натам върят нещата Cry

Общи условия

Активация на акаунт