Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 41

• 24 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
С тия супи сега ми се прияде супа топчета : D
А при нас са спрели патешките фенери и съм в траур... Ама хау деър ю, бе?! Баш като влезе сезона! 😡🤣
Много обичам патешка супа, но нещо не успявам да намеря хубави фенери... и се изучих да си правя с патешки шийки. То даже по тях има повече месце, по фенерите всичко взеха да обират.
Супер вкусна става пак супата, а мазнина можеш да си добавиш и допълнително че не става както от фенер - я с лъжицата от буркан патешка мас отделно, я по бучица масло при сервирането, не съм я оставила да е гола и постна де Grinning

Топчета за супа даже си замразих наскоро готови във фризера, като ми се прияде да съм бърза с готвенето Grinning
Абе изобщо, приготвям се за зимата вече, през другото време рядко ми се яде топла супа. От майка ми видях тоя номер - супа топчета ама сготвена с праз и вместо вода сок от кисело зеле (или сок и вода на вкус), страхотна става, само да дойде сезон и за това че сега е рано.

Брашно за сгъстяване на супата - ама кому е нужно? Традиционните си наши застройки са с яйца, евентуално яйца и кисело мляко, брашно не е нужно хич. Не че 1-2 лъжици на цялата тенджера ще ме съборят, не ми пречат, ама и не ми правят те супата определено.

# 121
Аууу, Ирен, искам да дойда на гости Grinning

# 122
О, това за замразяването на топчетата е идея. Ама как ги опаковаш да не се слепнат?

# 123
Аууу, Ирен, искам да дойда на гости Grinning
Ам чи заповядай Wink
Има и микс от бейби зелени салатки за гарнитура.

# 124
О, това за замразяването на топчетата е идея. Ама как ги опаковаш да не се слепнат?
Слагам ги върху табла или тава, без да се допират и така влизат във фризера. Обикновено на хартия за печене че на нея не залепват. Като са вече замръзнали на кокал, тогава си ги пакетирам и си чакат реда. В тенджерата влизат направо от фризера или там ако съм се замотала няколко минути, хич не ги чакам. Ама аз така процедирам и с кюфтета, един път се цапам и имам заготовка за когато бързам. Понеже не ги правя големи, отиват в еърфраера както са на кокал и Voila! - голяма съм готвачка, за нула време вечеря съм наготвила Joy

# 125
Както казах,днес си направих обременяване с глюкоза и ето ми ги резултатите.Послв ще видим и глутеновата непоносимост:)

# 126
Не виждам инсулин?

# 127
Не пуснах:(

# 128
Еее, ти най-важното не си пуснала.

# 129
С тия супи сега ми се прияде супа топчета Grinning

Аз за вечеря точно такава правих.

@Снежен Ангел, е как да няма нищо общо Дюкан? При него само протеини се ядат, дори и без салати, но задължително с три супени лъжици овесени трици на ден. Много отслабнах аз от него, обаче се оказа, че не е много полезно...

# 130
Дюкан е високо протеинова диета, НВ ВМХ е високо мазнинно хранене. Какво не разбираш и какво общо има между двете, освен че не се ядат въглехидрати? Овесените ядки нямат място в ВМНВХ.

# 131
Дюкан е високо протеинова диета, НВ ВМХ е високо мазнинно хранене. Какво не разбираш и какво общо има между двете, освен че не се ядат въглехидрати? Овесените ядки нямат място в ВМНВХ.

Не са ядки, а трици. Има разлика мисля, нали трябва да ядем фибри?

# 132
Триците са за конете. Аз трици и фибри не ям, не страдам от дефицит на фибри.

# 133
С тия супи сега ми се прияде супа топчета Grinning

Аз за вечеря точно такава правих.

@Снежен Ангел, е как да няма нищо общо Дюкан? При него само протеини се ядат, дори и без салати, но задължително с три супени лъжици овесени трици на ден. Много отслабнах аз от него, обаче се оказа, че не е много полезно...
Каквото си искаш яж, ама за да твърдиш че ВМ-НВ и Дюкан са едно и също, просто се губи диалогът, ти упорито отказваш да разбереш за какво говорим явно. Ама пък през два поста това не било полезно, онова не било полезно, трето не бивало... Не те разбирам.

# 134
  • в сърцата на децата <3
Ок, прави Дюкан тогава. Честно казано мисля, че доста работи ти обяснихме и ако имаш желание да ги приложиш - насреща сме за допълнителни съвети по режима. Но ако смяташ, че не е това твоят режим - безмислено е да се мъчиш с неща, които очевидно не са твоите. Имаш пълното право да настъпваш една и съща мотика, очаквайки различен удар, колкото искаш и можеш. Не знам какво очакваш да ти кажем още? Може ориз? И лимец може. И по малко сладко. И по малко картофи. И като събереш всичкото малко и то станало за цял ден ядене. Но тялото е твое, решенията са твои, изборите са твои. Успех от мен!

Общи условия

Активация на акаунт