Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 749
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Всички ги имаме неволите с Ренус, аз за себе си реших-товаря всичко в колата-ако позволява,ако не-моля някой приятел с комби кола и това е-на тях не може да се разчита.

Дали не е целта така да се пазарува. Щом сам си сглобяваш, ами сам си я достави.

# 676
  • София
Мерси момичета,в крайна сметка ще си поръчам на размер от една мебелна фирма.Дадоха ми цена 76лв за това
Скрит текст:
Само че високо 18см.

Изглежда доста добре. Аз преди години си бях правила подобно (поставка за лаптоп) при мебелист, но вместо на плоскости отстрани, го сложихме на мебелни крака. Малко по-стабилно е и издържаше тежестта на CRT монитор и колонки, а и в чекмеджето доста събираше.

# 677
  • Перник
Всички ги имаме неволите с Ренус, аз за себе си реших-товаря всичко в колата-ако позволява,ако не-моля някой приятел с комби кола и това е-на тях не може да се разчита.

Дали не е целта така да се пазарува. Щом сам си сглобяваш, ами сам си я достави.

Ако е така, просто Икеа да спре доставките и монтажа с Ренус и да се приключат всички тия драми с тях.

Досещам се,че може би Спиди и Еконт предлагат подобна услуга,като цена не знам колко ще излезе-току виж същата като с Ренус...

# 678
  • пловдив
Здравейте,интересувам се дали някой знае тази детска лампа -трябва ли да е заредена постоянно към електричество или се зарежда:

Тези столове издръжливи ли са :

# 679
Момичета,плота от Икея само с тяхното масло ли може да се омасли.Не е налично,а ми писна да поръчвам от други страни,че с тия доставки не знам дали сам човек може да си сглоби мебелите им ама сам трябва да си намери липсващите части,ако иска цяла кухня:)🤣Дали не може с Осмото?По-скоро може ,но дали ще е ок.Ако кажете ,че тяхното е най,ще поръчам къде ще ходя 😂🌻

# 680
  • Бургас
Мажи си спокойно с осмо. По-добро е от тяхното.

# 681
Икейците са много експедитивни, преди малко ми се обадиха, ще изпратят липсващата част + 1 резервна )).

Имам за подаряване два лоста за закачалки 75 см https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/wardrobe-in … sm-byalo/40256895.

# 682
На нас от месец бавят липсваща подпорна част на спалня. 1 обаждане за това време от тяхна страна като отговор на писмата и нищо повече. Да си спят на пода клиентите, кво?

Цитат
Тези столове издръжливи ли са :

Много са издържливи. Даже и векове може да издържат, защото са ми толкова неудобни, че изобщо не искам да сядам на тях.

# 683
Аз, след 3 месеца близо чакане, вчера се сдобих най-накрая с дългоочаквания скрин Tyssedal. ММ тъкмо се прибрал от Икеа и получих мейл "Отново в наличност" и той газ обратно.

Освен това бяха му пуснали едни върнати артикули за възстановяване на парите по банка, ама както ви чета, го насметох защо се е съгласил и веднага му казах да се връща да преправят документа. Били платени в магазина с карта и не можело да върнат в брой... Дали му ваучер за пазаруване после валиден 40 дни. Та благодаря, че споделяте неволите си и предпазвате други хора...

С тези техни наличности не посмях да чакам пак кампания за 10%, а щяхме да вземем поне 300 лв Sad Останали са ми още малко неща за пазаруване за нашата кухня, които липсват и за тях ще последвам съвета на Нели, като пуснат акция да взема гифт карта.

# 684
привет, Flowers Cherry Blossom
В началото на ноември поръчвах онлайн
Имам някъде 400 точки от тази поръчка
Обаче не ги виждам в натрупаните ми точки
Иначе ги виждам към поръчката
Аз ли нещо не разбирам или Икеа не са ми ги отразили?

# 685
Пиши им...

# 686
При мен веднага се добавят точките и ги виждам. Плащам онлайн с карта, не е с наложен платеж. Уточнявам, защото при НП няма как да ги има. Ако е поръчката е с НП пишете им, защото може да не са отразили доставката и да не получите точките още дълго време...

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 12:29 от drago_2008

# 687
  • София
В магазина казаха че ИКЕА фемили имат проблем. Да пишем там на сайта щели да ги въведат.
Изобщо не скандираха карти.
Та да знаете на кой мейл да досаждам?

# 688
  • София
В магазина казаха че ИКЕА фемили имат проблем. Да пишем там на сайта щели да ги въведат.
Изобщо не скандираха карти.
Та да знаете на кой мейл да досаждам?

Миналата година имаха един такъв ден (отново) и уж записаха точките ми, но не ги отразиха. Та ми казаха да пиша тук: cs.ecommerce@ikea.bg. Гледам в мейла са ми отговорили, че до няколко дни ще ги прибавят, ама накрая ходих да се разправям на място.

# 689
След обилно извинителен имейл от Икейци, явно получили честитката ми от КЗП, били ескалирали моя случай и видиш ли, за ден ми намериха и пакета, че го и изпратиха. Но не с Ренус. Много интересно. Head Band

Освен това бяха му пуснали едни върнати артикули за възстановяване на парите по банка, ама както ви чета, го насметох защо се е съгласил и веднага му казах да се връща да преправят документа. Били платени в магазина с карта и не можело да върнат в брой... Дали му ваучер за пазаруване после валиден 40 дни. Та благодаря, че споделяте неволите си и предпазвате други хора...

С тази услуга аз имам съвсем пресен опит и даже се свързаха с мен да дам актуална банкова сметка, защото кредитната ми карта няма такава и не могат да ги върнат по нея. Та, тук опитът е положителен.

Общи условия

Активация на акаунт