Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 750
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
На мен са ми пращали пакет със спиди, не с интерлогистика или ренус. Ставаше дума за рекламация и повторно изпращане на чупливи неща. Е, спиди се справиха. Явно от икея си знаят партньорите - логистиката и ренус, че не са цвете.

# 691
При мен рекламациите са били винаги със спиди. Дребните лекички неща ми ги изпращат с интерлогистика, а тежките мебелни с ренус.

# 692
Въпросният артикул е изчерпан с месеци и в сайта, и по магазините им. Единственият път, когато се беше появил успях да поръчам именно през сайта с включено известие. В момента са ги зареди в магазина и явно е изпратен директно от там, а истинската ми поръчка е незнайно къде. Жалкото в случая е, че 2 седмици ми обясняват врели-некипели през всевъзможни канали и като се стигне до глоба, нещата се разрешиха за ден или са чакали да получат налични, знам ли.

# 693
  • София
И моята първа онлайн поръчка след почти цял апартамент обзаведен от физическия магазин, е епик фейл. От 21/11 имат да ми възстановяват крупната сума от 19,90. Всякакви срокове изтекоха, и на КЗП ги пуснах, и транзакцията оспорих, да видим дали ще се задействат. Все обещават някакви митични колеги от финансовия отдел да ми върнат обаждане, но те явно са на друго мнение.
Просто е абсурден този онлайн магазин.

# 694
Като пусна поръчка до ИКЕА София, този 3 дневен срок за взимане на поръчката след смс от кога се брои. Включва ли деня на смс-а или почва от следващия ден? Как се удостоверява, че ти си човека направил поръчката, за да ти я дадат?

# 695
  • София
Като пусна поръчка до ИКЕА София, този 3 дневен срок за взимане на поръчката след смс от кога се брои. Включва ли деня на смс-а или почва от следващия ден? Как се удостоверява, че ти си човека направил поръчката, за да ти я дадат?

От следващия ден. Удостоверява се с кода на поръчката, който се съдържа в смс-а.

# 696
  • София
В магазина казаха че ИКЕА фемили имат проблем. Да пишем там на сайта щели да ги въведат.
Изобщо не скандираха карти.
Та да знаете на кой мейл да досаждам?

Вчера на касата ми дадоха листче с email: cs.sofia@ikea.bg и тел. 0800 45 800

# 697
Пристигна ми липсващата част + резерва. Много са бързи икейци, браво!

# 698
Отидох на 6 ден.Не е проблем.Както и бях върнала продукти след 2 месечното им купуване.Дори не са ме питали защо след толкова време,а причината бе ,че монтажа на кухнята им бе след 2 месеца,а бях изписвали доста излишни неща.Та като цяло не се заяждат за такива неща

# 699
На сайта на икеа има ли "лепило за блатове/платки" за джинджифилова къща?

# 700
Като казахте джинджифилова къща, кажете това нещо яде ли се после. Миналата седмица сглобихме една такава (от кауфланд) и е твърда като камък, лепилото става твърдо, напука се. Каква е ролята на тази къща, освен за украса и събиране на прах и чупене с чук след коледа.

# 701
И нашата беше станала на камък, тя пък и прашляса до Коледа. Изхвърли се след празници и повече не повторихме. Да не говоря, колко изнервящо беше лепенето, постоянно се разпадаше конструкция ))).

# 702
  • София
В магазина казаха че ИКЕА фемили имат проблем. Да пишем там на сайта щели да ги въведат.
Изобщо не скандираха карти.
Та да знаете на кой мейл да досаждам?

Вчера на касата ми дадоха листче с email: cs.sofia@ikea.bg и тел. 0800 45 800
Днес получих мейл, че точките са ми добавени Simple Smile

# 703
  • София
и моите са ги добавили, но не са ми пратили мейл.

# 704
  • In transit
Момичета проверявайте в сайта редовно, ако чакате липсващи неща. Онзи ден се появи вратичките за Беста, които чакаха да получат в края на януари и изобщо липсваха в сайта им. Явно стоката идва и си зареждат периодично.

Общи условия

Активация на акаунт