Подготовка за малкия човек - тема 15

• 34 910
  • 773
  •   1
Отговори
# 90

Какво ще кажете за тези за есента? Дали отговарят на всички изисквания за прохождащо дете? В Пловдив дали има къде да ги пробваме?

# 91
Pistachio, точно за прохождане се водят тези .

# 92
Според мен са идеални за прохождане.

# 93
Благодаря ви, ще ги пробвам. Остава само да разбера какъв размер да взема. Дано да не обърка така без да сме пробвали.

# 94
Благодаря ви, ще ги пробвам. Остава само да разбера какъв размер да взема. Дано да не обърка така без да сме пробвали.
Eто ти ръководството за избор на размер от официалния им магазин Wink  https://tienda.garvalin.com/es/content/11-guia-tallas-calzado-infantil

# 95
Някой срещал ли е тема във форума за обувки?
Какво точно трябва да търся за дете, което от две седмици вече ходи само доста?
Твърда подметка, да е стабилен глезена?
Подметката да е мека и гъвкава ли?
Като казвате Найк и Адидас, те дали са подходящи? Някой, ако е обсъждал с ортопед, моля да сподели. Ще търся вече някакви есенни/зимни боти. Благодаря 🙂
Здравейте  малката проходи с обувки Ponki  трябва да е с мека гъвкава подметка, стелката да е анатомична, да има извивката. И най вече да е с твърда петиччка да предържа стабилно крачето да не се криви. Ние проходихме на 11 месеца, докато проходи стабилно ходиш само с Ponki. Сега е на 1 г и 4 месеца и взимам удобна обувка нормална.

# 96
Isi-andi, относно чорап върху чорап, ако е студено, не виждам защо не. Аз съм слагала под вълнени памучни, за да не дразни кожата, винаги гледах при допир с кожа да е памук материята. Има мисля напълно памучни термо чорапи, тогава защо да има проблем да са само те на крачето?
Pistachio, точно с подобни модели проходи нашето дете, носеше ги и през зимата, с уговорката, че зимите бяха меки и без сняг, рядко под 7-8 градуса.

# 97
Аз лично, когато са от онзи баямати термо чорап. Където за на 100% пух и имат гумички, аз на себе си си ги слагам на съдени време върху чорапа. Иначе са ми някакси странни. Вълнените ми чорапи също си ги слагам върху памучните. И аз нямам проблем от вълнени или полиестерни материи, ако те нямат допир с кожата. Като яке което отвън е полиестер, а отвътре памук. Благодаря за отговорите. Заеха ще му слагам едни обикновенни дебели чорапки, защото още не ходим. Опитва се да прави лазещи движения, но най вече е рачешката базар и пълзене напред. Термо чорапките с гумичка ще ги поръчам след около месец-два когато е на около осем месеца.

# 98
Аз влизам с малко по-различен въпрос, който не е свързан с обувки Smile
Някой ползвал ли е Линимента на Мустела и наистина ли е толкова незаменим, колкото Ася го изкарва?
Скрит текст:
Едва ли не, не можеш да почистиш 💩 под вода или с мокри кърпички, а трябва да се използва конкретния продукт

# 99
Пълна глупост е това за мен. По-добро почистване от това с вода - няма. Нито разни рекламирани продукти, нито мокри кърпи и други.
Да не говорим пък, че на Мустела козметиката далеч не е кой знае каква, че чак да е незаменима.

# 100
Аз го ползвам вечер, когато не искам да го разбуждам с миене на дупе. Не съм гледала видеото ня Ася, но чак незаменим продукт не бих го нарекла. Просто го използвам при нужда вместо мокри кърпички, но основното почистване си остава точно с вода Simple Smile

# 101
  • София/Севлиево
На Примиджи обувките много ги харесах.Миналата година взех за баткото едни останали 41 номер с голямо намаление (за около 80 лв)ММ малко ми се скара,че му се видяха "дървени" и скъпи,но пък детето каза,че не е носил по-удобни обувки.В Амазон ги има на доста прилични цени и като дойде време ще поръчам от там за малкия,след като си харесам нещо тук.
Иначе нашата подготовка приключи,бебо се роди на 1.10 и от вчера сме си у дома.Темата ми бе изключително полезна и ще продължа да я следя.

# 102
Честито Октомврийче, да ви е живо и здраво ☺️

# 103
Честито, Елислава! Бъдете здрави и щастливи!

# 104
Честито бебче! Аз не ползвам такива продукти за дупе. Повечето пъти е с мокра кърпа и/или вода. Ако е през ноща не ставам да го мия, а го забърсвам с една две мокри кърпи. На мустела бях взела нещо като крем за подсичане. Не беше зле, но на бепантен и uribabe повече ми харесват. Мустела не е лоша козметика, но на мен ми харесват повече А дерма и био дрема. Аз ползвам а дерма за косата и тялото 2 в 1 и кремчето му е на а дерма. Допълнителните неща са на различни марки.

Общи условия

Активация на акаунт