Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Тази маска има ли я в Лили или Кауфланд? Или някъде другаде?

И дали действа за косопад и растеж на косата?

Herbal Time Quinine Hair Mask-Elixir е висококачествена хининова маска - еликсир за коса, която е обогатена с хинин, кофеин и витамини. Иновативната формула активно се бори с косопада, възстановява изтощените и третирани участъци и стимулира растежа. Същевременно подобрява вида на повредената и тънка коса, възвръща естествения блясък и действа благоприятно на кръвообращението. Деликатната текстура на маската е лесна за нанасяне и приятна за употреба. Не съдържа парабени, изкуствени оцветители, силикони и SLS (сулфати). След използване косата е обновена, защитена, с кадифена мекота и видимо по-плътен и жизнен вид.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 19:25 от fsyyy

# 121
  • София
Fsyyy, днес гледах видео, в което влогърката показа шампоан на същата марка. Каза, че го е взела от Елитис.

# 122
Няма Елитис където живея.
Хубав подпис на профила Simple Smile

# 123
  • София
Няма Елитис където живея.
Хубав подпис на профила Simple Smile

Гледам, че са на Rosa Impex. Виж в някое квартално магазинче около теб, където продават бои Престиж, и помоли да ти поръчат.
Или от тук
https://www.beauty.store.bg/p236449/hininova-maska-eliksir-za-ko … -herbal-time.html

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 20:10 от Бубе`

# 124
  • София
Навихте ме, взех си едно червило на Николетка. Но са си ми сухички на моите устни, а горното на Мейбълин направо ми ги схрусква, толкова е сухо.
Капучиното ми се стори направо розово. Хареса ми Boss Lady, но имам подобен неутрален топъл цвят и се спрях на Dirty Secrets. Тъмно пепел от рози в леко кафявое върху мен. Придава ми доста студен вид. Но тук са partner in crime, dirty secrets  и lady boss по часовниковата.

# 125
Ех, няма да имам матово червило аз, а се бях засилила да видя дали
пък на Николета не са наистина различни.Всички ми изсушават.Може би едно на GR и едно на Clarins са ми горе-долу добре.Явно устните ми са сухи и не ми понасят.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 01:53 от ДХ3

# 126
  • София
И моите явно. Само ГР не ми изсушават. и то квадратната сериям.
Залагам на тези в гилза аз като цяло. Првпоръчвам и на Флормар, те са доста кадифени.

# 127
На Флормар течните и на Буржоа течните не са толкова изсушаващи. Даже на Буржоа не се усеща, че имаш червило.

# 128
Да похваля ей това нещо, трябва да го има и в ДМ или Лили
https://www.notino.bg/loreal-paris/precious-flowers-mljako-za-po … kozha/p-11610345/
Направо е прелест! Аз имам слабост към тоалетните млека по принцип, но от доста време ползвам мицеларната вода на Нивеа или мицеларен гел от makeup.bg но ми се струва, че доста ми се засушава кожата от тези продукти и с натрупване ми стана некомфортно на лицето.
Това мляко, обаче, е прекрасно! Има нежно ненатрапчиво ухание, а кожата след него е чудна.

# 129
  • Стара Загора
Тази вечер видях че Лили в центъра в Стара Загора е изместено в съседното по-голямо помещение, където беше Темпо.
Нямах време да влезна, но видях че има щанд на NYX. Първия вляво като се влезне. Голям изглежда и ще отида тези дни да разгледам. 😍

# 130
Додис са пуснали адвент календарите на есенс с предварителна поръчка, но каква цена са лепнали не е истина. 59лв, при условия, че навсякъде е 40лв. Даже вчера в нотино го гледах, в пандата също единия си беше на цената на сайта на есенс.

# 131
Аз гледам ревютата на Антоанет Попова за календарите. Засега нито един не ме е привлякъл чак толкова, че да го купя.

# 132
Аз искам да взема адвент календар за момиче на 12 , кой бихте препоръчали?

# 133
На есенс е хубав тази година, даже по-евтиния вариант е с доста палитри сенки. https://www.notino.bg/essence/made-with-love-diy-koleden-kalendar/

# 134
Преди година ползвах този гел и не ми направо впечетление. Наскоро го извадих с цел да го хвърля, но реших да комбинирам с друг продукт и ми хареса. Ползвам като първа стъпка под друг крем, като не слагам само около очи, ами и на цялото лице. Количеството е огромно само за около очи, не е като другите типични продукти в миниатюрни опаковки. Съчетавам го с нивея хиалуронов крем-гел и комбинацията за мен е сполучлива. С нормална към суха кожа съм предимно, като през периоди варира.

Общи условия

Активация на акаунт