Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 032
  • 741
  •   2
Отговори
# 105
Не съм ходила скоро до DM и Лили - дали се намират трматични продукти за Halloween?

# 106
Скрит текст:
Много добро Simple Smile

# 107
  • София
Скрит текст:
Много добро Simple Smile
За какво го ползвате?

# 108
Скрит текст:
Много добро Simple Smile
За какво го ползвате?
С много суха кожа съм на тялото ,когато застудее,за тяло след душ.

# 109
  • Пловдив
Да, това Revlon ми е любимо! Второ си купувам
Скрит текст:

Азалия, кой номер е и от коя серия? Точно такива цветове ползвам и макар, че от година и половина почти не ползвам червило, това бих го взела.

# 110
Скрит текст:
Да, това Revlon ми е любимо! Второ си купувам
Скрит текст:
Азалия, кой номер е и от коя серия? Точно такива цветове ползвам и макар, че от година и половина почти не ползвам червило, това бих го взела.
Ето това е https://remedium.bg/revlon-super-lustrous-dalgotrayno-hidratiras … vilo-420-128127/p

# 111
От кой лак си доволна?Аз ползвах този с кератин,но вечене го намирам
Аз ползвам в момента лидълски лак.Не ми оставя бяло,не е и много силен ,но ми върши идеална работа.

# 112
# 113
Пробвах от мостра лосион за тяло с нар на Weleda. Доста богат и силно подхранващ. Съвсем леко лъщи, има доста масла в него, но като минат 10 минути леко попива. Интересен е. Не съм имала такъв подхранващ намазах ръцуте и са супер меки. Но не бих рискувара да си омажа цялото тяло ваю доста ще ми лепне по дрехите освен ако не изчакам гола поне 15 мин. По ръцете сякаш съм намазала масло и е супер мука кожата.

# 114
Купих си 3 фондьотена на Римел, че нали спират да се внасят.... Сега се чудя къде да ги съхранявам. Хладилник?

# 115
  • София
Фон дьо тен в хладилник? Не. Просто не ги “ започвай” всички, прибери си ги и един по един.

# 116
Фон дьо тен в хладилник? Не. Просто не ги “ започвай” всички, прибери си ги и един по един.

Няма как да ги отворя и трите, един и същи продукт е 😉 ще ги ползвам доста време и ме страх да не гранясат...

# 117

Купих от лидъл все още не съм го пробвала

# 118

Няма как да ги отворя и трите, един и същи продукт е 😉 ще ги ползвам доста време и ме страх да не гранясат...
Ако са различни цветове има как Simple Smile))
Няма нужда от хладилник, като се отворят започва да им тече годността.Аз имам доста време отворени ФДТ, ползвам си ги ако не са се променили(вид, мирис, консистенция)

# 119
  • В къЩи.
Скрит текст:
Много добро Simple Smile

Потвърждавам.
Ползвам го след епилация.

Общи условия

Активация на акаунт