Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 021
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Много ще съм благодарна ако ми препоръчате лак за коса, който не оставя бели следи и косата да не изглежда като бетонирана.
Аз съм доволна от лаковете за коса на Балеа. Откак ги открих само тях ползвам.

# 91
Много искам да си взема червения гланц на Николета, но ме е страх, че няма да ми отива. Не разбирам от цветове и подтонове, но сякаш моята кожа жълтее. Като цвят малина е, без да е прекалено матова. Все се чудя кое червено е моето.

# 92
Аз ползвам в момента лидълски лак.Не ми оставя бяло,не е и много силен ,но ми върши идеална работа.

# 93
  • Light of Zartha
Не издържах на любопитството и си взех червилото на Николета. Случайно го намерих в магазина до нас. Взех си chocolate milk, защото капучиното ми се стори много розово. С червена коса и бяло лице съм, кафенее си този цвят, но май ми допада. Но едно е сигурно - ужасно комфортно червило. Имам много матови червила и това е супер добро.

# 94
Нов форумски хит ли надушвам?!
Wink Sunglasses Wear Lipstick

# 95
И аз не издържах и купих червения гланц. Joy нямам търпение да се начервя. Lips

# 96
  • София
Къде се дистрибутират червилата на Николета? Хич не ми се иска да й пълня джоба точно на нея, но пък ако са добри, бих пробвала.

# 97
  • София
В дрогерия Лили.

# 98
Харпи,и аз не съм й фен.Но си струват .Днес се червисах около 10.30.Пих кафе,пуших,ходих на погача на бебе и там ядох,пих и пуших.Ами в 18 часа още имах червило.Не се размазва по маска и не се усеща изобщо.

# 99
Начи... Добри са, няма спор, ама не са чудо невиждано! Ето, днес съм с това на мейбълин. Ми и то не изсушава устните или поне моите, а пък трайността му е
пословична.
Скрит текст:

# 100
  • София
На Мейбълин червилото го махам само с двуфазен дегримьор.  И при мен издържа цял ден. Не зацапва маската.

# 101
  • София
Аз пък преоткрих червилата на Ревлон - класическите. Миналият месец бяха в промоция на много прилична цена. Хубави са - не пресушават устните, гладки са като нанасяне и доста комфортни, има и по-матови (без да са супер мат), има и перлени. Трайността не е цял ден, но не падат и напълно.

Благодаря, ще видя Никито какви формули е успяла да уговори да й забъркат.

# 102
Да, това Revlon ми е любимо! Второ си купувам
Скрит текст:

# 103
  • Light of Zartha
Имам две матови на Мейбълин - ужасно трайни, но при мен изсушават макар и леко. При това червило на Николета го нямам този проблем. Носих го няколко часа само, но се държа ок. Днес ще е цял ден.

# 104
При мен този Ревлон и 10 мин. не стои, а не пуша, имам си любим цвят от него ,но не.Сега покрай вас си взех дълготрайното на Голдън Роуз и ми харесва, стои естествено и не изсушава, не се нацепва, издържа цял ден с хапването

Общи условия

Активация на акаунт