Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 125
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
И от мен глас за заздравителя на Eveline 8in1. Много е добър, но под цветен лак като основа не става. В темата за лаковете доста момичета също се оплакаха, че лака им пада на люспа, но само като терапия му давам 6.

# 526
  • София
В тази тема ли някой беше похвалил тази фиксираща пудра https://www.dodis.bg/wibo-fiksirashta-pudra-za-pod-ochi-i-litze-s-kolagen.html ?
Не мога да се сетя дали беше тук или в друга тема. Взех си я де, да не остана назад и това да пробвам Grinning
Сега остава въпросът - с какво да я нанасям? Досегашните ми опити да фиксирам коректора под очите с пудра не са били добри, така че ги зачерквам за момента и не ги броя за опит.
Аз я взех след хвалби в и аз не помня в коя тема Smile
Нанасям я с четка с притискане. Пробвах с блендер, но не ми хареса.

# 527
Импулсивна покупка беше пудрата, четох и аз хвалби тук някъде а пък ми е болна тема коректорът под очите. Бях за друго в Лили и взе че ми се навря в очите и се сетих за хвалбите. Кой знае кога ще се наканя да я пробвам ама и това да имам, зер само такова не съм пробвала.

# 528
Препоръчайте ми коректор за сенки под очите от ДМ.
Благодаря!
Catrice Liquid Camouflage. Прикрива дори синина от очна инжекция съвсем прилично. 👍

# 529
  • Варна
И от мен глас за заздравителя на Eveline 8in1. Много е добър, но под цветен лак като основа не става. В темата за лаковете доста момичета също се оплакаха, че лака им пада на люспа, но само като терапия му давам 6.

Аз бях една от недоволните, но от друг заздравител на Евелин, не от този 8in1. С Перфект никога не съм имала проблеми, затова и пак него взех.

# 530
В тази тема ли някой беше похвалил тази фиксираща пудра https://www.dodis.bg/wibo-fiksirashta-pudra-za-pod-ochi-i-litze-s-kolagen.html ?
Не мога да се сетя дали беше тук или в друга тема. Взех си я де, да не остана назад и това да пробвам Grinning
Сега остава въпросът - с какво да я нанасям? Досегашните ми опити да фиксирам коректора под очите с пудра не са били добри, така че ги зачерквам за момента и не ги броя за опит.
Аз я нанасям с четка за коректор ( на Орифлейм)

# 531
Таня, instant age rewind eraser на Maybelline е моето предложение. Лек и покривен.

# 532
Коректора, който препоръчахте Catrice Liquid Coverage е покривен, но много ми се събира под очите независимо как го нося и дали има пудра или не, отделно стои много сухо. Моята кожа не е суха, така че го отдавам на коректора изцяло. Допада ми за прикриване, ако има нужда на други части по лицето, но под очите определено не.
Maybelline Eraser-a много го хвалят и мисля да му дам шанс. 👌

# 533
Мейбълинският е много хубав и стои естествено.

# 534
  • Варна
И аз май него ще си взема, дано ми пасне на кожата де.

# 535
  • Варна

От дм си взех тези кремчета за ръце с животинки- с различен аромат е всяко.
Изглеждат сладки. По колко мл са и каква е цената?

# 536
Малки са и са скъпи

# 537

От дм си взех тези кремчета за ръце с животинки- с различен аромат е всяко.
Предполагам са около 20-на лева.
Мисля да ги взема на малката.

# 538
Таня, instant age rewind eraser на Maybelline е моето предложение. Лек и покривен.
И от мен глас за него, аз си купувам винаги цвят Neutralizer, който е жълтеещ и неутрализира сенките. Той си е corrector, не concealer, на български и за двете ползваме думата коректор, другият такъв е нюанс Brightener, който пък е прасковен.
Друг коректор, който много харесвам, но е по-бюджетен, е този:
https://www.notino.bg/essence/camouflagematt-techen-korektor-s-matirassh-efekt/
Не е същият като Камуфлажа на Catrice, който намирам просто за отвратителен. Този на essence e една идея по-плътната версия на горния на Maybelline, но се прелива със същата лекота и стои естествено, докато този на Catrice стои латексово, изсъхва за секунди, прави ми кожата като пергамент и за капак ми размазва спиралата, която върху другите 2 коректора не се отпечатва.

# 539
Аз я нанасям с четка за коректор ( на Орифлейм)
Аз я пробвах с блендер както съветват ютюбъри-пълен провал:всички фини линии изпъкват,след хидратирана кожа и сочен фдт…пробвах и с четка с притискане,и с пухче…не и не:)
Досега за под очи не съм намерила подходящ бюджетен продукт.Иначе мат червилата на wibo са добро попадение.

Общи условия

Активация на акаунт