Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
На същото мнение съм и аз, адвент календара на есенс DIY е на цена 20 евро, а те го продаваха на 59лв. И сега сравнявам цените са им доста надути, сравнено с пинк панда или нотино. За жалост нищо от хубавите им продукти не достига до физически магазин.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 14:30 от dani-ela-80

# 511
  • Стара Загора
Лумене не съм използвала, но преди време реших да рискувам с Миша и взех, че си нацелих цвета. При мен не сивее, не оранжевее. Не бих казала, че е като гипсова шпакловка, при мен стои естествено.

# 512
И при мен.Много естествено и сочно ми седи Мишата.

# 513
Чува ли се нещо за черен петък в Лили, ДМ?
Минали години не помня как беше

# 514
В ДМ няма .В лили е Черна седмица от 22.11 до 27.11.

# 515
Момичета, излязоха ли някакви Коледни аромати на душ гел, лосион за тяло, крем за ръце и т.н.
Не е точно коледен, но явно е нов аромат

# 516
  • Стара Загора
Трябва да пуснат и с мандарина и ванилия и с боровинка и бадем (ако все още ги няма). Преди около две седмици ходих последно в ДМ и въобще не личеше, че наближава Коледа, имаше си стандартните душгелове, а търсих точно тези лимитираните.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 16:41 от ❇Sisi_91❇

# 517
  • София
С мандарина и ванилия, както и с бисквитките душ гела ги има в ДМ на площад Славейков. Вчера си взех.

# 518
  • Бургас
От кои моливи за вежди сте доволни? Досега ползвах на Революшън, харесва ми, но сякаш много бързо свърши.
От години ползвам молива за вежди на Есенс и ми е незаменим!

# 519
  • София
Много харесвам молива за вежди на Катрис.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 18:59 от Amiamo

# 520
В тази тема ли някой беше похвалил тази фиксираща пудра https://www.dodis.bg/wibo-fiksirashta-pudra-za-pod-ochi-i-litze-s-kolagen.html ?
Не мога да се сетя дали беше тук или в друга тема. Взех си я де, да не остана назад и това да пробвам Grinning
Сега остава въпросът - с какво да я нанасям? Досегашните ми опити да фиксирам коректора под очите с пудра не са били добри, така че ги зачерквам за момента и не ги броя за опит.

# 521
Препоръчайте ми коректор за сенки под очите от ДМ.
Благодаря!

# 522
От кой заздравител за нокти сте най доволни?
Чудя се дали да взема този на Евелин или има някакви на Pefect, примерно този изглежда с много приятен цвят

# 523
От кой заздравител за нокти сте най доволни?
Аз съм доволна от този.
На който и да го препоръчам е бил доволен.
Скрит текст:

# 524

От дм си взех тези кремчета за ръце с животинки- с различен аромат е всяко.

Общи условия

Активация на акаунт