Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 011
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, имате ли мнение за серията на Лумене Klassikko? Гледам, че в Лили са намалени, а съм в търсене на хубав нощен крем за смесена кожа.

# 61
Добре, съгласих се, отлично е червилото като текстура! Все едно нямам червило, а имам. Хм. Сега ще искам сигурно още един цвят... Това ми е мааалко светло, ама пък другите са ми много кафяви и бежови. Поне от суочове така ми се видяха, не пробвам на устните, а на ръката...
Бе, не, добър си ми е цвета, няма да купувам друго, това си ми харесва.
Гледам новините по Нова, една от репортерките беше със сигурност точно с това червило и с цвят Капучино.

# 62
Дали може снимки с цветовете на червилото?

# 63
Не мога да снимам аз на тая светлина, няма да е реално. Цвят Капучино, на моя монитор на тази снимка изглежда точно така като цвят на моите устни
Скрит текст:
Имаше и тези
Скрит текст:

# 64
Не мога да снимам аз на тая светлина, няма да е реално. Цвят Капучино, на моя монитор на тази снимка изглежда точно така като цвят на моите устни
Скрит текст:
Имаше и тези
Скрит текст:

Кое е последното?

# 65
Game over мисля.

# 66
Не знам. Само казвам, че имаше такъв цвят.
Ето тук си ги гледайте цветовете
https://nlbeauty.bg/grim/ustni/?gclid=CjwKCAjw7--KBhAMEiwAxfpkWJ … 5p2xoCVT0QAvD_BwE

# 67
Много хубаво изглеждат.

# 68
Аз искам като това, но с по-бюджетна цена, виждали ли сте?

# 69
  • София
Има една серия chocolate нещо си на Лореал. Някой виждал ли я е из магазините ни? Видях, че са внесли loreal macarons lipstick, но другите с "'шоколада" ги няма.
Червилата на Николета не ми харесаха. Нито едно не ми хвана окото цветово, отделно като консистенция ми се сториха прекалено изсушаващи.

# 70
От кой спрей за коса без отмиване сте доволни? Искам да е хидратиращ, без да омазнява косата и да седи мръсна и като клечки. Преди ползвах на лореал дрогериен, двуфазен, с 6 масла, но не го намирам никъде вече по магазините. Взех друг дрогериен на лореал, екстраодинари, двуфазен, но не ми прави с косата нищо. Само я мокри, не спомага нито разплитането, нито я приглажда и прибира дължините. Какво ще ми препоръчате?

# 71
  • Light of Zartha
На мен ми хареса предпоследния цвят от червилата на НЛ, но като гледам в сайта няма нищо общо. Не мога да се ориентирам кой номер е. Интересно ми и да ги видя, но ги няма в близките магазини.

# 72
Не са на номера, с имена са. Няма как да объркаш.

# 73
  • Light of Zartha
Може би проблема е в мен и телефона, но този цвят не го намирам в сайта и съответно как се казва.  Confused
Скрит текст:

# 74

Общи условия

Активация на акаунт