Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 119
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Този пилинг не го знам.Отивам да го търся после.

# 586
Този пилинг не го знам.Отивам да го търся после.
Аз се чудих между него и новия на Гарниер, който беше 10 лв по-скъп, но и състава е различен. Аз малко се притеснявам от гликолова киселина, защото имам лош опит с домашна терапия на Профидерм. Но този пилинг го дават за 4 седмици употреба, 1-3 пъти седмично, измива се след 10 минути. Интересно после кога мога да го подновя?🤔
Имаше и някакъв стелаж с профи серия на Балея за коса, всичко беше розово.

# 587
Има ли някакви особености при ползване ,продукти които трябва да се избягват?
Профи серията я харесвам,с розовото май е за дълга и суха коса,ако не се лъжа .

# 588
  • Deutschland
Това олио на Балеа ухае страхотно. Аз го имам отдавна, но лятото го забравих в България.

# 589
Харесаха ми последните два цвята от тази палитра,но щом не става - няма да се взима 😂.Спестих за нещо друго.
Искам да си взема някакъв серум с ниацинамид ,тези на ТО или Ревокс са с по-добро качество.До момента не съм използвала.Същото питане и за ретинол имам.

# 590
  • Варна
Здравейте, може ли да ми препоръчате хидратиращ крем. Сега кожата ми е по-суха, а и наближава зимата.
нощната крем маска 2 в 1 и съответния дневен крем на дева

На Дева кремовете за лице хубави ли са?
По принцип харесвам бг козметика, но не знам защо към Дева съм предубедена.

Скоро ще ми трябва нощен крем (в момента привършвам и редувам един на Лореал и един на Микса. Микса повече ми харесва, лореалският е доста плътен, мажа с него деколтето Grinning
Дневният ми също е на Микса хиалуролгел лайт и ми е ок.

# 591
Това олио на Балеа ухае страхотно. Аз го имам отдавна, но лятото го забравих в България.
Кое олио ?

# 592
Ползвам споменатата нощна маска на Дева, крем и серум с вит Ц и пилинга с киселини, всичките ми харесват.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 17:41 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 593
И аз харесвам Дева.

# 594
Харесаха ми последните два цвята от тази палитра,но щом не става - няма да се взима 😂.Спестих за нещо друго.
Искам да си взема някакъв серум с ниацинамид ,тези на ТО или Ревокс са с по-добро качество.До момента не съм използвала.Същото питане и за ретинол имам.

Balea пуснаха такъв серум, аз го взех, но го ползвам от съвсем скоро и още не мога да дам отзив. 9-10 лева беше.

https://www.dm.de/balea-niacinamide-serum-p4058172782916.html

Пилинга с ниацинамид и АНА също взех, но още не съм го пробвала.

# 595
  • София
Обожавам кремовете нз Дева за суха кожа,  Simple Smile

# 596
Аз поръчах тази палитра от новата лимитирана серия с Дисни и една спирала I love extreme с Рапунцел 😀.Някой има ли вече тази палитра и отзиви от нея?

# 597
Утре в Лили само онлайн ще има 50% намаление.

# 598
  • Deutschland
Кое олио ?

От тази серия

# 599
Момичета, помагайте. Поръчах си от makeup.bg крема на Garnier Bio с лавандула, но пристигна някаква много странна опаковка, на която пише хиалуронова киселина, а навсякъде гледам, че трябва да е с арган и витамин Е Rolling Eyes Отделно на опаковката пише на полски, латвийски, литовски и естонски само. Възможно ли е да е някакво менте?

Това се продава при нас и като гледам не само при нас:
Скрит текст:

Отделно погледнах в Check Fresh датата на производство, излиза 1999г., което не е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт