Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Азалия така добре те разбирам 😅
Помня че и двете с теб сме везни, а нас не ни мързи да харчим никога 😆
Много ми хареса това за козирога и финансовата дисциплина. Майка ми е тази зодия и буквално не знае какво е това. Просто не съществува. И аз обичам да пазарувам, но правя сметка докато тя въобще не схваща как така трябва да се ограничи 😂 на моменти е забавно.

# 706
  • Бургас
Аз вчера сутринта рано си поръчах разни неща,нямаше проблем.
Снощи обаче нон стоп даваше грешка и се отказах да разглеждам.Повечето неща,които все пак се отвориха,бяха изчерпани...
Докопах Виши Лифтактив за 36 лв,също така Neutrogena мицеларна вода,още една мицеларна+крем от дермокозметика,която искам да пробвам...

Ох,нали съм идиотка,взела съм Bourjois reavel waterpoof mascara.Ама въобще не видях...
Лесно ли се маха?
Водоустойчива спирала си ми трябва,въпросът е ще мога ли да я сваля.

# 707
Азалия, при мен се получи зачервяване, затопляне, което продължи доста. Бих опитала да го държа 5 минути, а не 10, както направих сега.

# 708
На мен пък не иска да  ми регистрира картата от Лили за лоялен клиент. Изписва ми,че е регистрирана с друг имейл .Много странно, аз от доста време ползвам един и същ.Според вас как да разбера какво съм попълване преди 100 години ?Сигурно няма да може и да го сменя ?
И при мен стана така. Някакъв бъг в приложението е. Аз скоро си правих карта и използвам един-единствен мейл за регистрации и потенциален спам.

# 709
  • Пловдив
Поръчах няколко неща от Лили, не разполагах с време, включих се късно. Можеше и още неща да прибавя, но пък много време ми отне да пробвам да финализирам поръчката заради постянното забиване на сайта. Сигурно много хора са се втурнали като мен да поръчват в последния момент. Взех боя за коса, превръзки, серум за лице, шампоан, маска за коса,  масло за коса и дезинфектант за ръце.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 17:06 от marzeliva

# 710
Аз поръчах и до офис,че напоследък куриерите идват между 12 и 13,а детето тогава спи.Ама ще товаря в багажника на количката,в ръце ще мъкна и така.В дрогерия освен за АМ няма да вляза скоро.
Хелия,лека бременност🤗🤗🤗

# 711
  • Варна
Вчера в сторита на Лили в инстаграм видях наредени кашончета с приготвени клиентски поръчки, всички номера започваха с 38ххххх, а моята поръчка е с номер 42ххххх Stuck Out Tongue Winking Eye

# 712
  • София
Моята първата е с 42, втората е с 47  Joy
Когато дойдат, така или иначе всичко са запаси и реално нищо не ми трябваше.

# 713
И аз съм везна, но този път съумях да запазя хладнокръвие и не се улях така да се каже , първо напълних кошницата хубаво и после  се впуснах в размисли кое ,какво, защо Joy Доволна съм, почти всичко ми беше в списъка за бъдещи покупки и тук там някоя глезотия.
Моят първа поръчка почва с 40..., а я пуснах към 8 - 8.30, добре се е пазарувало посред нощите.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 20:31 от Poppyflower

# 714
Аз вчера не знам защо така подминах известията за тази тема, и познайте дали изобщо разбрах за това намаление …
Трябват ми нови червила, ще си взема от хвалената пудра на Уибо, маски за лице (от тези азиатските), и не знам какво още. Много ме е яд, но здраве да е, сега паля колата и отивам до някое Лили, че си ми трябват тези нещица.
Този Гарние с лавандула с хубав състав ли е ? Гледам, че го хвалите тук, в темата.

# 715
Аз снощи около 20:30 направих поръчка и нямаше никакъв проблем. Бях скромна, само 40 лв. 😀
От нещата, които исках да поръчам нямаше само спиралата на Мейбълин. Моята поръчка започва с 49.

# 716
Този Гарние с лавандула с хубав състав ли е ? Гледам, че го хвалите тук, в темата.
Изглежда хубав съставът, изчистен. Аз си го взех, защото от околоочния бях много доволна. Не мога да дам още отзиви, вчера само го пробвах - по-плътен е, но не е тежък, моята кожа е смесена.

# 717
  • София

Ох,нали съм идиотка,взела съм Bourjois reavel waterpoof mascara.Ама въобще не видях...
Лесно ли се маха?
Водоустойчива спирала си ми трябва,въпросът е ще мога ли да я сваля.

Има дегримьори за водоустойчив грим.

Въздържах се от поръчка, защото от други сайтове доста неща купих. За Коледа предполагам ще има отново акция.

# 718
С олиото на Балеа съм сваляла водоустойчива спирала,и аз не ги харесвам.Че падат барабар с миглите.

# 719
Уж снощи на повечето неща пишеше изчерпана складова наличност.Сега проверявам вече са налични 😂.Много бързо заредиха липсите в този склад.

Общи условия

Активация на акаунт