Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 018
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Аз по принцип си поръчвам посред нощ... Та вчера си е направо постижение да поръчам през деня и тo безпроблемно.
За мен поръчах

И това мъжко

# 721
Аз също ,още о 00.00 бях на линия и почнах да пълня кошника.

# 722
Аз не успях да поръчам. Но, нищо не ми трябва реално сега. Браво на Лили. Така се прави.

# 723
Не знам защо си взех и на NL червило, може би за да видя защо са толкова скъпи. Взех си и на любимите Ревлон, които са в пъти по-хубави. Смесих ги, очаквах лек шимър от NL Cosmopolitan, само ароматът му е хубав.
Малко редакция - виждат се частиците на слънце 😊
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 14:16 от Pandora_sue

# 724
  • Бургас
Аз не успях да поръчам. Но, нищо не ми трябва реално сега. Браво на Лили. Така се прави.
И аз така мисля.
Дадоха един ден,но намалиха всичко на
-50%
И работеше доста по-добре от сайта на други онлайн магазини.

# 725
Хелия, глуколовата и на мен не понася.
Аз не успях с Лили, сайтът непрекъснато забиваше и накрая се изнервих.

# 726
В сайта на Лили или във физическите им магазини има ли ги тези ледени сфери за масаж. Изггедах клипчето и много ми се приска да ги пробвам.

https://www.youtube.com/watch?v=e6E0FGr31M4

# 727
На финала на темата да се запиша. Вчера поръчах доста от Лили, но защо си мисля, че като дойде ред да получа, ще има изненади.
Последният продукт , от който сме доволни, е душ-олиото на Балеа, но свърши бързо,струва ми се неикономичен

# 728
Нощният крем на Lumene с витамин C е много приятен, ползвах го зимата и кожата ми се чувстваше добре.

Аз Лили съм ги бойкотирала, но сега да не остана по-назад и аз се включих в истерията Grinning Спор няма, че намалението е супер, но и цените им са си с доста надценка по принцип та реално пак не е 50%, ама хайде. Нека има Grinning

# 729
Така е, редовните им цени не са много приятни, но когато са наполовина си излизаха супер, другаде няма къде да си напазаруваш на такива.
Лили ми е на 2 пресечки от работата, но много рядко купувам нещо от там, не и на редовна цена. Ако ме подлъже нещо от брошурата им, подлъже, иначе не се и сещам че е там този магазин.

# 730
  • Бургас
DM е с винаги изгодни цени,в Метро има изгодни продукти...
Е,и в Лили понякога.Тенимаха дълго време промоция Pantene Biology,купуваш два продукта,теглиш карта...Печелих поне 3 пъти шампоан,веднъж не,но не е толкова трагично.Не помня после купувала ли съм,имам още някакви.
Те бяха на супер цени в петък тези продукти Pantene Biology,но от бързане забравих.И без това имам достатъчно шампоани Пантен,на Метро бяха пуснали едни несесери с шампоан и балсам за около 8 лв комплекта...
Просто имам в момента шампоани,маски,балсами...
Очни линии тип писалка взех от намалението на Мейбълин и на Буржоа,имала съм ги, много бях доволна.
Само едно нещо не им е хубаво-доста бързо свършват/изсъхват.Аз ги слагам върху сенки, вероятно и това оказва влияние.

Вече категорично не съм фен на сенките Revolution.Сухи са,върху основа са ок,но за кратко.И не само се преливат,сливат се направо.

# 731
Скрит текст:
В сайта на Лили или във физическите им магазини има ли ги тези ледени сфери за масаж. Изггедах клипчето и много ми се приска да ги пробвам.

[/spoiler]
Преди няколко дни взех от магазина коледния им каталог, има ги в него, но нямам идея заредени ли са вече, вчера не се сетих да видя в сайта има ли такива аксесоари.

# 732
Аз на Revolution исках тази палитра
Скрит текст:
но щом не са им хубави сенките ,няма да съжалявам.
Интересно ми стана,че в сайта е на тази цена ,а в брошурата им е дадена на промоция 9лв.

# 733
Скрит текст:

[/spoiler]
Преди няколко дни взех от магазина коледния им каталог, има ги в него, но нямам идея заредени ли са вече, вчера не се сетих да видя в сайта има ли такива аксесоари.

търсих ги в сайта, но не ги намерих

# 734
И аз търсих в сайта без успех. Сега погледнах има ли дати в каталога, пише че е валиден през целия декември, значи предстои зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт