Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 964
  • 666
  •   1
Отговори
# 180
  • На острова
Миа, чакам с нетърпение снимка като го облечеш!
Ще снимам 😘 Днес стана 22.5 градуса, бяхме по тениски и голи крака, иначе майка каза, че в София било 2 градуса за сравнение.

Pink Dress, аз бих носила сакото и ботите с дънки.

Харесвам шарено, но нещо не се възприемам да нося. Шапки нося с периферия, и зима и лято.

Имам и аз едно “цветно” палто, longline, карирано, ама странни разцветки 😁, S размер, и седи с етикета. Ако беше по-голям размер щях да го нося може би, като овърсайзд, ама така ми седи недобре. По едно време мислех дори да го скъсявам до над коленете. А и тази на снимката е висока, на мен ми седи до глезените.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 12:33 от ~Миа~

# 181
  • Ispania

Посетих ZARAта днес и си взех клин и панталон.

Клина наистина ти стои някак странно 🤔, но със закопчано палто в тази комбинация е страхотна визия 😍!  Направо съм впечатлена!! Ботите не са по моя вкус, но в случая дори те стоят супер на място👏(Обаче цената ми се струва абсурдна за Зара).
За панталона не мога да преценя защото си на страни, но не мисля че ти стои толкова лошо, само до колкото виждам, на кръста ти е доста голям (това му е най-видимото😅), така че имаш за задача да изядеш две банички и три торти от неделя , и си готова 😅.

Агент, и аз съм за сивите боти, биха стояли доста елегантно с много комбинации.

# 182
  • София
Имало нова тема, разбира се, но аз съм пропуснала. Сигурна съм, че всички сте били прекрасни. Имам и боти, и ботуши. Новото за сезона е, че си взех два чифта боти тип кубинки - сиво-зелени с метална верига около връзките и по-дълги и високи бордо. Сега откривам топлата вода. Grinning
Днес си взех една рокля  Soaked от ВУ, която даже не премерих, защото харесвам подобни и реших, че ако не на мен, на някой близък ще му свърши работа. Ето ме вкъщи, мисля, че ми пасна като размер. Тъмносиня е. Къде ще я  облека, не знам. Извинявам се за качеството на снимката.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 02:56 от Maidenly

# 183
Пинк дрес, нито панталона, нито клина седят добре. Иначе комбинацията с ботушите, клина и якето е много добра.
Аз понеже не купувам нищо от Зара ми се струва страшно много 100лв за ботуши от Зара. Да не говорим, че догодина може и да не са актуални.

# 184
Агент, лилавеещите боти от ляво бих си оставила аз. Като цветова комбинация са същите като синьо-сивите. С едни и същи неща бих съчетала и двата чифта, но тези от ляво са някак по-свежи и весели. В мрачни есенни дни като последните няколко тук, биха били прекрасно цветно петно. Черните са красиви.
Аз с остри обувки не се научих да вървя, .... спъвам се и това си е Joy С широко стъпало съм и никак не ми пасват, де. Може би там е ключът от бараката. Пинко, по спомен от снимки тук, ти си фина и грациозна. Тези ботуши вероятно ти стоят чудесно.
Пинки, панталонът изобщо не ти стои като клин. Май сме със сходен ръст. На мен на дължина ми идват горе-долу по същия начин спрямо манекените на снимките, само няколко пръста по-къси, защото ти като да си по-слабичка. Като модел - аз лично не харесвам такива крачоли върху себе си.Това разширяване надолу ме прави дебела и късокрака. Честно казано, не ми изглежда като "твоя" панталон и проблемът не са двете ти кила нагоре. И с тях си си слаба. Сакото ти стои много добре и ти отива според мен. Ботите също ми харесаха много, обути от теб!
Ангелче, много весело палто! Отива ти. С есенния жълто-кафяв аутфит и дънки си разкошна.

Аз в първите дни от седмицата се носих с дълги шифонени поли, кожено яке и кецове. С бясното застудяване от сряда съм се замотала тънко пухено яке до колене, сако и панталон/дънки отдолу .... депресира ме това потискащо мрачно, дъждовно и необичайно студено време.
За комбинацията ефирна пола с вълнен пуловер, както казах ми се струваше много странна някога. Сега я прилагам върху себе си. Много ми е удобна в по-хладно време. Навън съм с топло вълнено палто отгоре. Отдолу - пола с вълнена жилетка или фина рокля с малко по-дълга от роклята жилетка. Обувам боти или ботуши.  В офиса е много топло и обикновено събличам жилетката, но дори с нея комбинацията ми е много удобна и практична.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 00:27 от Light Beam

# 185
Бях питала тези дни дали си отговарят размерите на Gino Rossi и всички единодушно казаха, че си отговарят. Гледам таблицата и колкото да се насиля да повярвам, според нея са уголемени. Обърквам се от тези различни стандарти на всяка марка.

# 186
  • Sofia
Имам няколко чифта Gino rossi, отговарят си точно.

# 187
Значи таблиците с размери за различните модели са различни.
Поръчах тези кецове
https://www.obuvki.bg/snik-rsi-gino-rossi-wi16-gata-02-beige.html
Нося 37 номер, дължина на стъпалото - 24 см. Като се ръководех от таблицата с размери, към този модел, поръчах 38 номер и съответно се оказаха големи. Не ми се занимаваше с връщане, затова си купих стелки от тези с гел и така ги нося.
Според показаната от Вас таблица, трябва да съм 36 номер.
За мен си отговарят на номерата, независимо от различните таблици.

# 188
  • София
Като човек, който живее близо до Милениума - няма такъв ресторант. Поне в Иван Вазов. Най-прецаканият квартал сме откъм ресторанти.

Милениума и  р-т Щастливеца са на един и същ булевард. На една линия са. На Витошка. Grinning

Бяхме в петък вечер в р-т Щастливеца на Витошка. В дъжда седнахме в "атриума" на улицата. При пушачите.
Скрит текст:
Едва ли цените тук са като в Търново, обаче. Скъпичко е. Предпочитам да сядаме вътре, лично аз. Препоръчвам!

В обратната посока, към Южен парк, отново на Витошка е друг ресторант, Спагети Къмпани. Скъпичко е и там, но приятно като атмосфера. На 5 мин е от Милениум.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 12:05 от kopche

# 189
Благодаря ви, момичета за мненията и много ми помогнахте! Ще ги върна.
 Savova, за ZARA цената не покрива качеството на ботите, но нали и те имат ботуши от 250 лв.нагоре? Те не са ли както си трябва като изработка и материал? НЕ че ще дам пак толкова пари за ботуши от тази марка. Иначе си ги плащам. За това дали догодина ще са актуални, в крайна сметка това е тока, който ми е удобен. Ако другата зима е модно да се разхождаме с 10 см ток няма да излизам навън.
Аааа, Val, стига с тортите и хайвера не съм по баничките Grinning
Именно, Light, късокрака ме прави, а и снимала съм отгоре и съвсем съм се направила инч хай. Имам един подобен панталон /черен/ и пак си е с такова разкрояване, но с по широки крачоли, като не е типичен чарслтон и то си ме издължава дори. А този дори няма нужда да го скъсявам, подходящ е за високи боти.
А сакото... не знам дали няма да се заваля материята, ще го потърся в сайта да видя състава му.

# 190
Когато крачолите започват да се разширяват още отгоре, дължината е до основата на тока и материята пада меко, панталоните стоят различно. С такива и аз се харесвам и нося.
Вълнени сака от Зара съм носила няколко и всички са се държали много прилично. Особено като се има предвид, че аз пускам всичко в пералнята, дори палта.

# 191
  • София
Копче, Щастливецът е на Витошка - той не е точно бризо до сградите. А и казвам, че не са ок ресторантите около Милениума. Спагети Къмпани не става. Категорично Simple Smile

# 192
  • София
Нещо съм в модна криза. Не мога да вляза в час с това време и какво ми се носи. А утре пък съвсем 🤯

# 193
  • София
Аз още не съм извадила есенните дрехи и въртя едни и същи неща. Но и това ще стане като пуснат топлото,че сега нямам никакво вдъхновение да подреждам гардероб. 

# 194
Тръгнала съм да пренаредя малко гардероба и да прибера съвсем летните неща.
Утре мисля да обуя кариран панталон - бежово, черно и боровинка, изчистена блуза с тричетвърт ръкав и мека вълнена жилетка в боровинково. Отгоре - средно дебело черно яке с дължина до коляно. И черни боти с ток.

Общи условия

Активация на акаунт