Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 968
  • 666
  •   1
Отговори
# 165
  • На острова
Бях си скрийншот-нала този тоалет наскоро

Като се загледах в ботите се оказа, че ги имам приблизително същите 😳 (носени веднъж и забутани в кутията обратно), разрових се за пуловер, полата съм ви я показвала, а якето е ясно. Та така, оказа се че си имам всичко,  без да подозирам, остава само малко и да захладни ☺ 🍂🍁

# 166
  • Велико Търново
Миа, чакам с нетърпение снимка като го облечеш!
Шапки нося, основно зимата и на плажа.Кърпа за глава бих носила с удоволствие, за сега я слагам като правя лютеница и съм облечена задължително с бял потник.

Скрит текст:
Да ми препоръчате хубав ресторант в близост до Гранд хотел Милениум в София.Видях, че само Щастливеца е в близост.Благодаря предварително.

# 167
  • София
В София вече се захлади прекалено за готини аутфити.

# 168
На angel wings палтето е soo 70s кефи ме на макс
майка ми имаше подобно оранжево/зелено/червено/циклама, носеше го с оранжеви лачени обувки и оранжева лачена чанта със златен синджир почти същата като тази
.
..щуро палто кефеше ме за съжаление нямам цветна снимка да покажа

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 17:59 от pinko

# 169
Туниката и клина са есенна поръчка от сезонното намаление на летните колекции на COS. 🙃
Всичко е супер, много съм доволна.
Изглежда чудесно!

Изненадах се с едни забравени джинси днес тип Чино, маслено зелени, метнах тютюнев пуловер и зелено/жълто/Бордо букляно палтенце, едни бойни боти Томи Х.
А! Любима комбинация от цветове - страшно есенна!

Бях си скрийншот-нала този тоалет наскоро. Като се загледах в ботите се оказа, че ги имам приблизително същите ...
Хахаха, и аз има почти същите! Но пола нямам... полите са ми голямата мъка!

Абсолютно спонтанно и в движение си закупих това палтенце вчера:
Много хубаво, много ретро и за капак много ти отива! Със здраве!

Пристигнаха и моите боти и сега дилемата е кои да си оставя. Зеленото го водят olive - и реално е доста убито сиво-маслинено-зелено, цветопредаването на телефона не е идеално:

PS Забърсах и едни скучни черни офисни, че обичам остри, а старите ми не са.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 18:34 от Agent Provocateur

# 170
Последните офисни имат ли цип? И аз гледах подобни онлайн но са без цип и ми е непонятно как биха се обували?

# 171
  • София
Аз бих оставила сивкавите, ама спрямо моите съчетания и тоалети. Ох, и другите ми харесват!

# 172
Аз съм малкия мук от днес, не се смейте много ми хареса кожата и цвета
Скрит текст:

# 173
Angel,
Палтото е прекрасно!
Би ли споделила бранд/марка?
Предполагам не е БГ

# 174
Агент, на мен ми харесват левите/ мое ляво/.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 00:09 от Pink Dress

# 175
Angel,
Палтото е прекрасно!
Би ли споделила бранд/марка?
Предполагам не е БГ

В едно малко крафт магазинче в Кьолн го срещнах. Няма марка, пише само: Made in Italy, ама силно се съмнявам..)

# 176
В едно малко крафт магазинче в Кьолн го срещнах. Няма марка, пише само: Made in Italy, ама силно се съмнявам..)
Може да мине за вдъхновено от Missoni, защо не. Simple Smile

# 177
  • София
Като човек, който живее близо до Милениума - няма такъв ресторант. Поне в Иван Вазов. Най-прецаканият квартал сме откъм ресторанти.

Все пак около Витошка става пицарията Франко, the Clock около НДК, в Стрелбище има приличен суши ресторант - Сасагури, в Лозенец е вкусно в Гуркха. В самият Милениум са натворили разни ресторанти, ама не знам как са.

# 178
  • Велико Търново
Скрит текст:
Благодаря ти, Харп!

# 179
Агент, аз съм за ботите в бордо. Когато ги показа, разглеждах наличните цветове и само те, или в черно биха се съчетали с останалата част от гардероба ми. Жалко, че няма сини.

Общи условия

Активация на акаунт