Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 951
  • 666
  •   1
Отговори
# 240
pep_si, най-често теб виждам. Да си кажа Smile майстор си в това хем да се снимаш, хем да не се виждаш.

# 241
За целите на темата,  наблягам на визуализацията на стайлинга основно Simple Smile. Не претендирам за наличие на  невероятна хубост, която не бива да бъде пропусната  Simple Smile ...

# 242
Да, да, това е ясно, аз само те похвалих Smile

# 243
Мнения за Eucerin? Днес си купих дневен и нощен крем. Не съм ползвала такива досега.

# 244
Дойдоха ми Манговчетата днес. Много удобни, топли и с непързаляща се подметка. Но нещо не се възприемам с тях, сякаш съм твърде слаба за толкова остри боти. Ще се опитам да снимам довечера да си кажете експертното мнение. Иначе ей ги

# 245
  • София
Много са хубави. Според мен пък точно на слаба жена вървят толкова остри обувки, иначе ми става несъразмерно.

# 246
Иначе са страхотни! И иначе ти стоят също толкова добре!

# 247
  • Велико Търново
Мнения за Eucerin? Днес си купих дневен и нощен крем. Не съм ползвала такива досега.

Скрит текст:
Коя серия купи?Аз ги харесвам, само волюм филъра не ми допадна.

# 248
Започвам втора опаковка от техен крем, много съм доволна.

# 249
Ето това

# 250
Кремчетата на Eucerin нищо не правят иначе поне не вреди 🤣

# 251
За аптечната козметика въпроси отправяйте към Сиси! Тя е експерта. Аз довършвам един лек на ориджинс и започвам същия Юсерин, но за мазна кожа. Цяло лято изкарах без крем, но имам мазна кожа. Днес ми пристигнаха лак и топ-лак на Пупа, но нещо не ми допада цвета на лака.

# 252
  • Велико Търново
Кремчетата на Eucerin нищо не правят иначе поне не вреди 🤣

Скрит текст:
Никой крем според мен чудо не прави.Това повтарям на всички клиентки, които идват с очакването, че като крема надвишава 50 лв. ще има някакъв видим резултат.Видимите резултати идват след години, а хубавата кожа е ген, поддръжка, храна и т.н.Моите очаквания към крема е да ми "отпусне" ужасно сухата кожа, рядко има крем, който да се справи сам с тази задача.Обикновено му помагат поне още 2 продукта.

# 253
Siska 🌷
Аз съм супер скучна днес. До пощата и обратно. После Нетфликс и пица.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 20:18 от G&B

# 254
  • Велико Търново
Ти си прекрасна!
То в тази тема лошо няма де, аз съм казвала, че всички харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт