Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 367
  • 666
  •   1
Отговори
# 630
Ми в асансьора е така. А и те са с подметки-танк..)

# 631
Много си готЕна 😍

# 632
Само мотора ти липсва 😉

# 633
Днес трябваше да съм на туристическа обиколка с любима приятелка. За съжаление срещата се отложи за друго време Cry и сега отивам да помагам на щерката в избора на офис обувки. За разнообразие смених обичайните тениска и кецове с риза, и стилето.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 08:37 от MagniМ

# 634
Няма да ви показвам как съм се омотала в оранжево худи и зелена пухенка със винени боти за футбола на хлапетата днес, но ще ви покажа в какво време ще играят те и колко шофирам за да ги доставя до съответните игрища.
Скрит текст:

Лайфстайл ли казахме Wink аз не виждам нито лайф нито стайл за мен днес Grinning

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 18:55 от Agent Provocateur

# 635
Агент, видимо не скучаеш Smile
Температурите днес са същите и при нас, но грее хубаво меко слънце. И вместо да изляза за няколко часа в планината, аз мързелувам у дома.
И, както се похвалих и в другата тема, си "стилизирах" новото палто като му махнах борда от камъчета, които ме побъркваха Smiling Imp

Още нещо свърших за визията си - почистих си  лицето механично и сега съм на червени петна Neutral Face. И да искам в този вид няма как да изляза. Ще трябва да изчакам поне до утре кожата ми да се успокои. По принцип не го пипам, но от вече почти половин година кожата ми се бъгна и често създава проблеми. Пак ми бяха излезли 2-3 пъпки... Вече се чудя в критическата или в пубертета навлизам Joy И към много козметични продукти взех да проявявам непоносимост, особено към по-силно ароматизирани...

# 636
Аз не разбирам защо в кремове и подобни слагат такива силни ароматизиращи съставки. По тази причина що кремове съм изключила. Голям проблем са и за мен.
И вече към климакс вървя, а пъпки преди цикъл, редовно ми излизат. Поне по една, две.
Аз с нищо ново не се хваля, защото много отдавана нищо не съм си купила.
Вчера даже се шегувах с колежката, че ако ми се скъса якето и спешно ми потрябва ново няма и да мога да си купя с тези контроли в мола. А онлайн може и от десетти път да не уцеля.Grinning
Хич не съм гъвкава в онлайн пазара.
Последно края на септември забърсах черни дънки, каквито съм имала и преди и са ми били удобни. Прибрах се, изпрах ги и като ги подреждах установих, че са едно към едно с такива от преди Blush , забравила съм, но с един номер по -малки. Познайте, нося си големите. Как съм се надценила или по-скоро подценила в магазина, идея си нямам.
Днес беше ветровито но чудно слънце в София.
По обед си направихме хубава разходка, после поспахме, а сега ММ ще ни приготвя калмари.

# 637
  • София
Аз от миналия локдаун онлайн почти не пипам.

# 638
Да живее Амазон Simple Smile. Нямам време да обикалям, за това и всичко поръчвам онлайн.

# 639
  • София
Днес трябваше да съм на туристическа обиколка с любима приятелка. За съжаление срещата се отложи за друго време
и аз те обичам Heart
Но когато все пак успея да дойда, да не си и помисляш за стилето Wink

# 640
Агент, видимо не скучаеш Smile

Още нещо свърших за визията си - почистих си  лицето механично и сега съм на червени петна ...
Сложи нещо с центела азиатика!

Мечтая си за скука и да се наспя!

Всичко пазарувам онлайн! Е, не всичко, но поне 90%

# 641
Мечтая си за скука и да се наспя!

Не бързай! Сега не ти се вярва, но и това време ще дойде. И тогава няма да искаш да спиш Simple Smile
Змия, с теб само най- удобните за дълги разходки при всякакви условия обувки.
Учудващо днес изкарах часове, но в шопинг центровете се върви лесно. А и колата ни чакаше на паркинга. Но якето го мъкнах на ръце - след три дни поройни дъждове, слънцето бе почти лятно.

# 642
И аз съм къщно гърне сега. Но за известно време ни он, ни оф лайн ще си купя нещо, че изхарчих което трябваше и което не трябваше за коледни календари. А трябва да почвам лечение и на зъби...
Не че не съм си набелязала някои неща вече! Та с това отговарям на обсъждането за капсулован гардероб или минимално пазаруване по категории. Просто не мога, дали ще вървя по главната, ще скролвам в социалните мрежи или сайтове, или пък тук нещо ще покажете вечно нещо има "Дето трябва да го купя!"
Сега с връщането на времето с час назад ми настъпва и по мързелашкия сезон. Като е студено пеш не ми се ходи и прибира от и до работа - това е 50 минути някъде. Почвам и повече книги да чета.
Иначе в последно време се мъкна с дънки, бели сникърси, няква блуза или риза. При по хладно време пухенката за преходен период. Червеното си палто още не съм го обличала тази есен. Но и двете споменати са за температури до около 10 градуса. После трябва да вадя дебелата бежова пухенка. Заради, която чаках бежовите нови боти, коментиране тук, но в последствие отказах, тъй като се оказаха, че новата партида били от изкуствена кожа.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 21:21 от Pink Dress

# 643
  • Mediterraneo
За момента най- дебелото ми обличане този сезон. С нетърпение чакам да захладнее още. Заради жилетките Simple Smile И велурените боти.

# 644
Къде сте момичета, в тоя дъжд и студ нямате желание за тоалети?

Общи условия

Активация на акаунт