Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 664
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Alethea, благодаря, но той пък няма фактор.

# 496
Аз от две години ползвам на Avene флуид със слънцезацита фактор 50, тониран е и много ми харесва като усещане върху лицето.

# 497
Само за днес ли е имало намаление в новооткрития ДМ?

# 498
# 499
Вчера ми дадоха мостра на силан омекотител.
Пробвах,добре ухае , ненатрапчиво.

# 500
Здравейте,
във всички ДМ магазини ли приемат пластмасови опаковки все още? Въпросът ми е по-конкретно за този в гр.София на бул. Кн.Мария Луиза при Лъвов мост.

# 501
Здравейте,
във всички ДМ магазини ли приемат пластмасови опаковки все още? Въпросът ми е по-конкретно за този в гр.София на бул. Кн.Мария Луиза при Лъвов мост.
Да, във всички, кампанията е дългосрочна.

# 502
Възглавничката на babylove с гроздови семки дали би могла да помогне за болезнен мц ?

# 503
Аз от две години ползвам на Avene флуид със слънцезацита фактор 50, тониран е и много ми харесва като усещане върху лицето.
И аз от години го ползвам и нямам никакво намерение да го сменям, но лятото много лъщи. Ползвате ли лятото пудрата от серията или нещо друго?

# 504
Възглавничката на babylove с гроздови семки дали би могла да помогне за болезнен мц ?
Някога майката на приятелка ѝ топлеше керемида (или тухла, не помня точно) в печката и ѝ даваше да си я слага на корема, защото имаше адски болки всеки път при цикъл. Аз бях изумена, че се ползва такъв предмет, защото у нас имахме гумена грейка за топла вода, ама явно топлото е било важно, не с какво точно, така че - да. Само не знам от топлото няма ли да шурне после... Просто никога не съм имала чак такива болки, за да правя подобна процедура и да знам какво се случва след загряване, но си мисля, че е възможно да стане така.

# 505
На младини много ме болеше при цикъл и освен топло на корема, много ми помагаше Панадол екстра, открих го случайно😄

# 506
  • Deutschland
Още при първите болки, пия разтворим Магнезий. Два дена по веднъж и дотам с болката.

# 507
Благодаря ви за мненията,а купих възглавничката ,но ще взема да пробвам и с магнезий.

# 508
И аз се замислям за възглавничката, иначе си ползвам бутилка с топла вода. За по обилен не съм забелязала той и без това си е адски обилен.

# 509
Тези възглавнички са много удобни, и да не помогне за болезнен цикъл, все за нещо друго може да ви влезе в употреба.
Аз имам възглавничка с черешови костилки, купувала съм я преди години за колики с първото дете, но и след това си я ползвам при схванат врат, болежки по гърна и т.н. За МЦ не съм се сетила, но и не съм с особено болезнен цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт