Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 682
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Аз от две години ползвам на Avene флуид със слънцезацита фактор 50, тониран е и много ми харесва като усещане върху лицето.
И аз от години го ползвам и нямам никакво намерение да го сменям, но лятото много лъщи. Ползвате ли лятото пудрата от серията или нещо друго?
Не, моята кожа е суха и ползвам само него.

# 511
  • София
Alethea, благодаря, но той пък няма фактор.
Аз ползвам серум, крем и фактор отгоре. Кофтито е, че трябва да си нацелиш правилната комбинация, за да няма кир ефект от наслагването. Повечето комбинирани кремове (с фактор) ми сушат доста кожата.
Сменям кремове и серуми, но да речем:
Серум на Ordinary, крем Bioten skin moisture и накрая Missha Essence 50 SPF. Само кремът е от DM. На 45г.съм с по-скоро доста суха кожа и леко омазняване по брадичката единствено. Не лъщя изобщо, а трябва да се пазя почти целогодишно от слънцето. Лесно ми излизат петънца. Дори мога да подновявам само слънцезащитата през деня.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 18:39 от Franie

# 512
С какво я подновяваш?

# 513
Да похваля това :

Днес трябва да взема шарени чорапи за дребната за 21-ви за каузата :„Живот със Синдром на Даун“.

# 514
  • София
С какво я подновяваш?
Пак със същата слънцезащита, която слагам сутрин. Просто позволява наслагване през деня без да има видими следи.

# 515
  • На изток от Ада
Чорапите за каузата каква им е цената? А до кога е каузата?

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 17:48 от nasito8988

# 516
Някой случайно да е мернал да са публикували печелившите от томболата за сметка над 35лв.

В пълните условия тотално са объркали датите, уж трябваше на 17 да обявят печелившите, но нито във ФБ виждам нещо подобно, нито на страницата.

# 517
Чорапите за каузата каква им е цената? А до кога е каузата?
На 21-ви в училище ги искат с такива.
Ще ги снимат.
6,99 май бяха,че взимах още дреболии.

# 518
# 519
  • Сливен
отзиви за водата за уста и шампоана,моля

# 520
Пробвали сме прозрачната и лилавата вода за уста , добри са за парите си.
За шампоана ще пробвам да дам информация като го използвам.
Случайно я мернах днес серията и реших да я взема почти цялата , мисля че имаше и маска за коса.

# 521
А това вляво от боята какво е?

# 522
А това вляво от боята какво е?
За оформяне на вежди,но май няма да се ползва,че ми изглежда рисковано,след като изгледах клипове в Ютюб.

# 523
Някои дами си бръснеха лицето с него... Тук във форума, а у в ЮТуб също съм гледала. От чии зор - не знам, но за това се ползва. Мини бръснач е в горната му част.

# 524
На това пише за вежди,но не ми се рискува.
Ще си карам при козметичката с конец.
Ще ги изхвърля,то явно друго приложение няма да им намеря.

Общи условия

Активация на акаунт