Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 699
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
С какво трябва да впечатли една мицеларна вода? Освен да не люти на очите и да не изсушава кожата. Аз от Юриаж съм доволна.

# 421
На мен мицеларната вода на Garnie с алое много ми харесва. Иначе не съм фен на марката.

# 422
Можете ли да препоръчате препарат (перилен) за бяло пране?
Искам нещо което д а прави дрехите наистина бели, не сини...
Пробвала съм Вениш за бяло пране, ама не виждам този резултат който търся

# 423
Аз от години ползвам мицеларната на Ла Рош за реактивна кожа, но вече ми идва много скъпа. Преди пускаха промо разфасовки, сега вече не намирам от тях.
Иначе розовата на Гарние повтаря голяма част от съставките на Ла Рош и също е много добра.

# 424
Царевицата ще я пробвам. Видях също, че имат нахут и други интересни бурканчета. Също доматени сосове.

# 425
Каква е цената на кафето?

Да си покажа покупките от Био щанда.
Скрит текст:
Пуснали са нов чай с ройбос, какао и лимонова трева - в кафявата кутия, ще го изпробвам. Другият чай е с планински билки. Любимото кафе и царевицата без захар (голяма трудност е да се намери такава). И последно корнфлейкс от спелта.

# 426
Персил Мегаперли.

# 427
Има тема за перилни препарати.

Мицеларни води съм ползвала всякакви - биодерма, гарние, нивеа. Всичките са ми ок. Почистват ми лицето, не дразнят, не изсушават.

# 428
Прах /не гел, не капсули/ за бяло на ДМ ми харесва много

# 429
  • Бургас
Само да подшушна, че консервa царевица без захар има в Била - жълтa кутийка с тяхното лого и надпис, че е без захар. Съдържат само царевица, сол и вода Wink Освен ако не държите да е в стъклено бурканче Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 21:43 от bradata

# 430
Каква е цената на кафето?

Да си покажа покупките от Био щанда.
Скрит текст:
Пуснали са нов чай с ройбос, какао и лимонова трева - в кафявата кутия, ще го изпробвам. Другият чай е с планински билки. Любимото кафе и царевицата без захар (голяма трудност е да се намери такава). И последно корнфлейкс от спелта.
Днес и аз го купих за първи път. 500 гр. за 8,99.

# 431
  • пустинята Гоби
Кафето на зърна ли е? Не съм обръщала никога внимание на кафето в ДМ.
Мляно е, но по принцип има и на зърна.

Не държа на буркана, ще погледна и в Била.

# 432
  • На изток от Ада
На мен кафето ми е слабо. Аз бях купувала преди тогава ми хареса сега ми е слабо хм. Ще пробвам и другото.

# 433
  • пустинята Гоби
Арабиката е по-слабо кафе принципно, но ароматно.

# 434
Някой ползвал ли е розовата мицеларна на Балеа за суха и чувствителна кожа. Интересува ме дали пари на очите, по принцип ползвам един и същ продукт за разгримиране на лице и очи.
https://www.dm.de/balea-mizellen-reinigungswasser-rose-p4058172738593.html
Последната ми беше такава, от много време грим слагам предимно на очите и то малко, та основно там почиствам с нея, иначе кожата ми е смесена. Не ми дразни очите, не пресушава, а всъщност и за лицето не е зле, ако и да пише за суха кожа. Не използвам водоустойчив грим и за него не мога да кажа как се справя, с другия грим е ок - спирала, молив/очна линия, коректор и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт