Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 654
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
На това пише за вежди,но не ми се рискува.
Ще си карам при козметичката с конец.
Ще ги изхвърля,то явно друго приложение няма да им намеря.
Върнете ги.

# 526
Благодаря ,ДХЗ

# 527
  • На изток от Ада
Да, върни ги. Ддо 45 дни е срока.

# 528
Има ли стикери за яйца вече в Дм?
Миналата година е имало смешни стикери с патешки човки и очи,изпуснах ги.само на снимки ги гледах.Тази година срещат ли се такива?

# 529
Днес ми попадна клипче, че в някои магазини вече имат автомат за наливни прах за пране и препарат за чинии. Браво на ДМ.
Видях и пост за някаква гума за петна, почистване на обувки и т.н., с която смятам да се снабдя.
И да похваля пак този препарат за петна

На дъщеря ми вчера й текнала кръв от носа и роклята й беше с много петна. Накиснах я със студена вода и малко прах и днес на обяд нямаше и следа.

# 530
Alethea, благодаря, но той пък няма фактор.
Аз ползвам серум, крем и фактор отгоре. Кофтито е, че трябва да си нацелиш правилната комбинация, за да няма кир ефект от наслагването. Повечето комбинирани кремове (с фактор) ми сушат доста кожата.
Сменям кремове и серуми, но да речем:
Серум на Ordinary, крем Bioten skin moisture и накрая Missha Essence 50 SPF. Само кремът е от DM. На 45г.съм с по-скоро доста суха кожа и леко омазняване по брадичката единствено. Не лъщя изобщо, а трябва да се пазя почти целогодишно от слънцето. Лесно ми излизат петънца. Дори мога да подновявам само слънцезащитата през деня.
Franie, би ли споделила, моля, откъде откъде купуваш Misha-ta?

# 531
Има ли стикери за яйца вече в Дм?
Миналата година е имало смешни стикери с патешки човки и очи,изпуснах ги.само на снимки ги гледах.Тази година срещат ли се такива?
Има, да Simple Smile Също великденски салфетки и различни бои с ефекти.

# 532
Днес ми попадна клипче, че в някои магазини вече имат автомат за наливни прах за пране и препарат за чинии. Браво на ДМ.
Видях и пост за някаква гума за петна, почистване на обувки и т.н., с която смятам да се снабдя.
И да похваля пак този препарат за петна

На дъщеря ми вчера й текнала кръв от носа и роклята й беше с много петна. Накиснах я със студена вода и малко прах и днес на обяд нямаше и следа.

Каква му е цената. Какъв му е грамажа.

# 533
  • София
Alethea, благодаря, но той пък няма фактор.
Аз ползвам серум, крем и фактор отгоре. Кофтито е, че трябва да си нацелиш правилната комбинация, за да няма кир ефект от наслагването. Повечето комбинирани кремове (с фактор) ми сушат доста кожата.
Сменям кремове и серуми, но да речем:
Серум на Ordinary, крем Bioten skin moisture и накрая Missha Essence 50 SPF. Само кремът е от DM. На 45г.съм с по-скоро доста суха кожа и леко омазняване по брадичката единствено. Не лъщя изобщо, а трябва да се пазя почти целогодишно от слънцето. Лесно ми излизат петънца. Дори мога да подновявам само слънцезащитата през деня.
Franie, би ли споделила, моля, откъде откъде купуваш Misha-ta?
cocos.bg

# 534
750гр., цената му е към 5-7лв., отдавна съм го купувала и не помня. Този е за цветен текстил, има и за бял. По етикет става и за добавяне в пералнята за подсилване на праха, и за предварително накисване на петносаните дрехи.
За килми и мебели също го дават.

ПП: днес питах за въпросната гумичка. Ами то било всъщност от онези магически гъби, белите. И си беше направо гъбище, не взех.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 16:12 от Г-жа Шантал

# 535
  • София
Здравейте,
бих искала да ви попитам, качествени ли са слънчевите очила на DM? Харесала съм си подобен на този в снимката модел, но се чудя дали не е по-добре да потърся нещо от по-висок клас.

# 536
  • Варна
Ами не са като да дадеш 200 лв. за очила,но за цената си стават.Водят се,че имат защита .
Аз лично съм имала два техни чифта.Озносват се през времето,метални елементи и т.н.
Ако си харесала модел, удобни са ти,лягат ти добре,купи си ги.Все пак не са скъпи.

# 537
"Гумичката", за която писах-оказа се от онези магически гъби, при това с размер около 20х20см. Не знам откъде го измислиха това представяне.

# 538
  • София
gali-presi , благодаря!

Ако някой се сеща за подобен модел, но по-качествени и здрави, моля да ми пише тук или на ЛС, не че се отказвам от тези.

# 539
Очилата на ДМ имат защита, но нямат поляризация, поне за мен разликата е голяма. Аз си купувам очила август месец от оптика, тогава има големи намаления.

Общи условия

Активация на акаунт