Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 610
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря!
Утре ще се разходя да проверя тогава.

# 721
Има малка опаковка за 20 пранета, която е 1,350 кг. Но дали има наличност - не знам. В нашия дм имаше само голямата опаковка за цветно. За бяло въобще нямаше.

Аз пера основно с прахове и гелове от Дм и съм доволна, просто геловете си ги има редовно, а прахообразният беше изчезнал.

Пс има един друг прах на дм, който не е в такъв плик, а е в кутия от картон. На мен лично не ми хареса, правеше дрехите ужасно твърди, даже ММ, който нищо не разбира го забеляза и пита с нов прах ли сме, че тениските му са от камък. 😂

# 722
Супер и аз ще го потърся.
Доволна съм от техния в зелената опаковка за бяло пране.

А от този забелязвате ли цветовете по някакъв начин да се променят?

# 723
Момичета,има ли читав крем/балсам за коса за вкарване в ред на вълните на чуплива коса след измиване?🤔
Хем да не натежава,хем да не я омазнява,май трудна работа...

# 724
Купих си водоустойчива очна линия, обаче сега трябва да си купя продукт с който да мога да я премахна. Нямам опит с това, но предполагам, че ми трябва мицеларна вода. Има ли някаква такава от ДМ-ските продукти от която сте доволни?

# 725
По-скоро ти трябва нещо друго преди мицеларната. Аз ползвам този двуфазен продукт и съм доволна. Не отстъпва по нищо на по-скъпи марки.

# 726
  • пустинята Гоби
Разтвор за лещи дали има в ДМ?

# 727
Купих си водоустойчива очна линия, обаче сега трябва да си купя продукт с който да мога да я премахна.
Това
Скрит текст:

# 728
Разтвор за лещи дали има в ДМ?
Не.

# 729
  • Русе
Чистя водоустойчива спирала с двуфазната мицеларна вода на Нивеа.

# 730
  • Варна
В някой варненски Дм да сте го засичали това, че го търся?

# 731
  • София
Панделките за баня ( тяхна марка, без опаковка, цена лев и нещо ) спрени ли са от продажба? Вчера в 2 магазина проверих и нямаше.

# 732
Какви са тези панделки за баня?

# 733
  • Козлодуй
Видях и купих от Лидл панделка за баня с топчета сапун в нея - нещо като гъба за да се разпенваш по-добре Simple Smile

# 734
  • София
Какви са тези панделки за баня?
Тези :

Общи условия

Активация на акаунт