Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 115
  • 868
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте , момичета. Има ли от вас ,която да е в клиниката с донорски яйцеклетки ? В друга клиника сме ,но излизаме от там разочаровани до краен предел. Чувстваме се излъгани и искам да се насочим към Сенкова .

# 451
Здравейте,
Къде направихте първата си ФМ?
Д-р Сенкова препоръча ли лекар или клиника?
Благодаря

Потвърждавам за д-р Стратиева. Оскар клиник. Изключителна! Но много се чака,дори със записан час.

# 452
  • София
В Неоклиник на 2ри етаж е др. Милена Цолова, с първата бременност при нея съм правила всички морфологии - изключително внимателна и старателна. Тя откри ИБ миналата година.

# 453
  • София
Извинявам се за въпроса, но какво е ИБ? Благодаря предварително за разбирането! ❤️

# 454
Извинявам се за въпроса, но какво е ИБ? Благодаря предварително за разбирането! ❤️

Предполагам - извънматочна бременност.

# 455
  • София
Охх, лелеее...пази Боже! Благодаря за информацията, много е страшно това...

# 456
Препоръчвам д-р Чучумишев!

# 457
От коя клиника сте разочаровани? И аз се интересувам от ДЯ при д-р Сенкова, но за съжаление тук никой не споделя засега за такава процедура

Здравейте , момичета. Има ли от вас ,която да е в клиниката с донорски яйцеклетки ? В друга клиника сме ,но излизаме от там разочаровани до краен предел. Чувстваме се излъгани и искам да се насочим към Сенкова .

# 458
Май само ги имат в ценоразписа си, но не ги предлагат, както повечето им процедури

# 459
  • София
личното ми мннение е, че Сенкова не прадлага охолно всякакви процедури, които смята за излишни, а специялно ДЯ - може би трябва да е сигурна, че жената е готова за такава стъпка

# 460
  • София
Аз съм имам поръчка за пакет ДЯ от украинската банка.

# 461
Успех! Heart

Ако желаете, пишете как се развиват нещата при вас. Колко струва като за начало, доколкото знам навсякъде практикуват с първоначална сума и след това останалото?

# 462
  • София
Платихме пълната сума и транспорта преди 10-тина дни. Предварително ни уведомиха, че ще чакаме около 2 месеца след плащането. Бяха търпеливи докато изберем подходящ донор (на яйцеклетки).
Ще пиша отново, когато има развитие.
Успех на всички ви, независимо как ще го постигнете! 🍀

# 463
Пакет от колко Я поръчахте ,на каква цена ? Благодаря

# 464
  • София
Пакет от колко Я поръчахте ,на каква цена ? Благодаря
Цената за 8 бр. е 8900 лв. + 800 лв. за транспорт. Всички цени са посочени на сайта, а ако проявявате интерес ще Ви изпратят подобна информация, включително и за "компенсаторните схеми".

Общи условия

Активация на акаунт