Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 116
  • 868
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
да попитам има ли пациентки при д-р Сенкова, при които е открита тромбофилия и как се процедира, от кога и как НМХ изписват. Имам пълно доверие на д-р Сенкова, но в съседна тема ме посъветваха задължително да се консултирам и с хематолог, но това ми звучи, като да прескоча нейното мнение и някак не много коректно. Имате ли успех след терапията ?
Аз съм с тромбофилия. Д-р Сенкова ме следи през цялата бременност стриктно. В началото пускахме през 2 седмици изследвания и съответно имах прегледи. С напредването на бременността променя и терапията.  Толкова силно й се доверих,  че въобще не стигнах до хематолог. Родих наскоро живо и здраво момче благодарение на нея.

Честито щастие!!! И яка гърбина, че момчетата диви и се получават😉😂🥰

# 436
В клиниката си ми направиха ПРП-то. Но честно казано не знам колко ми е била лигавицата, защото винаги правя хубава лигавица- сигурно да е била 11-12мм наистина не знам. На мен ми го направиха за по добра имплантация в случая.
Момичета минавам да ви кажа какво се случи. На 7 ден от ЗЕТ пуснах чхг и за голямо учудване резултата беше 19.24 … най-накрая имаме имплантация…Днес пуснах 11 ден - чхг 4.34 … Много тежко ми стана… Но вече имам надежда че ще се получат нещата… та най-накрая имаме поне импланатция… Явно разковничето е било вливката Интралипид и ПРП на ендометриума което направихме. Но явно ембриончето не е било достатъчно добро да се задържи. Ще търсим проблема в имунологията явно… Но тази импланатция ми дава големи надежди и се радвам че дори за малко се получи! Така че сега подаваме нови документи за фонда и ще се борим пак!
Здравейте,
Къде правихте прп-то и колко мм лигавица постигнахте след това?

# 437
Някой има ли опит със стимулация и естествени опити, в последствие Утрогес*ан за 14 дни? Притеснението ми е, че още преди последното поставяне на лекарството започна да ми зацапва съвсем леко. На следващият ден беше малко повече, но отново слабо кафяво зацапване. И сега не мога да определя това цикъл ли е или не все още, защото трябва да отида на 3ти ден на преглед.
ПМС ми изчезна, все едно ми е дошло, но... определено ми се струват странни нещата (тестът е отрицателен).

# 438
При мен беше същото след Утрогестан - закъсня с 3 дни, като 2 от тях бяха само кафеникаво зацапване. Четох, че и при други момичета е било така а и д-р Сенкова каза, че е нормално. Би трябвало да ти тръгне нормално до 1-2 дни.

Някой има ли опит със стимулация и естествени опити, в последствие Утрогес*ан за 14 дни? Притеснението ми е, че още преди последното поставяне на лекарството започна да ми зацапва съвсем леко. На следващият ден беше малко повече, но отново слабо кафяво зацапване. И сега не мога да определя това цикъл ли е или не все още, защото трябва да отида на 3ти ден на преглед.
ПМС ми изчезна, все едно ми е дошло, но... определено ми се струват странни нещата (тестът е отрицателен).

# 439
Здравейте, момичета,

Обмислям смяна на репродуктивния ни лекар с д-р Сенкова, но май трудно се записват часове при нея. Има ли хора, които скоро са успяли да запишат час и съответно с колко време напред върви графика й?

Благодаря Simple Smile

# 440
  • София
Здравейте, момичета,

Обмислям смяна на репродуктивния ни лекар с д-р Сенкова, но май трудно се записват часове при нея. Има ли хора, които скоро са успяли да запишат час и съответно с колко време напред върви графика й?

Благодаря Simple Smile

доскоро с около 2-3свдмици напред вървеше графикът й.

# 441
Здравейте. Аз ходих съвсем скоро на първичен преглед при нея. Края на май записах за началото на юни. Обадете се по телефона. В супердок имаше часове, но по телефона ми дадоха за по-скоро. А удобно ли е да попитам Вие при кого сте сега? Аз още се колебая при кого да правим процедурата. Може и на ЛС

# 442
Когато аз записвах час за първичен преглед през февруари, го запазих през тяхната платформа. От регистратура ми бяха споделили кога ще пуснат графикът за новия месец, но проверявайки преди датата посочена от тях, излезе един свободен по-ранен час буквално за след 4-5 дни. Явно някой се е отказал и имах късмет. При всички положения не става дума за повече от 3 седмици изчакване, което в сравнение с опита ми с доста други лекари, си и направо малко.

# 443
Здравейте, борбени момичета! Някоя от вас правила ли процедура с донорски яйцеклетки при д-р Сенкова и имали ли сте успех?

# 444
Здравейте, борбени момичета! Някоя от вас правила ли процедура с донорски яйцеклетки при д-р Сенкова и имали ли сте успех?
Доколкото ми каза работят с Овобанк и с Украински, но и аз искам да разбера каква е успеваемост та,,

# 445
И аз искам да питам дали някой прави или е правил с ДЯ при нея с пакета,който те предлагат,не от Овобанк

# 446
Доколкото знам с украинските ДЯ е по-добрия вариант, но засега никой не е споделил относно успеваемостта..надявам се да не грешим..

# 447
Доколкото знам с украинските ДЯ е по-добрия вариант, но засега никой не е споделил относно успеваемостта..надявам се да не грешим..

Овобанк работят с украинки. Нашата донорка беше украинка .

# 448
Здравейте,
Къде направихте първата си ФМ?
Д-р Сенкова препоръча ли лекар или клиника?
Благодаря

# 449
Здравейте,
Къде направихте първата си ФМ?
Д-р Сенкова препоръча ли лекар или клиника?
Благодаря
Здравейте, д-р Сенкова препоръчва д-р Стратиева или д-р Сигридов. Аз лично бях с близнаци и съм изключително доволна от д-р Стратиева!

Общи условия

Активация на акаунт