Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 69 133
  • 868
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Някоя успешна история няма ли, да даде надежда?
Слънчеви дни,

# 181
Здравейте, момичета! И аз очаквам успешни истории от вас, наистина имаме нужда от надежда Simple Smile
При мен все още няма Sad
Да ви кажа как се развиха дотук нещата. Аз съм на спонтанен цикъл и предния месец направихме една лека стимулация за 3 дни. Имах 2 фоликула и един трети по-малък. В деня определен за пункция, се оказа, че двата фоликула са се спукали…Взехме решение да направим инсеминация. 12 дни трябваше да слагам утрогестан и да направя тест. Оказа се отрицателен и след 3 дни ми дойде Sad
На 4 ден от цикъла бях на преглед и се оказа, че имам задържан фоликул (най-вероятно този третият по-малък). Беше се оформил добре - 25 мм и при това положение нищо не можехме да направим. В момента съм на противозачатъчни - Регулон за 21 дни и след това, при следващ цикъл ще видим какво е положението и дали се е спукал този фоликул, за да може да действаме.
Това е засега от мен!
Успехи и кураж на вас Simple Smile))

# 182
Здравейте! Знаете ли дали в клиниката правят ПИД? И някой правил ли е?

# 183
Мисля че правят, но не съм запозната. Може да се обадите да попитате или да проверите в сайта им.

# 184
Правят.

# 185
  • София
Дават ли болничен след трансфер в клиниката?

# 186
Здравейте, Аглея, не дават. Дават служебна бележка, която представяш на работодателя и той ти дава полагащия ти се специален отпуск.

# 187
Здравейте, момичета! Как успявате да запазите час при д- р Сенкова? И колко врене се чака за час?
Благодаря предварително за отговорите!

# 188
Цитат на: Jana25 link=topic=1373249.msg44972740#msка, но ако е заg44972740 date=1656419319
Здравейте, момичета! Как успявате да запазите час при д- р Сенкова? И колко врене се чака за час?
Благодаря предварително за отговорите!
Най-точна информация ще ви дадат по телефона на клиниката. Повечето в групата сме в процедура и  успяват да ни вмъкнат в графика, но за нов преглед не мога да кажа.

За бременеещите в групата, може ли да ми кажете в коя седмица успяха да чуят тоновете на бебето?

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 12:08 от lady64

# 189
  • София
Здравейте, Аглея, не дават. Дават служебна бележка, която представяш на работодателя и той ти дава полагащия ти се специален отпуск.

Отказа ми работодателя. Важало само до трансфера, ще трябва отпуск да си пусна от моите дни. Или болничен от личната. Тя пък можела два дни след трансфера да ми даде, от там нататък, някакви такива вчера ми ги наговори.

# 190
  • София
Здравейте, момичета! За първи път пиша в темата със следната молба - моля за вашите впечатления и опит от клиниката и специално д-р Сенкова при изразен мъжки фактор. Имате ли информация кои методи за селекция на сперматозоидите се предлагат при ин-витро? Вече имаме два ин-витро опита на две други места и ми е много тежко, че пак сме на нула.... Иска ми се да взема възможно най-доброто решение този път.... Много ми е болно и надеждата ми е, че в по-малка, но добре организирана клиника може и да имаме някакъв шанс.... Моля за вашите съвети и въобще впечатления, особено ако сте по мъжки фактор (аз вече предполагам, че и при мен има някакви хормонални проблеми след всичко, с което съм се тъпкала до момента...). Благодаря предварително на всички отзовали се! ❤️❤️❤️

# 191
Здравейте, момичета! За първи път пиша в темата със следната молба - моля за вашите впечатления и опит от клиниката и специално д-р Сенкова при изразен мъжки фактор. Имате ли информация кои методи за селекция на сперматозоидите се предлагат при ин-витро? Вече имаме два ин-витро опита на две други места и ми е много тежко, че пак сме на нула.... Иска ми се да взема възможно най-доброто решение този път.... Много ми е болно и надеждата ми е, че в по-малка, но добре организирана клиника може и да имаме някакъв шанс.... Моля за вашите съвети и въобще впечатления, особено ако сте по мъжки фактор (аз вече предполагам, че и при мен има някакви хормонални проблеми след всичко, с което съм се тъпкала до момента...). Благодаря предварително на всички отзовали се! ❤️❤️❤️

Привет, съжалявам за всичко, което сте преживяли. За съжаление, няма скоро похвалили се тук, но аз мога да споделя, че ние успяхме в клиниката. Не зная, дали е късмет или плод на дейностите, но пробвахме два пъти и двата пъти беше успешно. Първият опит за съжаление приключи с мисед. Бях на 42, т.е. освен сериозният мъжки фактор, аз също не бях цвете предвид възрастта. За мен са добри! И то е екипна работа- не е само слънчевата лекарка, всички, трябва да са по местата си.А относно отношението- няма други такива! Ние не сме пробвали другаде, никъде не ни спечелиха. Не се страхувай и ги посети- сама ще го почувстваш. Без много приказки, просто ще си свършат работата, а спокойствието, което ще ви дадат- много ще помогне на процеса.
Пожелавам успех с цялото си сърце!

# 192
Подкрепям и аз казаното по-горе, въпреки, че още реално не мога да се похваля нито с успех, нито да дам някаква конкретика, тъй като сме пред стартиране след неуспех в друга клиника. Освен че тук ще намерите човешко и персонално отношение, което трудно се намира в останалите клиники, няма го чувството, че си на човешки конвейер, страшно ми допадна факта, че мога да си бърборя с ембриоложката и да си говорим на едно ниво- нещо, което го нямаше в предната клиника, като се замисля там никой, никога не попита да види мъжа ми, да се заинтересува защо е този мъжки фактор, от къде идва, и т.н. Като техники и технология по това, което чух мисля, че използват последни писъци на ин витро модата, не е имало нещо, което да не чух да се прави, освен може би така нашумялата в клиника Надежда зона селекция. Ползват Зимот, което е златен стандарт в Щатите при днк фрагментация и знам, че я намалява до едноцифрени стойности в крайния продукт, който се селектира за оплождане.

За доктор Сенкова каквото и да се каже е малко, изключително добър и сърцат лекар, с голямо Л. Както и човек с голямо Ч.

# 193
  • София
Момичета, СТРАХОТНИ СТЕ!!! Благодаря сърдечно на всички, които ми вдъхнахте надежда!!! ❤️❤️❤️ Вече си запазих час за първична консултация, ще почакаме чак до самия край на юли месец, но се надявам, че си струва чакането! ❤️❤️❤️🙏 От вчера малко се сдухах повечко, защото бях на рутинен преглед при друг АГ в Майчин дом, който едва ли не заподозря единия ми яйчник в поликистоза... 🙄😭🤐 Досега имам две ин-витро процедури и такова нещо никой не ми беше казвал.... Сега освен мъжкия фактор, ако се окаже, че аз съм с поликистоза, не знам... Може ли да се отключи това заболяване вследствие стимулациите? Знаете ли? Много съм се притеснила и ще ходя и при друг специалист, разбира се, но предвид битката, която водим за бебе, това беше неочакван удар под кръста за мен.... За протокола, аз съм на 35 г., уж без други сериозни проблеми... Не знам...

П. С. Само да кажа, че след разговорите ми с регистратурата, за да си запазя час, съм СУПЕР ДОВОЛНА и с много приятно първо впечатление от болницата ❤️❤️❤️ Боже, дано да имаме някакъв късмет... 🙏🙏🙏 Както и всички вие, борбени и смели момичета!!! ❤️❤️❤️ Радвам се, че открих място, на което да споделяме и да си обменяме информация и съвети 💗💗💗

# 194
Момичета, СТРАХОТНИ СТЕ!!! Благодаря сърдечно на всички, които ми вдъхнахте надежда!!! ❤️❤️❤️ Вече си запазих час за първична консултация, ще почакаме чак до самия край на юли месец, но се надявам, че си струва чакането! ❤️❤️❤️🙏 От вчера малко се сдухах повечко, защото бях на рутинен преглед при друг АГ в Майчин дом, който едва ли не заподозря единия ми яйчник в поликистоза... 🙄😭🤐 Досега имам две ин-витро процедури и такова нещо никой не ми беше казвал.... Сега освен мъжкия фактор, ако се окаже, че аз съм с поликистоза, не знам... Може ли да се отключи това заболяване вследствие стимулациите? Знаете ли? Много съм се притеснила и ще ходя и при друг специалист, разбира се, но предвид битката, която водим за бебе, това беше неочакван удар под кръста за мен.... За протокола, аз съм на 35 г., уж без други сериозни проблеми... Не знам...

П. С. Само да кажа, че след разговорите ми с регистратурата, за да си запазя час, съм СУПЕР ДОВОЛНА и с много приятно първо впечатление от болницата ❤️❤️❤️ Боже, дано да имаме някакъв късмет... 🙏🙏🙏 Както и всички вие, борбени и смели момичета!!! ❤️❤️❤️ Радвам се, че открих място, на което да споделяме и да си обменяме информация и съвети 💗💗💗

Хееей, тук сме с къде,къде по-проблематични ситуации! Ти имаш най-ценното- ВРЕМЕ! Това- няма кой лекар да ти даде! Зареди се с търпение и знай, че си в добри ръце- сред приятели!
Д- р Сенкова е не само много симпатична, тя е и отличен специалист. Ако не може да се справи с нещо- ще те насочи къде да отидеш. Тя наистина иска да създава бебета и е много съпричастна. Бъди търпелива и спокойна, това е най- важното!

Общи условия

Активация на акаунт